Bagaimana Peranti Kecil Ini Boleh Mengesan Kenderaan Anda Menggunakan Telefon Pintar

Teknologi

Bagaimana Peranti Kecil Ini Boleh Mengesan Kenderaan Anda Menggunakan Telefon Pintar

Dengan Lebih 4.5 Juta Unit Terjual Di Seluruh Dunia, Ini adalah Penyelesaian Paling Efektif untuk Mengesan Barang Anda Yang Hilang !

Pernahkah anda kehilangan kereta anda di tempat letak kereta? Ianya sentiasa berlaku. Anda meletak kereta dan pergi membeli-belah. Apabila anda kembali, anda tidak mempunyai petunjuk di mana kereta anda.

Kemudian anda mula mencari di kawasan sekitar  sambil menekan pada  pada butang kekunci kereta anda supaya penggera berbunyi. Situasi ini amat mengecewakan, terutamanya pada hari yang panas dan cerah.

Advertisement

Tidak! Anda tidak perlu memasang sistem GPS mahal untuk menjejaki kereta anda.

Itu merupakan cara yang terlalu mahal. Anda perlu membayar yuran langganan bulanan hanya untuk menggunakannya. Sedangkan sudah berpuluh-puluh bil lain sedang tertunggak menanti untuk dilunaskan.

Tetapi ada ke cara untuk mengesan kenderaan anda tanpa membelanjakan wang yang banyak?

Ya, sekarang ada!

Sebuah syarikat yang berpangkalan di California telah mengeluarkan kenyataan ini. Mereka mencipta peranti kecil yang berfungsi dengan telefon pintar anda, dan ia boleh mengesan apa sahaja yang anda cari!

Apa bendanya?

Ia dipanggil TrackR. Ia adalah peranti pengesan yang canggih bersaiz seperempat. Ia mengubah cara kita menjejaki perkara-perkara penting dalam kehidupan kita.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Sangat mudah! Download aplikasi TrackR secara percuma pada telefon pintar anda, sambungkan aplikasi tersebut ke peranti anda dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Hanya sambungkan sahaja TrackR kepada apa sahaja barangan yang anda mahu simpan secara selamat. Seluruh proses penetapannya hanya mengambil masa 5 minit atau kurang.

Anda boleh aplikasikannya pada kunci, beg bimbit kerja anda, dompet, alat teknologi terkini dan apa sahaja yang anda sayang! Kemudian gunakan aplikasi TrackR untuk mencari item yang hilang dalam beberapa saat.

“Peranti ini telah banyak menyelamatkan masa dan wang saya!”

Lupakan sistem GPS atau perkhidmatan pengesanan yang mahal.

Tiada siapa yang mahu membayar yuran langganan bulanan yang mahal.

Kami faham betapa teruknya perkara ini, dan inilah sebab mengapa TrackR telah dicipta. Peranti ini adalah barangan VIP anda apabila anda perlu menjaga perkara yang lebih penting dalam hidup.

Ingat senario kereta di atas? Jika anda mempunyai TrackR, anda boleh menyembunyikannya di bawah tikar lantai kereta anda, di dalam bagasi atau dalam ruang sarung tangan. Di suatu tempat ia tidak akan dijumpai jika kereta anda dicuri.

Jika anda lupa di mana anda meletak kereta anda, capai telefon pintar anda dan buka aplikasi TrackR.

Klik pada ikon “item yang hilang” pada skrin dan aplikasinya akan memberitahu anda koordinat tepat lokasi yang diketahui terakhir TrackR.

Dengan TrackR anda tidak perlu runsing lagi apabila mengetahui anda boleh mencari kereta anda dengan cepat sekiranya hilang!

Lihat Video di bawah untuk melihat bagaimana TrackR berfungsi !

Berapa Harga Peranti TrackR Ini?

Anda mungkin berfikir bahawa peranti ini sangat mahal. Namun tekaan anda salah! TrackR hanya berharga $ 29! Itulah harga yang kecil setimpal untuk membayar ketenangan fikiran, bukan?

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...