Written by Bella | November 17th, 2017

Teka-teki pernikahan Fattah Amin dan Fazura masih lagi menjadi bualan ramai sehingga saat ini, peminat sudah tidak sabar untuk menantikan pasangan ini mengeluarkan kenaytaan rasmi berhubung spekulasi perkahwinan mereka.

Sebagai bekas kekasih Fattah, pelakon Sherry Ibrahim tumpang gembira sekiranya Fattah sudah benar-benar bertunang ataupun berkahwin dengan Fazura dan berharap pasangan sensasi itu bahagia bersama.

Kalau betul Fattah dan Fazura sudah berkahwin atau bertunang, baguslah. Fattah kini menuju ke arah lebih baik. Terserlah keceriaan pada wajah kedua-duanya apabila sama-sama mengerjakan Umrah dengan keluarga masing-masing. Saya doakan semoga apa yang dirancang berjalan lancar dan mereka bahagia.

Sebagai wanita yang pernah rapat dengan Fattah, saya lega apabila tiada pihak membandingkan saya dengan mana-mana wanita yang dikaitkan dengannya selepas saya.  Saya tiada masalah dengan mana-mana teman wanitanya. Jika ada yang bertanya, saya anggap ia hanya sekadar pendapat dan saya mendoakan yang terbaik buatnya.

Sherry dan Fattah mula bercinta sekitar tahun 2014 selepas mula rapat ketika menjalani penggambaran drama Cinta Ibadah. Mereka kemudian membuat keputusan untuk berpisah pada Ogos 2016 kerana sudah tidak ada persefahaman lagi.

Kami puji sikap Sherry yang tidak mahu memikirkan hal lalu dan tetap mendoakan yang terbaik buat Fattah.

Sumber Berita : Harian Metro

79 responses to Baguslah Kalau Betul Fattah Dan Fazura Sudah Berkahwin, Saya Doakan Mereka Bahagia- Sherry Ibrahim

  1. Anonymous says:

    Bagus Sherry ni. Dah la fluents english

    62

    0
    • Anonymous says:

      Aku mmg salute Sherry dr dulu sejak zaman dia putus dgn Ashraf Muslim. She’s so cool. Tak pernah over bg statement. Takpe Sherry, Fattah dpt yg second-third-fourth hand dah. I doakan u jumpa laki yg bagus & berkualiti.

      63

      3
      • VooDoo Diva says:

        Tu lah… one heck of a downgrade. Sherry bagus – always take the high road no matter what. God bless you, Sherry, mwah!

        49

        0
      • Anonymous says:

        Fourth hand ke third hand ke…janji yang penting hati bersih kan sherry. Kalau sherry pun ditakdirkn dapat yang fiftth hand or fourth hand, terima Dan bersyukur. Manusia dulu wat kesilapan sekarang Dan insaf. Yg memalukn manusia yg tak tau bila nak insaf dn masih jahat mulut hati dan tangn….

        52

        3
        • Anonymous says:

          Mana ko tau yg fourth fith hand tu dh insaf?

          5

          12
        • Anonymous says:

          Dan macam Mana pulak ko tahu yg forth fifth hand tu Tak insaf? Or berpura2 insaf. Nilai hati orang adalah kerja yg Paling susah. Sbb tu Kita diajar utk bersangka baik.

          Lagi pun siapa yg forth fifth hand tu? Xperlu jwb. Jgn tambah dosa..

          11

          1
        • Anonymous says:

          Yg kau sentap kenapa? Kau yang sixth ke? Sentap sbb xmasuk senarai?

          2

          5
        • Anonymous says:

          Part yg Mana pula sentap? And senarai apa yang di maksudkan? And I’m not the sixth fifth or else. It’s just don’t say bad things about other people . you don’t even know her… Ok, pretty girl… Or wise man..

          5

          0
      • Anonymous says:

        Sorry ye.. Yg mengata pasal si dia as 3rd hand or 4th hand ni bukn fans sherry ye. Kami xde masalh Dgn fazz or fa. Let gone be bygone

        18

        0
      • SURIA says:

        1st statement alhamdulillah dah positif.. but when it comes to dpt yg 2nd…… ya allah… sabar jela… then.. doakan jumpa laki lagi bagus n berkualiti pun da bagus… kalau sume keluar statement yg bagus kn BAGUS

        7

        2
      • Anonymous says:

        Amboii mulut..suci sgt ker ko tu? Berapa kerat je pon anak dara kt Msia ni yg masih dara sblm kawen..skang ni umo 12-13 tahun pon da rosak..x silap ada kajian dlu..rata2 bdak zaman skang makin membimbangkan..

