Written by AbangNara | March 19th, 2013

Siapa Irfan Roslan ini? Mungkin ada yang kenal tetapi Abang Nara rasa ramai lagi yang tak kenal. Irfan Roslan pernah berlakon di dalam drama Juvana membawa watak Cikgu Azmee. Terbaru, Irfan telah membuat kontroversi menerusi status di Facebooknya.

irfan roslan

Susah untuk Abang Nara mengulas mengenai status Facebook daripada Irfan Roslan ini. Lebih baik anda baca sendiri di bawah.
irfan roslanPendapat Abang Nara, kalau 10 hari shooting dapat RM7,000 dah kira oklah tue. Sehari dalam RM700. Banyak jugak kan? Pesanan Abang Nara kepada Irfan, daripada mel****p, lebih baiklah pergi belajar meniaga secara online. Ilmu pun dapat, duit pun dapat dan badan pun tak penat. Tak ke gitu?
irfan roslanP.S: Kacak gila Johan Raja Lawak menghiasi muka depan majalah Maskulin. Confirm cerita yang dikongsikannya pun boleh pecah perut dibuatnya. Korang yang malas nak pergi kedai beli boleh beli secara online di laman web Emall Karangkraf dan baca di smartphone anda (Android atau iPhone)Harganya pun lagi murah daripada kedai. Berbaloi-baloi!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

254 responses to Baik Duduk Rumah Mel****p Lagi Best – Irfan Roslan

  1. Anonymous says:

    KANTOII….KUAT MELANCAPP NIH…dik..melancap tak baik utk kesihatan…

    0

    0
    • Meh, kita melancapp bersama…
      BEST!!!
      nak tahu lebih lanjut, klik profile sy..

      0

      0
      • missa says:

        ~~~~~~~~(speechless aku)…grrrr….

        0

        0
        • INI BAKAL MENGUNDANG ARBOKS GERSANG KE RUMAHMU, IRFAN!!!! TIDAKKAH KAU SEDAR AKAN PADAHNYA????

          0

          0
        • miss pineapple says:

          eh tak malu ker org islam tulis perkataan ******** tu. nk demand tinggi2…bajet famous..berlakon x best langsung, patut bersyukur lh kn org nk bg job..dpt 7K, tolak rezeki lah ko ni

          0

          0
        • aku itu ini says:

          BESTNYE JD ARTIS. PAYMENT TINGGI KOT. XYAH BLAJA TINGGI PON XPE. BUKAN KATE SEMUA ARTIS XPANDAI. MAKSUDNYE KALAU XBLAJA TINGGI TP ADE RUPA ADE BAKAT DAH BOLEH JD JUTAWAN. BESTNYEEE. GAJI KALAH DOCTOR.

          0

          0
        • amoi says:

          isk…cam x pk habeh je..tahu ke hukum melancap tu???isk isk..ce baca di bawah ni..info skit..

          Onani adalah suatu perbuatan yang dipandang sebagi dosa besar di sisi Islam, demikian menurut majoriti para fuqaha. Imam as-Shafie dan Imam Malik, apabila ditanya mengenai hukum onani, mereka mengharamkan perbuatan sedemikian berdasarkan firman Allah Azza waJalla dalam al-Qur’an: Dan mereka yang menjaga kehormatannya (dalam hubungan seksual) kecuali kepada isteri atau hamba sahayanya, maka sesungguhnya mereka tidaklah tercela. Maka barangsiapa yang mengingini selain yang demikian, maka mereka adalah orang-orang yang melampaui batas.[Maksud surah al-Mu’minun 23 – 5,6,7]

          http://hafizfirdaus.com/ebook/musafir/bhg43.htm

          0

          0
        • n says:

          baik dah org offer berlakon tp demand..tak perlu la nk sombong sangat update status mcm tu.memalukan diri sendiri je.kesiannyaaa..

          0

          0
        • zed zaidi says:

          apa???? melancap??? aku sibuk nak haramkan artis luar jejak malaysia supaya artis kita dpt kerja tapi ko lebih suka melancap di rumah..EH RAYA NANTI JANGAN DATANG RUMAH AKU

          0

          0
        • CIK JAH says:

          rezeki dik rm 7k dlm 10 hari. org keja sebulan pon gaji 3k. tolonglah bersyukur sikit. kalau taknak ckp taknak. takyah hina atau nak lancap lancap. lancap dapat apa, dapat dosa ada la.

          0

          0
        • Anonymous says:

          muka cam botox je

          0

          0
        • ila says:

          ~>>menjadi artis bukan senang bro.. kalo pun nk lepas kebenganganmu jangan lah jadi kebangangan pulak dngn mengupdate status yg mengundang kontroversi mcm nih.. nmpk x bro.. bukan demandmu yg org bising n kecoh kan…

          0

          0
        • Rigazzi says:

          Every statement posted reflects yourself. tak kisah la sesiapa pun. artis ke bukan artis. hati-hati bila nak post something dalam facebook. ingat, ada saudara mara, pakcik, makcik, sepupu yang add dan friends/fans duk perhati.

          by the way, suka style rambut Johan. cool. suka statement “saya bukan pelawak murahan”.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ntah sape la si irfan ni,dahlah x famous ada hati nak demand jgn berlagak sgt la,harap muka pun x hensem…

          0

          0
        • JEMAH says:

          ROZITA CHE WAN…..TERUS BANGUN SAMBIL BERKATA ” SIAPAKAH ITU…HMNNNN ????”

          0

          0
        • bersedialah irfan. pondan kesepian akan menggegarkan rumahmu, bahahahaha

          0

          0
        • Baby A Nak Juger says:

          Inginkan pertolongan….???? !!! Yummmmmy!

          0

          0
        • Unlimited browsing, Whatsapp and YouTube on BlackBerry! /
          ..
          klik profile sy untuk maklumat lanjut

          0

          0
        • cik embun says:

          aku taknak komen pasal mamat ni..tapi aku nak cakap, hai johan…anda nampak kacak..ahaha…

          0

          0
        • Olga says:

          ewwwwww…… kalau setakat lancap x sampai 1 minit dah pancut baik x payah!

          0

          0
        • i'm not a monster says:

          irfan..ko ni tolak rezeki lah, 10 hari dpt 7k..sape yg tak nak..hanya org yg bodoh sombong jer tolak rezeki, update status plak dh mcm org tak sekolah..perasan artis gred A ker yg nk demand tinggi sgt tuh, berlakon ntah apa2

          0

          0
        • yUyU says:

          poyoooooooo la mamat ni, perasan bagus… puiiiiiii..~~

          0

          0
        • Anonymous says:

          cepat2 la kahwin irfan…daripada bazirkan air tu,baik cipta cepat2 bakal menteri,ustaz,doktor,engineer,petani moden,blogger berjaya.LOL

          0

          0
        • omak kau says:

          dia ni kan retis suam2 kuku kaki cagu..saja nk up kan nama la tu.. belakon tah ape2.jahat.. berambos kau…

          0

          0
      • besar ke keseganan mu itu.. says:

        imagine jap..camana rupa dia melancap sambil pakai baju melayu biru.. ishh sapa nih?? tak kenal pun. blahla!! kalau anuar zain yang buat statement tu rasa syok gak komen..ni arbok mana tah.

