July 11th, 2019

Perceraian bukanlah satu berita yang baik. Namun untuk satu kes ini, perceraiannya disambut dengan ucapan ‘padan muka’ oleh Netizen. Bukan calang-calang dapat ucapan sebegitu.

Begitulah yang terjadi kepada pasangan PU Abu dan Hana Azraa. Baru-baru ini, Hana Azraa mendakwa dia dan PU Abu sudah tidak tinggal sebumbung.

Memang jarang orang menyambut berita sebegini dengan gembira apatah lagi mengucapkan padan muka. Tetapi inilah yang terjadi apabila Netizen mendapat tahu tentang berita ini.

Ini ialan antara komen pedas lagi berasap Netizen berhubung berita perceraian mereka yang didakwa Hana Azraa bakal berlaku:

Apa yang pelik, melalui satu kenyataan, PU Abu menafikan bahawa mereka bakal bercerai, cuma dia baru beberapa hari di Kuala Lumpur kerana bayi lelakinya bersama bekas isteri, Ain ‘Afini baru lahir. 

Bayi mereka lahir pada 7 Jun lepas  dan diberi nama Muhammad Adam Aysar. – beautifulnara.com


63 responses to “Bakal Bercerai Dengan PU Abu, Netizen Padankan Muka Hana Azraa”

  1. Anonymous says:

    Kisah pulak aku….

  2. Macai Sentap DiLazer Ikon FELDA says:

    Islam hanya di kopiah?

    • Minah tetek bertudung says:

      Islam ka in the first place …. Mcm beruk aje muka n perangai … Pandan muka ..harap si first wife tu tak kan terima si but_h ni

  3. Anonymous says:

    padan muka utk lelaki tu juga., kendong cicir, kejar x dpt..

  4. Anonymous says:

    padan muka..itu maksudnya..sbb menganiyai org lain sebelum itu..mmg tepat perkataan padan muka…atau skrg kau rasakan.

  5. umairah says:

    sedapnya salahkan pmpuan, yg lelaki tu tak bersalah ke agaknya? hal2 mcm ni x perlulah nak komen lebih2. ambik iktibar jgn jd kat kita pula

    • Pencetus Haru Biru??? says:

      Beza dgn Fizo dan Mawar orang ramai kesian.
      Yang ni…orang lagi gelak ada.

    • Macai Sentap DiLazer Ikon FELDA says:

      Kasi dia borang PAS please…huhuk

    • Mat Sahdo says:

      Aku doakan PU Abu berkawin dgn si Wekkkk amin…..hahaahah

    • aku pun x suker komen wekkkkkk says:

      Semoga dicucuri badak..

    • wekkkkkkk says:

      aku nk kau mat sahdo., aku lebih baik dri indon tu, aku kerja tetap, ada epf byk, tanh arwah ayah aku ada 300 ekar sawit.dn sawah..tapi bukan felda..persendirian tau..aku dpt 80 ekar..selebihnya dik beradik..

      ama cam..

    • One says:

      Weekkk nak muntah aku… Biasa yg dok sembang pasal harta ni kaya kononya , up diri sendiri hakikatnya kat luar merempat suka meminta, mungkin terselit duit skt hasil dr meminta2 setelah sekian lama susah, jd rasa kaya sgt.. Riak terus, org lg kecik kaya jarang dok up macam ni sbb dh terbiasa dgn harta… Wekkk

    • Anonymous says:

      Mungkin hana kesian pd ain. Hana pn ada ank dia fhm apa perasaan isteri yg tgh sarat di jatuhi talak. Dia tersilap langkah..pandanglah sisi baik setiap insan. Cuma xfhm knp pu mcm tu. Jgn cpt ikut perasaan, amarah. Byk berfikir sblm keluarkn kata2 atau keputusan.

    • wekkkkkkk says:

      dn ada lgi mat shdo, bebaru ni TNB nak buat pencawang kt tnh sawah aku tu, katanya ada msuk owner .ama cam..

    • Meluat says:

      pot pet pot pet… isi zero!!!

    • Anonymous says:

      wekkkkk..bukan ke aritu ko ckp da kawen ngan lekaki pakistan?

    • One says:

      Silap2 tnb pacak macam tu je, sbb geran takda dlm pemohonan, 300 ekor confirm2 la tanah main pacak je tanam, tp kalau kerajaan nak buat sesuatu.. Nasib kau la kena bla.. tgk dr ayat riak kau ni bkn dr keluarga berharta

    • Tak Tun Tung says:

      Ada ke bilionair dok sembang dlm betiful nara ni sistur? Tanye je

    • Wekkkkkkk says:

      Kosong ke ada ke mna kau tahu. Aku ckp mcm tu bkn apa..sbb lelki zmn skrg kn byk dh mta duitan. Pasti yg nk berada dn brgji bsr.
      Byk dh contoh..tuapun x pe kn.
      Jgn tak akui.

    • Wekkkkkkk says:

      Ada pulk yg sentap sakit hati aku ” sembang”..wakakaka..
      Menyamar pulk tu tagline…aku nk ” sembang” dgn org tu pun mna dah lari..email palsu.
      Berani mcm saya la..ada logo coklat..berani di kecam.

    • Anonymous says:

      wekkkkkkk berbual konek berbual world lah ko. Pegi tolong laki paki ko jual karpet sana.makan gaji buta ko ni. masa bekerja ko dok sibuk kasi comment bodo ko pat BN. tak berkat gaji. Rugi dapat pekerja macam ko. Nanti ko comment balik ko pangkat besau lah boss sayang ko lah betul punyer berbual konek lah wekkkkkkk

    • faraj says:

      muka mcm abu ni pun ada yang nak ehhh? heran aku..

    • Anonymous says:

      jangan ckp beb….ada orang yg obses sama retis asalkan status “selebriti” je terus kangkanggg 180 darjah..

    • Jana says:

      PU Abu…please la masuk meminang si Wekkkkkkk.. supaya ko merasai keperitan hidup.

    • Anonymous says:

      Aminnn…. Aku pun sama doakan. Biar sibuk layan suami dari layan BN. Wekkkk kalo komen ntah apa apa.

    • Padan Muka says:

      Memang elok pun dipadankan dgn dua org tu. Tak layak dikesiankan!

    • Anonymous says:

      Cpt betul balasan yg dua2 org tu terima, sbb menganiaya Ain. Hati derang pulak yg hancur dan dimalukan dgn bakal perceraian ni. Beringat2 la kita dgn pengajaran ni. Jgn sondol hak orang, pilih pasangan berdasarkan agama n akhlak, bkn rupa n harta. Setia

    • Anonymous says:

      Kita yg bukan selebriti ni beruntung x terkenal, so x diaibkan begini sekali disebabkan kebodohan sendiri. So, ambik pengajaran percuma babe sambil layan popcorn

    • Mak Senah says:

      Yang untung Abu. Kiri kanan dapat perhatian.

Loading...