        1

        6
        • Anonymous says:

          Anonymous 3.49 pm

          Kau tanya berapa kerat anak dara Malaysia yg dara lagi masa kahwin? Jawapan dia banyak lagi. Just because you sleeps around that doesn’t make others as bad as you.

          Yang komen 2nd, 3rd, 4th hand nya sorang je. Yang kau emo seolah2 kami semua sama.dah pasaipa.

          Buat dosa senyap2, jangan malukan diri Anom 3.49pm oi.

          #anakdarab4kahwin

          8

          0
        • Anonymous says:

          Org ni bckap psl kajian lah uols..mmg ade kua paper pon sblm ni..why so defensive?? Dan2 nak bgtau ko dara n terus nak tuduh org yg bg pendapat tu sleep around? Nauzubillah.. kalo ko da fitnah, ko nak mintak maaf x? Tu bkn argument, tu cuma komen yg diberi sbb byk sgt mulut puaka yg menghina kisah silam fazura, seolah mereka tiada kisah silam, mcm2 perkataan la yg x sanggup nak dengar dan terlalu mengagungkan artis perempuan yg lg satu hanya semata yg sorg tu da bertudung skang..dia bertudung skang x semestinya takde sejarah pon dlu, jadi jgn la nak confident sgt smpai keterlaluan menghina Fazura ni

          3

          2
        • Anonymous says:

          Anonymous 17 September 2017 9.32 PM

          Jgn lah jadi katak bawah tempurung sgt ye..terimalah hakikat..bykkan membaca lg utk tau isu semasa dan masalah sosial di Msia ni, dia cuma back up fazura jer..bkn cite psl diri dia..dia mungkin cite psl org sekeliling dia dan isu yg selalu berlaku skang..dia bkn menilai seluruh rakyat Msia..cuma penggunaan perkataan tu salah..should not use word “kerat jer”..harap dpt maafkan dia..Cuma jgn la nak bersangka buruk dgn org yer

          4

          0
      • Anonymous says:

        Yang penting pengakhiran bukan permulaan. Mana tau fazura lebih mulia Dr kamu pada mata Allah. Siapa kita hendak menghakim. Dia baik2 kamu pun akan dpt baik juga.

        11

        3
        • Anonymous says:

          Entah si Anonymous 3.49 pm.

          Betul. Yang penting pengakhiran. So jangan judge org. Yet jangan nak promo as if x de dara okay. Omaigad. So argument berapa ramai anak dara masih dara is out of topic and not valid!!!

          Satu makhluk sebut 2nd,3rd hand…tetiba muncul makhluk Anon ni sibuk nak insist berapa ramai masih dara.

          7

          0
      • Idiom says:

        Kenapa fatt tu 2nd-3rd etc hand plak?
        Ko kenal dia personally ke?
        Anyway sherry dulu pn blh tahan seksi, skrg pkai tdung still xttup tetek. If fatt dh byk hands, xmustahil si sherry ni pun sama kan

        2

        12
  2. cikbunga says:

    neelofa jela yang nampaknya problem dengan fattah..

    38

    2
  3. Aries says:

    Bagus Sherry, tak payah nak ingat2 lagi macam si diva tu….dah reject, dah tu tak nak move on. Fans Sherry pun bagus, tak banding2 Sherry & Fazura, semua cool aje…….

    52

    0
    • KakTijah says:

      Yg belum move on to si neelofa ke fans kayu patah nih?
      Sebab rasanya dah lama dah si neelofa ni tak ckp or kluar kan apa2 statement pasal kayu patah… yg slalu nampak fans kayu patah yg asik nak heret neelofa dlm semua cerita pasal kayu patah…hahahah…

      16

      14
      • anomi says:

        neelofa mmg dh move on (kott).. tp fanatik lofattah tu yg blum move on.. mcm tak boleh terima hakikat lofattah is over.. kdg komen kt ig mcm org takde akal kutuk sana sini..bila sorg provoke, semua sekali bergaduh

        32

        0
        • Anonymous says:

          fans yang lelebih…yg empunya badan chill je

          13

          0
        • fenin says:

          yup…true indeed….aku rasa lofa pon malu fans dia kutuk2 dgn bahasa yang jelek…ada gak throwback x habiss SHMP….mostly dah tahu fattah and fazura gi umrah dan kemungkinan dah nikah (wallahuallam) tapi still nak terobek dgn caption meminta sgt. to the worst extent, ada yg doa supaya fa and faz dapat anak down syndrome sb katanya faz dah berumur. astaghfirullah..semoga insan2 ni diberi petunjuk dan hidayah….dibuka minda dan hati supaya doa yg baik2 sesama saudara se Islam.