        0

        0
      • bale says:

        muka baik..muka suci..ohhh godd…don’t judge a man by his face.. -.-
        annoying gila.

        0

        0
        • suka Sabree Abu says:

          kih3, 3 hari 7k pun ko tanak….
          tolak rezeki namanya, ko bukan femes mana, ad job pn dah Alhamdulillah tahu..
          aku pernah jumpa dia kat jom heboh k.tganu masa tahun 2011, x hemsem pun..
          mekap tebal bukan main, nampak kesan bedak kat muka beza dengan tangan..
          bergambar dengan peminat dok pelok2…
          cemuih ah dengan artis suam2 kuku camnih… zzzzzzzzzz

          0

          0
        • nazrul natasha baiduri says:

          kannnn!!! hurm taku dik gegurl ngan lelaki2 zaman sekarang.. semua dh xde adab langsung.. *sedih*

          0

          0
      • Lembu Gemok says:

        haiya…ko ni tak femes pon nak demand..oii cik adik,orang lain dapat payment rendah takper..janji experience..ko ni suam2 taik kuku jer…nak demand lebih..puii..melancap laa ko sebelom ko dilancapkan oleh pondan2 kat luar sana..puii..puiiiii!!

        0

        0
        • huhhaaiii takut dik gegurl byk statement fb ko nok.. chooiiii sgt!! insaf nok, kiamat sudah dekat tau…

          0

          0
        • nazrul natasha baiduri says:

          huhhaaiii takut dik gegurl byk statement fb ko nok.. chooiiii sgt!! insaf nok, kiamat sudah dekat tau… *wink*wink*wink*wink*

          0

          0
        • jas says:

          ha3..setuju dia ni xde la fofular benor sampai penonton ternanti2 nak tengok dia nih berlakon..sekadar tempelan pun nak berlagak x nak terima byran yg dioffer..ramai org gaji below RM1K kena kerja utk sebln..x bersyukur langsung

          0

          0
      • aku itu ini says:

        ORANG LAEN KERJA SEBULAN PAGI PETANG PON BELOM TENTU DPT 2K. NI 10HARI BOLEH DPT 7K. GILE2. NO WONDER SEMUA NK JD ARTIS JE SKRG. CE BAYANGKAN ARTIS YG FAMOUS2. BAPE LA DRG DPT 1 DRAMA/FILEM. GLE! PATOT BARANG SUME BRANDED JE. WOW.

        0

        0
      • lippy says:

        eee lepas ni mesti org geli nak salam dgn dia..waaa geli gila..
        malunyaaa..

        0

        0
      • gelly gelly says:

        lelaki normal lah 2 melancap cap cap.. nak bising wat pe..!! kecoh r..

        0

        0
      • K.A.A says:

        si irfan ni menakutkan.. sah x elok buat idola utk kanak2..

        0

        0
      • Pondan Sepi Eina says:

        mak taste nyah….abang irfan ada cam takkkk ????????? :)

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tak baik mengfitnah.. U ulang I saman..!!!

        0

        0
      • Yang LIKE dia sampai 58 tu bengong macam dia juga.. Bongok tahap baham tanoh..

        Jenis manusia tak reti bersyukur.. pelakon extra dapat RM50 shooting dari pagi sampai malam, boleh je..

        0

        0
      • omak kau says:

        dia ni kan retis suam2 kuku kaki cagu..saja nk up kan nama la tu.. belakon tah ape2.jahat.. berambos kau…

        0

        0
    • lola says:

      disgusting!!!
      apa la masalah dia ni..eeeww..
      elok s gt la geng dgn fahrin ahmad full tu. otak blue..semua lucah!

      0

      0
      • Haz says:

        ape yg disgustingnya melancap haaa???ok la dia melancap daripada nak pegi buat seks dgn pmpuan…seks rambang…dah tak tahan lancap jer la kan…hahaha….i pun lancap juga if gian..maklumlah…awek belum jadi bini lagi….so normal la melancap ni…..isk isk isk…

        0

        0
        • hola says:

          Haz sengal… lantak ko la nak melancap ke apa.. tak payah la bangga sgt smpai nak bg tau semua org.. bodoh giler… sedeeehhh la weiii..

          0

          0
    • kakak neelofa says:

      knp kau melancap dik?

      salurkanlah nafsu ke jalan yg benar…..hahahahhaha!!!!

      Apa kau ingat ini hollywood? Hollywood pun melancap xbtahu satu dunia weh!!!

      Dh brapa filem kau blakon dik? dh brapa award kau dapat?

      0

      0
      • Akus says:

        x sedar diuntung..bodoh sombong..klu nk demand pun agak2lh..klu keje dh 10hari dpt 7k dh beruntung sngtlah..x reti nk bersyukur langsung..esok2 klu ALLAH x bg rezeki lg br ko tau..org keje satu hari nk dpt RM20 pun susah..ni kn pula 10hari keje dpt 7k..ko tu manusia juge lah..artis bukn sesiapa pun..jgn nk bajet hot sngtlah..brlakon pun suam2 kuku..akal x de..

        0

        0
    • aku says:

      agak2 kau mel****p selama 10 ari tu..bole dpt 7k ker??? phuiiii.. sengal!!! kau jgn la nk menambahkan bilangan artis sengal yg dh melambak kt pasaran tu…

      0

      0
    • lalalililulu says:

      who’s this ??? xkenal pon !!! dh la kuat mel****p … aku confirm pasnie sume production kat malaysia mesti pangkah die…. xbersyukur lgsung !!! bajek lebih la ko nie.. puuiiihhh…

      0

      0
    • hebat ke kau? says:

      RM7k ko dapat 10-15days. bagus la tu. aku ni keje engineer da 2taun stgh, 30hari, keje sampai lewat malam. dapat pun RM4.5k. tolak income tax lg, kwsp lg. apa je dpt. untong la ko jd retis. dpt lak zed zaidi jd presiden yg mnx bukan2 untuk org cam korang ni. kalau susah sikit mntak bantuan satu m’sia. apa hebat sangat ko jadi artis tu??

      0

      0
    • nina says:

      eeeuuuuwwww… tak famous langsung!!!!! nak baget high lahh.. tapi berlakon, aduimaaaaa….. to producer, kasi kat pelakon yang nak.. jgn bagi kat dia…. lancap lah ko kat sana tu… smpai bengkakk!!!

      0

      0
    • kak timah says:

      duduk rumah melancap lagi bagus ye hati xsakit, tapi nanti datang penyakit law selalu di amalkan

      0

      0
      • JB Guy says:

        oooooomak kau..!!!…wa…lancap sorg2 ker c irfan ni…..aduh…nape x ajak aku sekali….best tau lancap sesama ni…..batang dia ni mesti putih seputih kulit muka dia….arrrrrrhhhhh…..gersang aku dgn statement dia ni!!!!!

