Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baik Duduk Rumah Mel****p Lagi Best – Irfan Roslan

Siapa Irfan Roslan ini? Mungkin ada yang kenal tetapi Abang Nara rasa ramai lagi yang tak kenal. Irfan Roslan pernah berlakon di dalam drama Juvana membawa watak Cikgu Azmee. Terbaru, Irfan telah membuat kontroversi menerusi status di Facebooknya.

irfan roslan

Advertisement

Susah untuk Abang Nara mengulas mengenai status Facebook daripada Irfan Roslan ini. Lebih baik anda baca sendiri di bawah.
irfan roslanPendapat Abang Nara, kalau 10 hari shooting dapat RM7,000 dah kira oklah tue. Sehari dalam RM700. Banyak jugak kan? Pesanan Abang Nara kepada Irfan, daripada mel****p, lebih baiklah pergi belajar meniaga secara online. Ilmu pun dapat, duit pun dapat dan badan pun tak penat. Tak ke gitu?
irfan roslanP.S: Kacak gila Johan Raja Lawak menghiasi muka depan majalah Maskulin. Confirm cerita yang dikongsikannya pun boleh pecah perut dibuatnya. Korang yang malas nak pergi kedai beli boleh beli secara online di laman web Emall Karangkraf dan baca di smartphone anda (Android atau iPhone)Harganya pun lagi murah daripada kedai. Berbaloi-baloi!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top