          1

          0
      • Aries says:

        Kalau dah move on, nasihat kan lah fans fanatik dia suruh stop hentam #fattzura. Ni tak, diam aje, macam suka & sokong apa fans dia buat.

        12

        3
        • kiah propa says:

          cuba ko yang pi nasihatkan fans lofattah tu untuk move on…ko rasa dorang dengar ke?? dah dorang syok berfantasi bagai..ko nasihat apa pon takkan dengar punya…aku pon semak laa dengan fans lofattah ni…kadang2 aku kesian tengok lofa…sebab fans yang ship2 bagai tu…nama dia juga yang terlibat….so lofattah fans…move on laa woii!!!

          7

          0
        • Anonymous says:

          sama juga dgn Fazura dan Fattah.
          Why not nasihat kan fans untuk tak heret nama Neelofa setiap kali comment apa2.
          Diorang pun diam je kan? So tiga2 salah dalam hal ni.

          10

          7
      • Lopak says:

        Rsnya lopak sdiri kot yg suka bg caption mengundang..nmpk sgt xbole move on kesiannnnnn sgt..igt dpt pancing rms gittewww..dhla harini dressup kt melodi hauk..nmpk sgt gemok pendek..sori xmo ngutuk fizikal tp pls laaa klau ko baca pls upgrade ur fashion sense..semak & hauk.xseswai dgn kemetot..less is more..sila bljr byk sket on fashion hokeii

        0

        0
  4. miamore says:

    apa boleh buat..tak tun tuang2…
    org tidak sudi lagi…taktun tuang2…
    mahu tidak mahu…
    ucap yg indah saja…..tak tun tuang

    1

    34
    • Anonymous says:

      Aku suka lagu tak tun tuang kau.
      Ini sure cedok kucing comel nyanyi
      “minyak naik lahi tak tun tuang”

      Lol
      Yang dislike kau Miamore dah kenapa?
      Ni sure peminat fanatik ingat kau kecam.sherry.
      Padahal kau tengah nyanyi tak tun tuang..lol

      1

      0
  5. hana delisha says:

    “Fattah kini menuju ke arah lebih baik” ohh kiranya dulu fattah tak nak commitment ke apa? tapi baguslah sherry ni. Bagus je dia low profile, tak mengungkit even dulu aku tak suka dia sangat sebab aku ingat sbb sherry lah fattah ni putus dengan awek dia lepas fattah jadi artis. Tapi sekarang aku respect dia.

    34

    0
    • Anonymous says:

      So Fattah lah bermasalah? Jumpa Sherry putus dgn awek lama. Jumpa Lofa putus dgn Sherry. Jumpa Fazura putus dgn Lofa. Good job Fataah

      15

      1
      • hana delisha says:

        anggap je lah takde jodoh si fattah tu dengan yang sebelum sebelumnya. Lagipun aku tak rasa putus dengan sherry sebab jumpa lofa, sebab lama jugakkan after putus dia jumpa lofa and fattah dah putus dengan lofa baru dia jumpa fazura.

        12

        2
        • Anonymous says:

          Mana ada lama. Dia putus dgn Sherry masa script reading SHMP ok. cinta pndg pertama dkt lofa. kalau x, takdela kwn2 fattah & sherry marah dkt fattah.

          17

          0
  6. Jo says:

    Dua dua ni tak habis habis promo drama … dgn perbodohkan peminat ..haira masih ada begong yang jadi peminat diaorg .

    6

    2
  7. Anonymous says:

    Boring. When you hv nothing to comment then duk diam diam. Tak payah join jadi lembai kutuk Neelofa

    8

    1
  8. Anonymous says:

    Kawin pun nak rahsia juga ke?? pelik..mcm kawin ngan laki org pula..kalo btl2 dorg ni dah kawin la..