        0

        0
    • Olga says:

      WAH KELAS KO KAN DOK UMAH MELANCAP LAGI BAGUS DPT DUIT KE?????ADA ORG LANCAPKAN KO KE SAMPAI DPT DUIT TU ATAU KO SERVIS ORG SAMA

      0

      0
    • nanah says:

      terkedu sekejap…

      0

      0
    • johan jadi kacak! itu dia

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ini lah dia artist Malaysia yang dah rosak…7K itu kan rezeki daripada tak ada terus…

      0

      0
    • Me*****p jugak tp x bgtahu org says:

      Kalau 700 paham la jugak.. Ini 7k. Ko xnak sudah. Bgtau aku produser mana. Bia aku yg belakon. Penat dah aku keje siang malam 30 hari sebulan pon x cecah payment ko yg setakat 10 hari atau lebih tuh.

      0

      0
    • Anonymous says:

      MASKULIN..saya mesti pilih!

      0

      0
    • kak timah says:

      GAYah sgt ko ni irfan

      0

      0
    • tak reti bersyukur. says:

      Ade jugak org like fb ko..ish6

      0

      0
    • Anonymous says:

      budussss pnye jantan memalukan diri sndri …. ckp mcm org xd otak …

      0

      0
    • bbycumil says:

      ewwwww…dh la x top pastu kuat mlancap..sgt meng”ewww”kan ok

      0

      0
    • Madapaka says:

      Mlcp ler… pas tu post kat youtube, dapat 7k jugak… 7k kutukan dan makian.

      0

      0
    • kak timah says:

      LEPAS NI KELUAR STATEMENT”FB SAYA KENA HACK” HACKTUIHHHHHHHHHHHH

      0

      0
    • kak timah says:

      ZED ZAIDI MANA?????????LAW KES ARTIS POMPUAN LAJU JE . .TIME ARTIS LAKI WT HAL SNYAP JE

      0

      0
    • Production Manager says:

      asal nya mamat ni extra lalu lalang jer….lpas tu tahun lepas aku ada la hello dia & byr takat rm300 je sehari utk drama tv3.aku ingat ko ni anak org kaya la kot berani ckp macam ni sbb taknk berlakon dah tp kalau dtg shooting dgn kereta buruk biru ko tu kaya apa brenda!!! klau nak berckp biar la beradab sikit…..sedangkan rosyam nor yg penuh award kat almari opis dia pun tak pnh nak ckp smpi tahap macam ko ni.dia popular sampai jd hero malaya sbb perangai dan cara dia bergaul dgn org sgt baik wlaupun org tu krew biasa.rm7k utk shooting 10 hari tu sgt tinggi utk org macam ko ni……sbb org pun ramai tak kenal ko..jgn kata penonton, org production pun tak tau ko ni dtg dr mana.kalau ko ni zamarul ke…arash mohammad ke…azhar sulaiman layak la payment tinggi.takat arbok yg bajet hensem……takyah la bro nak kekwat sgt….lepas ni aku rasa suma pm pun mmg takkan helo org kurg ajar mcm ko ni la…..

      0

      0
    • hayatiezat says:

      bodo punya melayu

      0

      0
    • opah says:

      well.. sape die ni? …, mmg x reti bersyukur… x sdr ke, ade artis yg terima bayaran yg lg murah sebelum ini, jgn bajet hot sgt la cik abg oiii….

      0

      0
    • Anonymous says:

      amboi! sombongnya. belajarlah bersyukur berapa pun kena offer terima dengan berbesar hati. kita tak tahu bila Allah tu bagi rezeki kepada kita lagi. suka ke tak suka ke belajar lah dengan ucapan terima kasih.

      0

      0
  2. anonymous says:

    tak…

    0

    0
  3. jemah says:

    eeerrrkkk…

    0

    0
  4. aku says:

    ayoo..ko belakon pun kayu lg, nak payment tinggi…lain la ko belakon hebat sgt!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko igt muka ngan tahap populariti ko tu sama ke dgn Aaron Aziz,ada hati nak demand artis yg popular tu pun x perangai memalukan cam ko ni..

      0

      0
  5. blacktie says:

    mmg bodoh.. orang lain keje sebulan 5k.. ikut time plak tu.. sungguh tak bersyukur.. berlakon pon sendu.. ada hati nak mntak banyak2.. pegi la ko melancap sampai kote ko tu sengal tak bole naik da.. bodoh!

    0

    0
  6. lovelove says:

    oihhhhhh,,, gila apa ini olang… x tawu bersyukur langsung… bawak2 la bertaubat ..awak tue dh la suam2 kuku ja….

    0

    0
  7. mak jemah says:

    dah takde cerita yang berkualiti ke nak tulis? cerita murahan macam ni tak payah la nak post semata2 nak naikkan rating blog.

    0

    0
    • tora dtg lagi says:

      Laaaa…..biaq p la bloq dia yg hang kaluit pasai pa

      0

      0
    • Anonymous says:

      MAK JEMAH BONGOK! KAU TU YG DOK SIBUK KAT BLOG NI APA HAL KAU??!! MMG BAGUS NARA TULIS CITER NI, AT LEAST MASYARAKAT BOLEH TAHU BETAPA RENDAHNYA MENTALITI ARTIS TEMPATAN YG TAK RETI NAK BERSYUKUR CAMNI.. DEMAND MENGALAHKAN ARTIS YG 1ST CLASS, WALAUPUN KAU TU LANGSUNG TAK MENONJOL.. DAHLA MUKA CAM BAPOK

      0

      0
      • suka Sabree Abu says:

        dah nama pun blog artis mak jemah oii..
        ruangan gosip artis, betul dah tu..
        xkan nak nara keluarkan cerita mak jemah pulak..

        0

        0
    • nana says:

      mak jemah pun same bangang dengan si Irfan ni.haha p lah cri blog lain. blog yg hebat sgt bg kau tu. dtg sini bt ape. semak je! puiihhh!

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Allah bg rezeki tak reti nak bersyukur. Karg lgsg xde job mula la msk tb masuk paper kte produser pengarah pilih bulu. bajet bgs je berlakon…krohhhhh krohhhhhhh

    0

    0
  9. toblerone14 says:

    sape mamat nie ?? phuiii..geli aku tgk…

    0

    0
  10. hazel says:

    knl pon idak…nk payment tinggi…huh!! ni laa namenye xtau bersyukur dgn rezeki pemberian Tuhan…elok jgk laa ko tolak..masih ramai lg yg memerlukan job ni n tau bersyukur…

    0

    0
  11. kalau melancap selama 10 hari boleh dapat RM7k ka? -_-

    0

    0
  12. me says:

    cehh! berlagak giler. baru je jadik pelakon suam2 kuku kaki, dah demand lebih.
    rupa pon takde la hensem sgt, berlakon takde la hebat sgt, famous taklah sgt.
    sangap je yg lebih… tak payah la jadik pelakon kalau rasa melancap tu lg baik dari berlakon.
    bengong!

    0

    0
  13. mutiara says:

    bajet hot..gred AAA ke? rm7k tu kira dah banyak, ntah2 brlakon sampingan je, syukur cket beb

    0

    0
  14. Anonymous says:

    BN ni bukan buat kerja pun…. balik2 copy dari link orang… tah pape….

