Written by Bella | February 20th, 2017

Pelakon berdarah kacukan, Catriona Ross nampaknya semakin menawan dan tampak berbeza dengan tubuh badan yang lebih langsing. Ramai pengikutnya di Instagram memuji bentuk badan Catriona dan teringin untuk kelihatan kurus sepertinya.

Namun, Catriona akui suaminya Shaharuddin Mokhtaruddin semakin cemburu sejak tubuhnya langsing. Menurut Catriona, kini suaminya kerap menghubunginya ketika beradad di luar meluangkan masa bersama rakan.

Alhamdulilah kini saya berjaya menurunkan berat badan saya hampir dengan bentuk badan ideal dan saya gembira dengan tubuh saya sekarang. Namun saya perasan sejak saya kurus ni, sikap suami saya berbeza sangat apabila dia semakin ambil tahu mengenai gerak geri saya ke mana saya pergi, yang mana sebelum ini tidak pernah sekali pun begitu.

Dia seolah-olah cemburu dan mula insecured apabila menghubungi saya dengan kerap apabila saya berada di luar dan ingin tahu dengan siapa saya berjumpa. Tapi tidak lah sampai dia tidak mempercayai saya dengan apa yang saya lakukan. Padahal sebelum ini, masa saya gemuk dulu tiada pula dia kisah.

Walaubagaimanapun, Catriona menganggap perubahan suaminya itu sebagai sesuatu yang positif didalam rumah tangganya.

Catriona dan Shaharuddin, dikurniakan tiga anak iaitu Sephia Rania, 7; Jamal Raess, 5 dan Edruce Riyadh, 2.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Badan Semakin Langsing : Catriona Ross Akui Suami Mula Bersikap Cemburu

  1. minah jambu say no to DRUG says:

    ai dh bertudung pon laki maseh nak cemburu ??? mungkin catriona ni jambu n sweet gak nye babtu laki dia cemburu hehe…bila nak belakon ? minah jambu suka ngan lakonan u..

    36

    0
  2. Anonymous says:

    tak pernah tak cantik cat ni..

    22

    0
  3. peminat says:

    Sis cat cantik sentiasa…cuma sekarang makin cantik..slim lagi..cemburu tanda syg tu..hihihi

    17

    0
    • misspepel says:

      sorry out of topic.
      aku stress betul la dengan netizen skrg ni. suka kondem, suka bash. macam la die je yg perfect.. dok komen bila dah kurus pakai ketat2 pulak.. eh pelik btul..yang badan mcm badak sarung baju mcm sarung nangka ko tak nampak pulak. tapi yg kurus pakai ketat sikit mst nak mengata. cuba ko tgk baju ko pakai..loose sgt ke? konfem loose?

      2

      0
  4. shipuden says:

    cantik sangat….

    8

    0
  5. Anonymous says:

    nak tanya…makan ape u? share lah :)

    2

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      kurang kan makan nasi n makanan yg berminyak n berlemak..makan makanan yg berebos aje pasti berat badan akan turun..nak kena rajin exercises la…kalau makan baring makan baring nanti badan tu bukan nye makin kurus..makin macm badak sumbu !!

      17

      0
  6. melati kembang sejemput says:

    sekarang senang je nak kurus. makan fat burner je. banyak produk produk jual kat kedai. tak payah exercise susah2, makan je apa2. body builder skrg pun pakai roids je nampak lean. tp kesan dia nnt hati rosak, buah pinggang rosakla

    6

    0
  7. budak gemuk says:

    dah kurus baru nak amik tau?time gems tak pedulik?pfffttt!

    15

    0
    • Anonymous says:

      betul kata budak gemuk ni, bila gemok x nak amik tahu, org klau dah syg x kira gemok ke, kurus ke, suami apa dia ni, nasib baik cat cepat kuruskan badan, klau x tu mesti cari lain….. dasar lelaki, dia gemok x lak isteri cari lain……

      7

      1
  8. faktab says:

    bangga ye dpt laki mcm tu. time gemuk disingkirkan. maknanya dia nk u bila cantik je la? kesian sgt

    9

    3
  9. Cik Jah says:

    Cik Jah rasa Cat ni memang cantik manis orangnya..gemuk ke kurus ke; dia tetap nampak cantik manis.

    21

    0
  10. sentap says:

    sian…masa gemuk laki x kisah ye…dah selim melim laki cemburu bagai…apa la…mkna pasni ko kena menten selim la nak tarik perhatian laki…klo gemuk balik kompem dia x kisah lagi…

    tp hakikat mmg laki2 suka pompuan slim yang pandai jaga badan…serupa gak pompuan yg suka lelaki jg badan & perut tak ke depan…

    7

    2
    • Anonymous says:

      Hi sentap, nowdays pompuan x kira lelaki gemok, janji poket dia gemok, lelaki jer nak pompuan slim, malu kunun nak jalan klau gf or wife gemok

      3

      0
      • MakEnon says:

        Pasal ramai pompuan skarang gomok bangun sampai kepetang, mkn tau buat kerja rumah tak tau, mengangkang je laki kerja main talipon exercise jari, mana tak gomok.