    1

    4
  9. Omg says:

    Siapa ckp lofa problem to fattah??? Lofa dah lama tak nak dikaitkan dgn fattah.dah berbuih bg statemnt supaya jgn kaitkn dia dgn fattah.apa hal lah fanatik fattah ni syok sendiri.tgok fakta please.fattah who yg nk di agung2kan sgt.he is nobody.popular sbb kisah dgn pompuan.klau x der pompuan mmg x popular.

    20

    8
  10. Anonymous says:

    Sherry gak yg lek.Neelofa tu sebenarnya aku tgk ok la takda apa yg tak kena sgt pun pada pandangan aku.tp tak tau la pada spesis manusia suka cari salah orang jenis tunggu je dia buat satu benda pastu cari apa yg boleh dikutuknya.cuma peminat dia tu ya allah ramai gila kot yg annoying loffatah kejadah semua kadang aku tgk comment kat ig dia rasa geli.peminat dia ni ada yg fanatik geli kot baca comment gaduh la sindir fazura la agungkan sgt lofa.kita ni nak minat sgt satu artis tu tak salah tp jgn over

    14

    1
    • Anonymous says:

      Fans lofattah tak kan lawan balik if tak diusik

      2

      6
      • Anonymous says:

        Aku malu tengok comment kat ig pajura bila fans lofattah comment kata “fattah lebih sesuai dengan neelofa”..itu gambar pajura dgn patah kot…malu lh..serious…bila tengok kat comment ig lofa semua pakat kutuk pajura..fans si pajura takda pulak yg menempel kat ig lofa mcm fans lofa buat..malu lh..

        4

        1
  11. Anonymous says:

    Bila ko bukan fans sesiapa (lofa or fattah). And ko tgk fanatik2 dok bergaduh. U was like. Diorang ni xde life ke? Artis tu syok2 nikmati hidup, yg korang, sia2 je penat bergaduh satu sen xdpt. Kelakar betul

    34

    0
  12. Anonymous says:

    Kadang2 pelik,, dari mn dtgnya pemint die yg ramai ni? I think since shmp la. Betul punya fenomena smpai hsc pun xbole lawan. Sbb heroin lain. Cuba klu die jugak yg jd heroin mau Tak huru hara Malaysia ni dilanda gelombang loffattah. Sampai pm umum minyak naik tiap2 minggu pun geng2 ni masih boleh senyum lebar Dan bahagia.. haha macam2 org Malaysia ni..

    8

    1
  13. roza says:

    Wartawan please ask Lofa please,

    I nak tengok muka dia mesti dua macam,
    hari tu dimeletop nak promote cerita wanita terindah muka ya Allah satu macam.

    Good Sherry may Allah bless you

    12

    1
  14. brin says:

    Kesian kan dgn fans fattzura ni. Tak nampak pun kat mana nama Lofa dalam article ni. Lofa pun tak hadap la Fattah tu. Lofa deserves someone much better bukan yg mcm takde pendirian gitu. Sape yg gi Like Lofa punya tweet kt Twitter few days ago? Lepas tu tahu pulak unlike balik LOL

    7

    10
    • Anonymous says:

      Tunggu la lofa sampi tua,,,,action ke babai,

      Wait long long.last amek nabil kau trmgok la… macam maria farida…

      Semua orangdia taknak.. laki kawanpun jadilah pada takde noh

      0

      3
    • lizawati says:

      Lofa wait long long. Takde orang nak amek nabil sudah.

      Mcm Maria farida semua tak nak amek hubby fren boleh la no pada
      tak der

      1

      4
    • Mak Jemah says:

      Like status ape?fattah ke like status Lofa?nak kepohci jugak haha

      1

      0
  15. Rose says:

    Tunggu wartawan tanya Lofa mesti muka dia 2 macam.

    Dia nak promote Wanita Terundah di Meletop pun mcm terpaksa muka dua macsm.

    Sherry may Allah bless you. Fattah buka jodoh u. You will find someone like Fattah or even bettet than Fattah. Fattah us considerably a goid guy but its bit your jodoh thats all.

    Fazura… jaga runahtangga you baik2 kalau betul u bernikah. Hajjah biarkan tak de orang nak doa kan. She is so proud of hersep!!!