    0

    0
  15. fyna says:

    hurm…orang jenis tak tahu bersyukur.

    0

    0
  16. harm says:

    so proud to speak of doing the harmful.

    0

    0
  17. Glamer Gilerrr says:

    Muka hensem jambu tp prangai burok sgt rupanyerrr….

    0

    0
  18. kiki lala says:

    bangang!!!
    perangai sangat2 tidak matang dan menunjukkan kebodohan diri sendiri kepada orang lain

    0

    0
  19. aidil says:

    MELAYU..TAK HERAN LAH..

    0

    0
  20. rot says:

    mad shameless rotting world!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    tak popular…berlagak…HABAT!!!!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    ok…zed zaidi sile take action.sikap artis suam2 kuku begini merosakkan industri.

    0

    0
  23. doremon says:

    hahahah bodo punyer statement… xske aku tgk die belakun…melancap la ko smpai mampos..

    0

    0
  24. zul says:

    kalau ye pun melancap senyap dah ah…

    0

    0
  25. LESONG says:

    OIIIIIIIIIII!!! KO INGAT KO TU SUPERSTAR SGT KE NK MINTAK PAYMENT LBH²!!! AWARD PON TAK PENAH DPT…BLAKON PON SUAM² KUKU..ADE HATI NK PAYMENT LBH²!! RM7000 PON X BERSYUKUR..!!! ALLAH DAH BG REZEKI, DITOLAK. KANG BILE ALLAH TARIK SUME REZEKI KO, BR PADAN MUKE KO!!!

    0

    0
  26. dua kupang says:

    saudara irfan roslan, bawak-bawak lah bersyukur. syukurlah anda hanya perlu kerja selama 10 hari untuk mendapatkan 7k. sedangkan orang lain, kerja pagi petang siang malam sebulan, 2k pun belum tentu lagi. jangan terlalu riak berada di atas. sekali jatuh, 50 sehari pun awak sanggup ambil nanti. yup. who cares right? but don’t be a public figure if you don’t want people to CARE about you.

    0

    0
  27. Anun says:

    Hahahahaha…gileeee la…ni bole kire pengakuan die ke ape??
    Xbersyukur betul…kitorg ni keje sbulan dpt 3k je pn ase dah bersyukur…
    Pasni xde production nk amik die…sbb berlakon kayu..tp demand cam aaron aziz…hahaha..sofi jikan pn blakon lg best dr kau la…

    pasni bg kenyataan la…akaun sy kene HACK….tuihhhh….

    0

    0
  28. pah bedah says:

    lagi sekoq geng hetty sarlene.. bebal tahap bewaks..

    0

    0
  29. duri says:

    eleh nak publisiti murahan lah tue supaya dye popular..xde maruah ke??

    0

    0
  30. Karl says:

    Minta Zed Zaidi pantau artis-artis yg kuat m*******p seperti ini. Make sure diorg guna tgn yang betul…

    0

    0
    • Armin V says:

      Dah boleh la tkur bidang ni, buat buku cara melancap dgn betul n puas kan nafsu sendiri.. hahahah.. GAY BOY betul!!

      0

      0
  31. AdaAkuKesah says:

    Puiiiiiii…….budget hot ke mamat oiiiii…… please la jd artis yg ada ilmu & maruah! Sian mak bapak ko plak kena tanggung malu… jgn ckp ac fb ko kena hack sudah lps ni…… kikikikikikiki

    0

    0
  32. Anonymous says:

    ni lagi satu eko artis y bodoh n sengal….nk tulis tu x pakai otak….ko puaskan la m…p..bangang pnya retis suam2 kuku…..

    0

    0
  33. roses says:

    wah statement x ingat….l tu dik non….
    dari hang duk umah dok buat tut tut tut tu kan
    7k tu ok la kalu setakat pelakon mcm hang ni.. syukur la tu

    0

    0
  34. bikyo91 says:

    ok la tu 7000 10 hari,, sye keje part time sehari 10 inggit pon x smpai,,,bersyukur la rezeki Allah kasi

    0

    0
  35. paukaya says:

    melancap dpt duit ke?bodo pnye org..tk sedo diri..

    0

    0
  36. I luv u pani ! says:

    aku rase die saje2 ckp . doesnt mean dia betul2 kaki melancap korang ni pls do not take things too serious
    btw Nara, eloklah kau remove entry c rita tu, biar la dia melalak sorang2 die marah ko cover citer die tapi die g buka aib kat media, aku pun tak fhm..

    0

    0
  37. Armin V says:

    Adoiiii, ni sttment berani mati artis ni buat. Klau ya pun tgh gersang, jgn la bagtahu 1dunia.. memalukan diri sndiri je, pikir la dulu sebelum taip tu.. klu ya pun gay, jgn la buat sttmnt paling bodo ni.. malu la bro, dah bole buka baju tu kot…

    0

    0
  38. der says:

    nnt dia kuarkan la statement facebook sy di hack!
    hak tuih!!

    0

    0
  39. mimi says:

    laaa ni ke irfan ape kebenda ntah…muke kenal..name xtaw…nampak sgt x faymes..tp aku pernah jumpe mamat ni kt dowtown cheras ngn [email protected]…eee serammm…mmg x taw malu mamat ni…patut kuat melancap…sbb gay..songsang…pastu kekwat kemain…blah laaa…podahhhcitt..!!!!!

    0

    0
  40. Bedah says:

    Ibaratnye kerja sebulan dpt Rm7ribu. boleh sgt la…..bersyukur la da org offer gitu

    0

    0
  41. Saerah says:

    Sungguhpun ku xkenal budak ni, tp kesian dia kene hentam ngan pengomen2 sekalian…lps ni pastilah dia dikenali sebagai …”ooooooo…ygtulis kat fesbuk tu dok umah mel****p lagi baik”…tu kan?…nasihat uth para artis: pls create online identity yg bersih dan bukan mcm ni…skrg org kenal anda semua based on perbuatan n ucapan buruk awak sekalian….

    0

    0
  42. Mat K says:

    Astaga. takde tempat lain ke nak lampiaskan nafsu awak tu.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    muka cam baekk..
    nak demand lakk tuu,berlakon pun xlah “hebat” sangat..!!!

    0

    0
  44. Anonymous says:

    patutlah si eina tu bleh bli kate cash 175 ribu.banyak kot dapat si mamat sendu ni pun sepoloh hari dapat 7 ribu si eina tu banyak gak drama jadi heroin. agak yer bape bayaran dia ek.aku ni keje berhempas pulas sebulan baru dapat RM 1riban pun bersyukur sangat2.agak yer 7 riban tu skit kot bagi dorang.

    0

    0
  45. Anonymous says:

    xyahh poyoo..

    0

    0
  46. semek says:

    irfang roslang who??