        0

        0
  11. Sebijikk…sebijik…………..

    aku pun gemok. tp cute. hehe..

    before kawen 70kg ++ , bahagia lepas kahwin 100kg++ dlm masa setahun.

    laki mmg xkisah kau gemok ke hapa ke. kau nk pegi mana sukahati. tak nakbalik pun xpa.
    Usia perkahwinan 6thun….

    sampai 1 masa laki aku buat hal….. agaknya xselera kot tgok bini gemok cam badak,. cari scandal luar. dahtu cari scandal alahai muka…. ( xbaik kutuk ) . kau kalau nk scandal ngn pompaun tu bg la lawa sikit dari dari bini ko yg gemok ni. yg pergi cari lagi hodoh dari bini ni dah kenapa?

    2 tahun aku pendam rasa..makan hati sorg2. lantak la KAU NAK SCANDAL ke hapa.

    sampai 1 tahap aku rasa aku nk move on nk hidup tanpa dia.. …. aku bincang ngn husband, suruh dia cari gurl yg menjadi idaman dia sepanjang masa… kita pisah cara baik.. ..dia cakap no. dia tak kan lepaskan aku.

    Aku tension, hari2 pergi gym workout , 3bln non stop. sabtu ahad aku je aku cuti.

    after 3moth aku loss 40kg ++ …. now berat aku 65… Allah…Indahnya bila kurus rasa diri disayangi. tapi aku tetap dengan pendirian aku. pisah. jodoh kami tak panjang. akhirnya…………………………

    aku masih solo molo. menikmati hdup aku .indahhh.tenang..damai……. tp my ex dah gila talak.hurmm. bye2 la.

    terima kasih sbb tak pernah menghargai aku suatu masa dlu. ketika aku membesar dengan jayanya…

    106

    0
    • Ros says:

      Dan kau adalah hero semua wanita. Tahniah! Yang gila talak tu biaq pi mampus.

      50

      0
    • KiahPropa says:

      Wahh..mmg patut diajar lelaki mcm tu. Kak Kiah setuju ngat.Congrate dik dapat kuruskn bdn.

      15

      0
    • thesun says:

      kau hero wanita…. aku setuju.. aku punya kes plak 5 kali husband buat skandal. Kali ke3-4-5 dengan janda anak 3 yang sama. Kali ni aku nekad. Dulu aku pikir pasal anak2. Skrg aku tak toleh belakang lagi. Aku nekad pisah juga. Aku sayangkan anak2 dan keluarga yg mana aku dtg dari family background yg pentingkan keluarga. Tapi rupanya hancur juga. Sekarang bila hati aku dah hancur, aku nekad, dah berpisah, kenapa dia nak datang balik. Aku cuma nak move on dgn hidup aku dgn anak2 yang bertiga. Dia bagi 1k je sebulan duit nafkah anak2, anak aku tiga. Nasib la aku kerja utk support aku dan anak2.

      7

      0
    • thesun says:

      kenapa komen aku tak keluar

      1

      0
  12. catniss says:

    mana korg tau masa dia gemuk laki dia xsuka..ntah2 time gemuk laki dia lagi sayang cuma time ni si nara ni nak api2 cerita..padahal laki dia xsalah pun..korg plak buat andaian negative..tanggung la dosa nya

    11

    0
  13. Anonymous says:

    Perlu ke nak share??? I mean cerita2 mcm Ni…betul cakap Sheila Majid…artists sekarang org kenal bukan sebab kerja seni mereka…tapi cerita2 skandal, gaduh dgn pramugari, suami cemburu…haih…dunia akhir zaman. And as a wife, Cat supposedly jaga maruah husband. Now people think all these while masa dia gemok husband x sayang & x care.

    12

    1
    • Fidot says:

      Betul,aku rs cite mcm ni xyah nk besarkan cat. Diam2 sudah bila dh kurus. X jeles tp lain org hati lain2, ni kan dh byk jgk org kondem. X perlu tayang kt org kot.

      1

      0
  14. Anonymous says:

    Bukan pandangan suami yg kena jaga tapi harga diri isteri bukan untuk ditonton

    2

    0
  15. kak mah kebabom says:

    Konfem lepas ni jadi duta produk kelangsingan

    3

    0
  16. Anonymous says:

    kot ye pun da kurus x perlu la pakai ketat sendat cat….x best la camni

    3

    0
  17. ryn says:

    have a blessed everyone :)

    0

    0
  18. makcik says:

    Tapi mulut die bau busuk laa. penah jumpe face to face.. hmmm.. spoil betul

    0

    2