    5

    7
  16. fattahkah yang bersalah? says:

    Lepas putus dengan fattah haritu pun sherry dah buat statement, takkan berlakon or bekerja dengan fattah lagi. Plus masa diorang putus tu kawan kawan fattah dengan sherry semua pulaukan fattah kan. Aku rasa punca diorang putus dulu sebab fattah lah. Kalau tak takkan dengan kawan si fattah sekali nak pulaukan fattah ni. member kot, mesti sokong member sendiri

    8

    0
  17. Anonymous says:

    ni gosip pasal sherry ke lofa? apsal sme komen pasal lofa hahaha

    6

    0
  18. Anonymous says:

    Can someone explain knapa lofa n fattah gaduh sampai putus. Pasal adik Tasha Hudson tu Kan X betul then knapa boleh break sampai X leh nak bertentang Skrg??????? Curious sgt ni

    1

    0
    • faaaa says:

      betul pasal tania tu penyebab je. tapi rasanya ada sebab lain. Sapa ada masa hari kejadian, wedding shalma ainaa tu tau lah, macam mana ketat muka lofa bila kakak tania tu, natasha hudson cakap dekat fattah depan neelofa suruh fattah clarify dengan neelofa apa hubungan fattah dengan tania. sbb si natasha ni nampak cara fattah layan tania dah macam lain mcm suka dekat tania, but then masa wedding tu, tasha tu duduk satu meja dengan lofa dengan fattah, dia rasa mcam menyampah tengok dua orang tu acah acah sweet semua, tu yang dia terus confront fattah tu. tapi aku rasa punca dia family lofa, ni mcm sebab je nak putus diorang tu.

      4

      1
      • Anonymous says:

        Uishhh camna kau tau pasal semua ni doh ko loffatah eh?sbb aku ada kwn loffatah gak byk pasal drg knp tu knp ni dia tau sbb mengikuti perkembangan loffatah gila la peminat loffatah ni takda life ke?

        1

        2
        • faaaa says:

          bukan lofattah, sbb aku bekerja dlm industri ni jugak, kawan aku ni kawan neelofa jugak, so benda yang aku cakap tu sahih. memang betul berlaku. sbb tu aku cakap sapa yang ada msa wedding tu akan tau yang aku cakap ni benda yang betul. lepas fattah clarify semua tu neelofa jumpa shalma cakap dia kena balik awal sbb dia tak boleh terima apa yang fattah cakap, dia tak boleh nak stay lama dekat wedding tu

          2

          0
      • Anonymous says:

        Yg pasti aku prasan bab ni…bila fattah bagi statement dh jumpa keluarga lofa, dan lofa dh jumpa keluarga fattah…then lofa balas statement tak ada apa-apa. masa tu, alahai..nasib kaulah fattah,..bukan lh nak salahkan si fattah cepat sangat jumpa fmly ke apa…

        3

        0
  19. agaa 5c says:

    Heren pada yang masih nak kait kan Neelofa, perlu di ingat Lofa terpaksa reject Fattah sebab tak dapat restu keluarga…patut you all bersyukur kerana Neelofa reject Fatah, Fattah rebound dan sudi terima Fazura yang selalu di dump oleh kekasih kekasihnya sebelum nih..Sam yang Fazura kata kekasihnya pun tak mengaku, ialah bagi Sam Fazura tu cuma skandal bukan kekasih. Sekurang kurangnya Fattah sudi sedangkan orang lain reject

    8

    4
  20. sy yg lemah says:

    manusia ni kn lain2. ade yg menangis meraung bile kehilang seorg. ade yg diam ckit pon x kua air mata. tp dlm hati die tuhan je tau. maksud nye di sini. mcm itu jugak lah org yg putus cintan. nk terima ex BF @ ex GF ke ape ke. tak boleh lah di samakn si lopak ngan si sheri ni. lain2 cara pemerimaan nye. cube korg. di beza2kn. ngan adik beradik pon boleh sentap klo mak lebih abg/kakak/adik. begitu jg ngan pajura. pajura lain lopak lain sheri lain. tak soh lah korg nk bertepuk bertampar klo si patah ni jd kawen ngan pajura. bkn dpt ape pon. ape yg korg nk buktikn? cube pk. ape yg korg nk buktikn? nk peg jumpe lopak? nk baling gambo patah&pajura kawen kat muke die? pastu korg happy sgt klo mati time tu pon seronok? sile pk baik2. jgn sampai extreme bebenau. islam kn suruh kite wasatia’. sila munasabah ckit lah. tgk korg kutuk mcm btol benci kat org. benci pon berdosa jg.

    4

    0
  21. Fatfaz says:

    Eh gelap & kusam la jugak fattah ni ya… Rupa2nya mekap semata2.

    6

    -1
  22. mana komen aku ha..ha..ha..ha says:

    what is going on…why block my comments…

    0

    0
  23. Kakzie says:

    I rasa klu Fattah takjadi kawinngan Fazura…mmg takdelah org akan kawing ngan dia

    6

    1
    • wekkkkkkk says:

      1. Sherry
      2. Lopak
      3. Fazura.
      4. Fatah Amin kena mandi bunga dn air mesti di ambil dari 7 masjid di setiap negeri utk buang sial yg ada pada badan..harap muka je ada sikit ropa tapi sialan ada di dalam..
      wakakakakaka

      2

      0
  24. kahkah says:

    ex fattah before sherry, si fitrie quraisha tu couple dengan fattah before si fit tu bertudung, dia start pakai masa fattah tengah berlakon cerita playboy tu, lama jugak diorang couple, lepastu dia putus, sherry couple dengan fattah before bertudung lepas diorang berlakon sekali dalam cinta ibadah, lepas bertudung sekejap, putus fattah jumpa lofa, tapi lofa dah bertudung, so diorang sekejap, ni fazura tak bertudung ni aku rasa mesti lama dengan fattah, lepastu fazura pakailah tudung diorang putus jugak kot. kalau ikut kronologi cinta fattah dul ni hahahahaha

    4

    1
  25. pemerhati saja says:

    Semoga sherry bertemu jodoh yg sepadan..yg baik,low profile mcm sherry gak..
    Nak komen skit pasal neelofa plak..lofa dgn fattah sekejap je bercintanya..pastu byk halangan, org cucuk sana sini baik berundur je, dari berantakan di depan hari..so i rasa tak perlu kot kaitkan dia lagi, someone somewhere is made for you lofa…semoga berbahagia fattah n fazura.

    5

    0
  26. N says:

    Maaf kome. Cop cop kejap kita citer pasal Izara kawin. Pakei baju bollywood cantik. ngapa dlm foto sanding tu veil nampak tak kemas dan senget. fotografer ambik angle tak betul kut.

    0

    1
  27. Anonymous says:

    Rase x perlu nk ungkit2 kisah2 lame fattah n sherry, fattah n nellopa…coz aku rse kat ig,kat blog,fans lofatah ade je kat sane sini..compare n ungkit2 bnde x puas hati psl fattah,ape korg dpt ye..if laa…x jadi pon fattzura kawin…ape korg yg skit ati ngn hubungan dorg nidapt ye..sudah2 la…sherry, even the one yg broken heart ngn fattah pon x kisah..da bhgia..ade bisnes sndri…ke sbb lopak xde buah hati,x jdi kwin ank raja ,,fans lopak rse trcabar coz of naik isu fattzura kawin..x faham aku..meluat laa,bile ade org duk bash2 org nk dirikan msjid,….x puas hati..lopak kan bussiness woman…cri la yg lain..isu bab famiky die bnyk sgt objection korg x pulak discuss ye lopak fans????memilih n so on tu..

    2

    0
  28. D says:

    Bagus Sheri ni..bukan macam orang tu melenting bila wartawan tanya soalan ttng patah and faz… then act innocent ? such an angel piiiii laaaaar

    0

    0
  29. Anonymous says:

    tengok ig story lopa..siap kutuk wartawan ..sbb wartawan tanya pasal isu fazura dan fattah..hahah..meroyan dia marah..ilek2 sudah..cer tgok sherry..doakan yg baik2..haritu sam menikah…dia doakan yg baik2 buat sam n syatilla..hehe

    0

    0
    • kena redha says:

      yup betul…..pastu banyak supporters / fans asik repost benda yang sama je…kat explore smpai 3 -4 sekali kuar….muak…jelek siap tag semua wartawan. komen dgn ayat2 sama naik smpai mendoakan fa dan faz dpt anak down syndrome sb fazura dah tua katanya… acik2 bawang kena terima hakikat dan siapa acik2 bawang utk menidakkan jodoh fa dn fazura…semua itu ketentuan Allah. peace no war.

      0

      0
  30. mencikkk says:

    boleh x sapa kawen pun tak payah reporter dok p tnya tanya bekas gelpen/boipren
    ka bekas suami/isteri kaaa… boleh tak….
    xabih2 la reporter p cari org yg ntah mna2….
    pastu ada yang sentap hgpa jgak speku x move on…
    ngok lah….

    0

    0

Leave a Comment

Optional