    0

    0
  47. Anonymous says:

    mamat ni xbersyukur..
    cam ne ekk pelakon yg laen tu,msti dpt byk duitt

    0

    0
  48. aku says:

    tengok cam baik mamat ni

    0

    0
  49. DD88 says:

    Bersyukur lah. Patut nya ikut contoh zaman P.Ramlee dulu, bayaran ciput je tp lakonan mantap. Tgk sejuta kali feel masih sama. Tu la org ckp, kalo buat keje kena ikhlas. Aku keja siang mlm pun dpt 1k lbh je. Yg ekau tu keje 10 hari dpt 7k. lagi mau bising ka.

    0

    0
  50. kasabian says:

    pegi la jd pelakon pornstar…otak rosak punya orang

    0

    0
    • Anonymous says:

      pornstar gayboy/nyah kot, muka cam bapok je mamat ni.. tengok muka pun dah tahu ‘adik2’, mesti mulut cam sial…

      0

      0
  51. klukluxklan says:

    syukur la ngn gaji yg sikit hasil dpr keje halal dan tak membelakangkn Allah n agama islam..keje gaji seguni satu hari pun solat tak buat ape..

    0

    0
  52. Anonymous says:

    Payment 7k tu pun tak bersyukur? ya Allah.. Bersyukurla dengan rezeki yang Allah bagi…

    0

    0
  53. ahkak puaka says:

    DGN MELANCAP KAU IGT BOLEH DPT 7K KE?? BODOH LA SIOT STETMENT KO NOKS.. KLU AKU SAMBAR JELA, LG KO TU SUAM2 AIR MASAK JER.. KALAU GLAMOR XPE JGK NAK DEMAND. BERLAKON PUN KECUT JER.. HAHH ELOK SGT LA KOCAK KT RMH TUH….

    0

    0
  54. pliz lh.. says:

    Statement bodoh..pasni xda job jgn gigit kuku sudah..aku benci mentaliti artis malaysia gni..femes x lg tp dh over nk MAMPOSSSSS

    0

    0
  55. HAMBA ALLAH says:

    PINTU TAUBAT MASIH TERBUKA.. REZEKI ALLAH TURUNKAN SEPATUTNYA DITERIMA DENGAN KESYUKURAN.. ALLAH MAHA MENGETAHUI SETIAP PERBUATAN KAMU.. INSAFLAH SEBELUM MALAIKAT MAUT MENJEMPUT KAMU BILA2X MASA SAJA.. BERSYUKURLAH DI ATAS NIKMAT YANG DIBERIKAN OLEH-NYA…

    0

    0
  56. ellsalina says:

    ni mesti gara2 pengaruh video ANUwar ni..HAHA

    0

    0
  57. minah arboks says:

    drp melancap..baik la keje..wlapun 7k je..sapa nk bg saja2 tanpa usahakn? kalo melancap tu dpt duit ke?mani ada la bukan money ok..pls la..blakon pun x seberapa..nk demand lebey..puii..kang lgsung xada sapa nk pgl blakon br kau tau boksss

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Ishhhh…2013 ni mcm2 hal retis lama n y baru y wat cite bodoh…kadang cite y d sampaikan leh makan diri sendiri pn tak tahu…bangang pnya retis….pas ni kita gelarkan si irfan ni retis melancap….wah… dh bnyk gak gelaran retis malaysia ni ye..mcm2 gelaran ada..retis kangnkang..retis tiang..retis plasitk…retis propa n retis bangang y paling ramai.

    0

    0
  59. Anonymous says:

    NAMPAK SGT BETAPA BODOHNYA MENTALITI ARTIS TEMPATAN KITA NI + TAK RETI NAK BERSYUKUR..

    DEMAND LEBIH, MCMLAH ORG KENAL KAU. NAK KATA SUAM2 KUKU PUN BELUM LAYAK SBB MUKA DIA NI MASIH RAMAI YG TAK KENAL LANGSUNG !!! NAMPAK SGT KAU HANYA ‘PAK PACAK’ DLM DARAMA JE KAN????

    0

    0
  60. sedaaaaappppp....... says:

    kah30000000000!!!!!
    tgk muke pn tau “so0000 GB”….
    btter ko p jer lncap gn a.ali…
    ptah btang kau pondan toa2 rnyok2kan…

    0

    0
  61. bebehbebeh says:

    oii,orang lain tunggu 30 hari baru dapat gaji tu pun bape kerat je tak sampei 7k cam hang..hang ni demand lebih..esok2 Allah tarik nikmat tu baru hang tau hidup susah camana..bangang abadi!

    0

    0
  62. nokia lumia says:

    10 hari,…7K,..sepatotnya ko ucap alhamdulillah,…ko bayang org yg keje gaji SEBULAN 1K,….7 BULAN baru blh nak dapat 7K tu,…ko ni 10 hari jer dah 7K,…ini la manusia yg tak tahu bersyukur,…lepas ni dah tak de sapa nak amek ko berlakon klu gaya percakapan ko mcm ni,….klu ko rasa melancap dpat more than 7K,..teruskan la keje terkutuk ko tu,…

    0

    0
  63. Anonymous says:

    kucing nak romen powm xkecoh derrr!

    0

    0
  64. PeaceNoWar says:

    7K awak x nak????En production!!Saya la nak berlakon…10 hari 7K saya terima..Saya kerja 30 hari waktu pejabat,2K je sebulan..Panggil saya je la yg berlakon dari mamat artis yg saya tak pernah kenal ni..HAHAHAHAHAHA

    0

    0
  65. huahuahua says:

    bergayo lak ai ekau neh johan…heheheheh

    0

    0
  66. Anonymous says:

    patutlah tak popular…

    0

    0
  67. lulu says:

    mcm lah popular sgt…

    0

    0
  68. heyyy says:

    artis bimbo ada dimana2…..

    0

    0
  69. Mok CiQ says:

    Subhanallah…

    byk lg cara laen nk cr publisiti !

    0

    0
    • kuks says:

      bila lihat kemungkaran sebut astag’firullah..subhanallah sesuai guna utk memuji allah

      0

      0
  70. nonmae says:

    10 hari kerja dpt 7 k…bsyukurlh…kmi ni kerja sbln pun br cecah 2k…

    0

    0
  71. Adie says:

    Eeeeyeewwww….berlakon asal ado..muka pon ala-ala…….ati terlebih besar.Mmg sesuai sangat lah melayan diri sendiri kat umah tu.Tak menyusahkan orang.Most of ppl earn that 7k in 2-3 month.Hidup mesti sedar diri.

    0

    0
  72. ape2ajerla~ says:

    2,3 hari lagu kuar statement, fb sy kena hack………. :P

    0

    0
  73. Anonymous says:

    Puui la da belakon kaku muka plastik je_ok la sape na bg 7k DA LA PELAKON EXTRA SALU_xbersyukur langsung _

    0

    0
  74. Anonymous says:

    macam kena hack pun ada..ke kamu stoned / mabuk ke apa masa update benda ni..?..

    0

    0
  75. Mimi says:

    Kalau kau ada kerja lain selain berlakon ok lah nak demand noks.
    Atau pun kalau kau pelakon gred A, famous, berbakat, no hal kau demand.
    Setakat muka kau ni tak pernah lagi aku tengok lakonan kau.
    Nama pun first time dengar ni, 7k tu bagus lah for starter macam kau.

