Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Baik Dengan Keluarga Ally Iskandar, Farah Lee Dah Anggap Bekas Suami Seperti Abang Sendiri

farah lee sudah anggap ally iskandar seperti abangnya sendiri

Bukan mudah untuk tetap berbaik dengan keluarga mertua apabila sudah bercerai dengan pasangan. Kadang-kadang, punca perpisahan itu disebabkan oleh keluarga mertua sendiri. Atau pun, rata-rata lebih selesa mengelak daripada terus berhubungan dengan bekas keluarga pasangan supaya dapat mengelakkan situasi yang kekok.

Namun begitu, tidak pula bagi Farah Lee yang sehingga ke hari ini masih lagi baik dengan keluarga Ally Iskandar walaupun mereka sudah berpisah pada tahun 2016.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

Bahkan, wanita ini masih berhubung elok dengan bekas suaminya sehingga mengakui bahawa dia kini menganggap lelaki itu sebagai abangnya.

Daddy Maream Farah dah anggap macam abang sendiri (abang yang annoying). Ibu Maream Farah anggap macam adik, baik sangat selalu bertanyakan khabar kami berdua di sini.

farah lee anggap ally iskandar sebagai abangnya sendiri

Menerusi entri Instagram itu juga, Farah meminta agar semua pengikutnya supaya menilai sesuatu kegagalan itu daripada sisi yang positif. Katanya, tidak semua perhubungan akan berakhir seperti apa yang kita inginkan.

Allah maha Adil. Dia tak pernah zalim. Terpulang pada kita nak fokus yang mana.

Luahan hatinya ini telah menerima pujian ramai peminat. Kebanyakan mereka terharu melihat Farah yang langsung tidak menyimpan rasa sakit hati dengan bekas suami mahupun keluarga lelaki itu langsung.

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Kasidah

    November 20, 2019 at 2:43 pm

    What do u trying to prove farah oii? .. yer baik but u talk too much about past life, and explaining too much to strangers .. come on, just move on, really

  2. Anonymous

    November 20, 2019 at 9:12 am

    bosan nya dia ni, tak salah pon pu berbaik tapi should put more gap to respect ally’s new wife. just my 2 cents

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama