February 20th, 2017

Pelakon berdarah kacukan, Catriona Ross nampaknya semakin menawan dan tampak berbeza dengan tubuh badan yang lebih langsing. Ramai pengikutnya di Instagram memuji bentuk badan Catriona dan teringin untuk kelihatan kurus sepertinya.

Namun, Catriona akui suaminya Shaharuddin Mokhtaruddin semakin cemburu sejak tubuhnya langsing. Menurut Catriona, kini suaminya kerap menghubunginya ketika beradad di luar meluangkan masa bersama rakan.

Alhamdulilah kini saya berjaya menurunkan berat badan saya hampir dengan bentuk badan ideal dan saya gembira dengan tubuh saya sekarang. Namun saya perasan sejak saya kurus ni, sikap suami saya berbeza sangat apabila dia semakin ambil tahu mengenai gerak geri saya ke mana saya pergi, yang mana sebelum ini tidak pernah sekali pun begitu.

Dia seolah-olah cemburu dan mula insecured apabila menghubungi saya dengan kerap apabila saya berada di luar dan ingin tahu dengan siapa saya berjumpa. Tapi tidak lah sampai dia tidak mempercayai saya dengan apa yang saya lakukan. Padahal sebelum ini, masa saya gemuk dulu tiada pula dia kisah.

Walaubagaimanapun, Catriona menganggap perubahan suaminya itu sebagai sesuatu yang positif didalam rumah tangganya.

Catriona dan Shaharuddin, dikurniakan tiga anak iaitu Sephia Rania, 7; Jamal Raess, 5 dan Edruce Riyadh, 2.

Sumber Berita : Astro Gempak


Comments are closed.

Loading...