    Dah tahu gaji pelakon (kau rasa) sedikit, tukar profesion lah woi.

    0

    0
  76. me love me says:

    for sure lepas ni kalau wartawan call dia, dia akan cakap “maaf, account FB sy kena hack”..hahahaha.. rezeki rm7k utk 10hari tu byk kot.. keje sebln pn baru dpt rm3k je..

    0

    0
  77. nanarissa says:

    hahahaha.. pelakon ke ni? aku x kenal pown..?? da la x popular langsung, ade hati nk tinggi2.. mmg production tu bodoh,, bodoh sebab pilih artis yg x popular n bodoh sebab offer payment tinggi2.. kalau aku memang x pandang si irfan ni.. x de kelasssssss langsung!! huh x kuasa makk!!

    0

    0
  78. Anonymous says:

    Die sbnrnye nk bgthu sume org yg wlupun die berlakon mcm haram tp still bole dpt payment tinggi… Org mcm ni pun ade ea… Pdhl berlakon suam2 kuku je…

    0

    0
  79. liberal talk says:

    pd aku..sekati dia la nak demand ke ape..dia je tau ape yg terbaik tuk dia…yg mencr publisiti tu sape??..bukan ke org yg sebarkan?..dia punyer fb, sekati dia la nk tulis ape..
    besyukur ke x..tu mslh dia..yg org dok lorat2 kepoh hal dia kenapa..
    kate dah xkenal..so..dont bother la..apela..mentaliti zero..

    0

    0
  80. aku yg tgh cr keje ni punyalah susah nk dpt keje. ade master pun payah nk dpt keje.so guna je lah spm dgn degree yg ade.asalkan dpt keje sudah.ni lah org klau da tamak cmni la.mcm pensyarah kanan kt universiti aku.gaji besar da.tp byk main rasuah.last2 jd headnews buletin utama + front page paper + dakwa.[klau korg tau universiti mane korang mmg terer].last2 internal audit dtg spotcheck universiti,rmai lecturer yg sangkut.klau xnk jd lecturer,bg kt kitorg yg mmg ade ikhtisas pendidikan untukjd lecturer u/poli/kolej komuniti/kolej vokasional.

    0

    0
  81. malunyeaku says:

    eina = bimbo
    irfan = himbo
    kahkahkah

    0

    0
  82. kerak kuali says:

    ptuiii.

    0

    0
  83. gaji 700 says:

    blakon pn x best, cukup bgs dah org nk bg 7k. ke ko saje propa nk bg org tau yg ko wujud lg dlm industri? haaha

    0

    0
  84. bby says:

    biar la dia.. nak melancap dri dia merogol org… :)

    0

    0
  85. Iris says:

    aku memang dari dulu x minat ngan mamat sorang ni..klu dia kuar kat tv pun make sure aku akan tukar ke channel lain..nak2 suara dia..memang x bole blah..aku x suka!!!!

    setahu aku masa dia masuk program pertandingan lakonan(aku pun lupa tajuk program tu) masa tu dia duda, lama gak dia menduda..agaknya masa menduda dulu dah biasa wat keje macam ni ke bang oiiiiii

    0

    0
  86. Iris says:

    aku memang dari dulu x minat ngan mamat sorang ni..klu dia kuar kat tv pun make sure aku akan tukar ke channel lain..nak2 suara dia..memang x bole blah..aku x suka!!!!

    setahu aku masa dia masuk program pertandingan lakonan(aku pun lupa tajuk program tu) masa tu dia duda, lama gak dia menduda..agaknya masa menduda dulu dah biasa wat keje macam ni ke bang oiiiiii..agak2 la klu berkata2 tu..ok apa org tu nak bayar 7k..klu aku la 70 hengget pun aku xnak bayar..hahaha

    0

    0
    • Leez says:

      dia org kelantan.mula2 belakon dgn liz af dlu cite pe ntah.ckp control gile.bru kuar kmpg kot mse tu.skg ok sket.tp tetapppppp xsuke lakonan control macho die 2 #macho ke?

      0

      0
  87. biskut marie says:

    lepas ni keluar la statement ‘akaun saya di hack’..bla bla blaaa…hmm retis sendu nk cri publisiti, gini la caranya..

    0

    0
  88. DetectiveConan says:

    Entahnya.. Lebih sikit dari 10 hari dah dapat 7k.. Banyak tu woiii.
    Tulah sket2 takde keje je, mel****p… Tu yg otak weng sampai announce satu donia!

    0

    0
  89. hello! says:

    melancap dapat ke 7ribu. kalau melancap dapat 7ribu ramai orang buat. Sombong.

    0

    0
  90. kiahtakpropa says:

    Lepas ni mesti cakap FB kene hack. Kan?

    0

    0
  91. jadi manusia kena bersyukur says:

    bodoh punye irfan.kau sape nak demand2?tak reti nk bersyukur.kami ni tgk angka 7k tu pn rasa besar sgt nilainya.tp tak tau lah kalau artis yang bajet hot mcm kau pandang 7k tu mcm 7hengget je.dunia2.pastu tak payah nk buat statement memalukan macam tu.

    notakaki: Johan mmg nmpk kacak.i love you mak jemah!

    0

    0
  92. Anonymous says:

    hahahaha.. habisla koooo irfan.. kerana statusmu itu.. ko mmg mengundang kutukan n hinaan.. dasar tak tau bersyukur la.. alahai.. sedih artis mcm ni.. see where u stand now..

    0

    0
  93. Anonymous says:

    siapa dia ni nak demand lebih? -_-“

    0

    0
  94. Armin V says:

    Kita dilarang mendedahkan keaiban sendiri. Tetapi hal ini sering terjadi dalam dunia yang hangat dengan kejungkilan kisah dosa peribadi, kadang-kadang menjadi pelaris dan menghangatkan lagi siaran televisyen.

    0

    0
  95. Amir says:

    Dah la lucah, tak popular pulak tu

    0

    0
  96. huhhu says:

    MAK X TAHU MENAHU RATE BYRN BELAKON NII…TP KAN,KLU XPUEH HATI,BOLEH JE NEGOTIATE DLU..YE DAK?..KLU NEGOTIATING XJLN,XYAH LE ACCEPT OFFER TU..PASTU XYAH LA MENYALAK KT ON9 CMTU…

    0

    0
  97. Eimah says:

    Assalamualaikum…..betul ke itu akaun FB dia??? entah2 akaun palsu lagi…..sekarang ni macam2 ada,macam2 boleh buat jadi janganlah kita terus “menghukum sebelum bicara” nak komen pun bahasa tu biarlah beradab sikit….dah banyak kejadian macam ni takkan ‘kita’ tak sedar lagi??? memaki hamun,menghina apa yang ‘kita’ dapat??? fikir2kanlah wahai saudara-saudari sekalian……bukan nak tunjuk pandai tapi ini kenyataan,,,ini bukan budaya kita rakyat malaysia…….Wassalam

    0

    0
  98. Karl says:

    Bijak btol la dia nih….aku baru tpkir…trus google.
    Kalo jual kat sperm bank diorang amek $150…
    Sehari 5x m******p dah 750…
    10 hari $7,500… untung $500. Wat pe belakon kan…
    aku rase ini la yg si Irfan ni maksudkan… paaandaainyee…..!!

    0

    0
  99. wanita muslimah says:

    gua rasa fb dia kena hack…

    0

    0
  100. Modjo says:

    Pelakon Bodoh……..

    0

    0
  101. anti zed zaidi says:

    ni lah mentaliti artis Malaysia… Zed Zaidi, what say you…?!

    0

    0
  102. beautiful nazak says:

    parok mung nih, wat keje gitu… berlakon lah porno melancap kompom 10ari scenes payment 10,000

    0

    0
  103. misskecik says:

    haha.. nice one

    0

    0
  104. Dominic Toretto says:

    Daripada ko melancap, baik ko buat ibadat, boleh jugak pahala

    0

    0
  105. Insan Biasa says:

    Peringatan kepada kita dalam meluahkan perasaan..fikir dulu b4 publish sumthing

    0

    0
  106. Anonymous says:

    facebook dier kener hacked la.. korang nier..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tiap kali ada kontrevesi “fb i kena hack, twitter i kena hack’.. poyo semua alasan retis…

      0

      0
  107. Anonymous says:

    popular sgt ke ngko tu???? mcm bagus ja berlakon…phuiii!!!!!

    0

    0
  108. ini untuk cari publisiti murahan ke apa?saja makeup story..untuk perhatian peminat…ada ke peminat?….7k lebih dari cukup kalau setakat artis seperti awak….shukurlah dgn rezeki yg tuhan nak bagi…..

    0

    0
  109. Lelaki Sejati says:

    Buatpe melancap…henjut isterilah best! Tgk abg ade 2 isteri…sedap tak terkata…………

    0

    0
  110. izzah pkr says:

    habis la ko irfan kalau anwar berahim tahu..mesti dia jolok bontot ko!

    0

    0
  111. Anonymous says:

    ARTIS KE NI????TAK KENAL PUN????

    0

    0
  112. macam macam says:

    masuk sini sbb tgk johan yg macho .. hampir x kenal johan…

    0

    0
  113. Anwar says:

    Kuat melancap upanye dia niiiii

    0

    0
  114. helljay says:

    saje la tu nak bikin panas..bikin kontroversial….xdikenali ape pun kat industri pastu cari akal la nak fofular…sedeyhhh

    0

    0
  115. baby montel says:

    ishk ishk kasihan gersang rupanya..tak bek tau cakap mencarutttt..meh sini chating ngan ai… lagi beshhh

    0

    0
  116. Saya says:

    Mcm mana lah producer tk amek or semberang tgk lah org kita 7k pun tknk haizz

    0

    0
  117. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    Sabar jeelaaaa………… nak tercekik siakap mendengar statement si budak tak brape nak popular ni.. saje je nak wat kontroversi. eeeeeemm.. nak femes la tu…!!!!! kesian ko dik, dah takde bende nak bt. ntah2 takdenye produser nak ambik engko belakon pon… lucah je lebih engko ni.. drpd ko M****c*p tu, baik ko temankan siakap berenang2 di tasik kenyir ni. ade jugak pekdahnya… JGAN RISAU, SIAKAP TAKKAN NODAI U!!!! BLUWEEKKK!!! nak termuntah i memikirkan u ni…

    0

    0
  118. jubo says:

    melancap je la irfan asl ko bhgia suda

    0

    0
  119. BumbleBee says:

    biasa laa tu.. kalo berkat rezeki yg dilimpahi Allah… RM1000 pun dah cukup bahagia bagi sesetengah orang…tapi kalo tak reti bersyukur atas nikmatNya…bagi laa berapa pun confirm tak dpt rasa..tau2 dh habis duit tu tp x nmpak ke mana perginya….

    0

    0
  120. elya says:

    Btol kata abg nara…buat pe dok me****** …buat business online lagi bagus..dapat duit…
    anyone nak buat side income and nak pergi melancong free..sila contact I k

    0

    0
  121. tasya says:

    dia wajib melancap sbb xde duit nk kwin n nk elak berzina…

    0

    0
  122. jejailani says:

    Baik duduk rumah baca Quran lagi best

    0

    0
  123. Anonymous says:

    Inilah manusia yang tak reti bersyukur. Nanti kau kahwin nak bagi anak bini kau makan apa? Air mani?

    0

    0
  124. opa says:

    org KELANTAN…

    0

    0
    • Production Manager says:

      cuba la bawak2 fikir sblm nak komen tu….

      0

      0
      • Anonymous says:

        si opa ni species mcm si irfan jugak, cakap tak fikir n mentaliti kolot.. kenegerian sgt2 !! jahat baik cerdik bodoh bukan pd negeri tp pd individu tu sendiri…… org kata bodoh marah wpun hakikatnya si opa ni bodoh

        0

        0
  125. Sham says:

    bengap bebenar gamaknya
    7K for 10 days?? …. perhgg
    klo blakon dapat MONEY klo mlncap dpt MANI
    bodoh punya statement

    0

    0
  126. Production Manager says:

    kerana mulut bdn binasa …..

    0

    0
  127. Anonymous says:

    bawak la muhasabah diri…..

    0

    0
  128. Production Manager says:

    bawak la muhasabah diri…..

    0

    0
  129. Joyah says:

    Tak perlu layan gossip mcm ni. Ignore jer. Bajet artis suam suam kuku tak pemes, so buat statement kontroversi cam ni utk dptkan perhatian…mcm step liah hahahah!

    0

    0
    • Production Manager says:

      asal nya mamat ni extra lalu lalang jer….lpas tu tahun lepas aku ada la hello dia & byr takat rm300 je sehari utk drama tv3.aku ingat ko ni anak org kaya la kot berani ckp macam ni sbb taknk berlakon dah tp kalau dtg shooting dgn kereta buruk biru ko tu kaya apa brenda!!! klau nak berckp biar la beradab sikit…..sedangkan rosyam nor yg penuh award kat almari opis dia pun tak pnh nak ckp smpi tahap macam ko ni.dia popular sampai jd hero malaya sbb perangai dan cara dia bergaul dgn org sgt baik wlaupun org tu krew biasa.rm7k utk shooting 10 hari tu sgt tinggi utk org macam ko ni……sbb org pun ramai tak kenal ko..jgn kata penonton, org production pun tak tau ko ni dtg dr mana.kalau ko ni zamarul ke…arash mohammad ke…azhar sulaiman layak la payment tinggi.takat arbok yg bajet hensem……takyah la bro nak kekwat sgt….lepas ni aku rasa suma pm pun mmg takkan helo org kurg ajar mcm ko ni la…..

      0

      0
  130. John says:

    Terbaekkkkkkkk~~

    0

    0
  131. eton tom tom says:

    either hes victim of cyber crime or dia memang bodoh coz tolak rezeki kalo betul dia buat statement tu memang tak munasabah kot yelahh org lain ramai nk jadi retis tapi tak sampai yg ko dpt rezeki tolak cubalah bersyukur dan menghargai kalo aku dpt offer byk tu tak fikir byk kali terus pegi or mamat ni tengah prepare nak buat porn movie dgn payment yg lebih masyukkkk! atau sume ni propa jeeee

    JAGA2 ADA YG PERHATI!

    0

    0
  132. sudah cukup sudah
    bye

    0

    0
  133. ctkhadeeja says:

    Tunggu wrtawan tnya..fb sye kne hack..!smua nk cari publisiti murahan..hmmm-,,-

    0

    0
  134. Mamat says:

    Alah, apa yg korang kecoh sgt, melancqp tu kan normal. Macamlah korang nih baikkkkk sangat, dah confirm masuk syurga ko nak jatuh hukum? Yg pompuan lak gelilah apa lah, cam kimak! Masuk semak blow job bf xper pulak ek? Blah lah korang!

    0

    0
    • proudmalaysian says:

      jgn suka menghalalkan perkara yg haram..dan jgn cuba2 menjadikan seolah2 ianya normal untuk menutup kekhilafan kamu..yg salah kena mengaku salah..tak perlu divert issue kepada perkara lain..

      0

      0
  135. Tina turner says:

    Dapat tumbok muke ko ni irfan best jugak. Igt senang ke nk dapat7k tu??

    0

    0
  136. ira says:

    eleh, hari tu jumpa die kat ATM tp tyme tu xberapa cam sgt muka die, then selepas ak g ATM ak jmpe die kat kdai optical cz die nk beli lens..nak kata senyum kat org luar mmg xla..mcm muke ego gittew…pastu ni nk demand…~

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu camtu perangai tak peliklah kan? aku rasa irfan roslan ni pondan, tgk muka pun dah tahu mcm lembut cover. mulut mesti lantang ni

      0

      0
  137. leen says:

    suke statement nara ni…

    “Pendapat Abang Nara, kalau 10 hari shooting dapat RM7,000 dah kira oklah tue. Sehari dalam RM700. Banyak jugak kan? Pesanan Abang Nara kepada Irfan, daripada mel****p, lebih baiklah pergi belajar meniaga secara online. Ilmu pun dapat, duit pun dapat dan badan pun tak penat. Tak ke gitu?”

    0

    0
  138. farhanananana says:

    Ooo..perangai macamni patut la tak popular.

    0

    0
  139. alizah ali, muar says:

    tolak rezeki yg datang… dh la tak popular, demanding pulak tu.. klau kuar statement cmni, pasni rezeki susahla nak dpt oii….!!

    0

    0
  140. din1990 says:

    pada production yg sanggup bayar rm 7k 10 ari sila la jgn contact orang bangan macam ni duit 7k pon bkn senang nak cari orang gaji 1 bulan pon ramai tak samai 7k dia 10 ari je keje 7k dia ckp bajet tak ada..rm 7k tu bg ko gler ape ckp tak ada bajet.da tu nak bape bayak??50k?100k?ko gler ape, filem melayu pon bkn internasional walaupon aku tak mahu mengaku terpaksa..kualiti filem kite low..filem2 lama p.ramlee lg bgs ko tgk banyak kali pon tak bosan kualiti filem2 lama bgs gler sampai orang putih pon tahu cerita dorang siap gan subtittle..orang putih pon tau..sampai skang filem p.ramlee orang putih tgk haha filem ko belakon sape yg tengok??sendiri paham la bai.

    0

    0
  141. miss dombol says:

    no wonder***
    #muke pn cm isap juBuR

    0

    0
  142. Jejaka Berjaya Tak Mcm Kau says:

    RM7k dalam masa 10 hari, berlakon jer pun, bukan nak suruh ko berfikir. Aku bersusah payah kerja utk dapat duit mcm ko setiap bulan. Bagus ler tu kalau suka nak melancap jer, duit masuk ke beb kalau melancap jer. Lain ler kalau ko jaja batang ko dan bayar utk orang lancapkan. Bagus business ko. Nie ler pelakon Melayu, baru nak naik, dh demand tinggi2. Berlakon tak der ler bagus sgt smp ke Academy Award. Masuk FFM pun tak, apatah lagi Anugerah Skrin kan.

    0

    0
  143. Anonymous says:

    Woiii…. Pelakon yg bernama Irfan ne,…
    Jgn nak jadi sombong ye…. bersyukur la dpr rm7k & ada org nak offer u berlakon…
    lepas u keluarkan post u ne x tau lagi u ble dpt rm7K ke x…
    jgn2 offer pun x dapat… Hah,,, boleh lah u mel****p sepuas2nya!!!!!!
    tak tau d untung….

    0

    0
  144. glamourke? says:

    honestly speaking, saya mmg tak kenal sapa budak irfan ni..mgkin saya yg jarang tgk tv atau mmg irfan ni yg tak glamour..kalau saya ambil pendekatan mmg irfan ni tak glamour, maka membuat status semacam itu di FB mmg menunjukkan kebodohan diri dia sendiri..unless dia mmg berduit, then it shouldnt be an issue..but since most artistes in Msia are not that rich, this comment justify my judgment based on the reality out there..further to that, since Irfan ni Islam dan saya pun Islam, rasanya statement Irfan ni tentang ‘suatu perlakuan sexual’ yg mgkin biasa dibuatnya di rumah (w/pun its common to guys all over the world) tapi menyatakannya publicly di FB adalah tersangat bodoh..shows yr stupidity and ignorance of hukum hakam in Islam i wud say..lagipun sendiri mau ingat laa, perkara2 sexual ni taboo di kebanyak negara..pandai2 la bawak diri anda yg rasanya mmg tak glamour tu..sbb saya mmg tak kenal sapa irfan..kalau tak kenal, maknanya tak glam la kan…

    0

    0
  145. Din says:

    bdh tul lah si bdk irfan ni. kau pegilah shooting dulu dan dptkan 7K tu lps tu balik umah kau melancaplah puas2. bangangggg itupun x blh pikir.

    0

    0
  146. mojo says:

    Nie mesti tak tahan tengok gambar CHE TA seksi,tak pegi keja,layan melancap

    0

    0
  147. PAK JABIT says:

    wei irfan…klu mak ayah ko baca ni mmg luluh ati diaorg. Baik kok bakor je baju melayu dan songkok ko tu… ATAU KALAU NAK DEMAND SANGAT, DENGAN KECEKAPAN KO ME*****P TU, BLEH JE TERUS BERLAKON DALAM REDTUBE TU….

    0

    0
  148. wanies says:

    ada org kerja overtime hari2 sing mlm pon belum tentu leh dpt 7k…x bersyukur lah tu..

    0

    0
  149. rhubs says:

    memang irfan dah buat business pun. elken. income seminggu je blh capai 10K++. tu dlm seminggu je. so,mana lah dia nak layan 7K tu. tp kan, dr tulis baik … kan lebih baik u tulis baik I cari prospect.

    0

    0
  150. the grudge says:

    gandingkan pelucah ni belakon ngan zarina anjuling lalucah tu…..baru ngam hehehe….

    0

    0
  151. chalie says:

    muke pondan!

    0

    0