Baby Shima Hairan Mengapa Begitu Ramai Yang Membenci Dirinya

Hiburan

Baby Shima Hairan Mengapa Begitu Ramai Yang Membenci Dirinya

Penyanyi dan selebriti media sosial Baby Shima baru-baru ini meluahkan isi hatinya dalam kehairanan tentang persoalan mengapa begitu ramai yang membenci dirinya sehingga kini.

Baby Shima
4 bulan lalu

"Apa Guna Solat Tapi Tayang Body.." Netizen Hentam Baby Shima Di Instagram

Advertisement

Menurut Shima, perkara tersebut adakalanya sering bermain di fikirannya memandangkan dia tidak tahu apa kesalahan yang telah dia lakukan sehingga ramai yang tidak menyukainya.

Kadang terfikir juga kenapa ramai benci Shima sedangkan Shima tak pernah kacau orang lain. Tak pernah kacau rumah tangga orang, keluarga orang.

Perkara tersebut turut dikongsikan Shima menerusi sebuah hantaran di laman Instagram miliknya untuk tatapan peminatnya serta orang ramai.

Sebelum ini, Shima juga pernah memberi bayangan mengenai kesedihannya itu menerusi sebuah perkongsian sebuah kata mutiara berbahasa inggeris yang berbunyi ‘Anda boleh memalsukan senyuman tetapi tidak perasaan’ di ruangan Instagram Storynya.

Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli turut meluahkan rasa sedih dan memberi bayangan yang dia sudah tidak sanggup bertahan dengan situasi tersebut.

Terus-terang Shima cakap, Shima dah tak kuat dengan apa yang dilalui sekarang. Boleh tak kamu semua rasakan apa yang Shima rasa?

Baby Shima

Menerusi perkongsian tersebut, Shima menerima pelbagai respon dan reaksi daripada pengikut serta peminatnya yang dilihat menaruh harapan agar penyanyi itu terus kuat semangat dan sabar berhadapan situasi itu.

Advertisement

Namun, terdapat juga dalam kalangan pengikutnya yang berpandangan negatif dan sinis selain beranggapan antara punca dirinya dibenci adalah kerana gelagatnya sendiri di media sosial.

Pada masa yang sama, luahan Shima tersebut juga mendapat respon daripada rakan artis seperti Wani Kayrie, Harry Khalifah dan Erry Putra yang tampil memberikan kata-kata semangat kepadanya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    November 16, 2021 at 10:10 am

    dah tu menari terkinja2 x tentu hala mmg la org benci, cuba la jadi artis ada class sikit, maruah tu jaga la sikit, x tau la ko masih berlaki ke x? tp kalau masih berlaki kesian laki ko, kalau x berlaki kesian bapak ko adik abang ko tu, dah2 la, bukan budak2 lagi, xperlula nk terkinja2 sangat, meluat tau x?

  2. ?

    November 15, 2021 at 2:05 pm

    ulah ko kat medsoc tu cubalh control2, jgn gedik sngt mcm betina low class dan xde maruah. ko geng Nadia Brian bapok eyh? geng si sundal Fatin Afifah?? geng org ulu fara mendoza?artis2 mcm korang mmg low class dan xde mmbri manfaat langsung! dipersilakn mampus dan berambus!!

  3. ?

    November 15, 2021 at 1:54 pm

    klu dah tau org benci, pergi berambus dari dunia seni/hiburan. ko x de manfaat pun utk kitaorg!! pergi mmpus !!!

  4. Anonymous

    November 15, 2021 at 12:31 pm

    org x tau pun ko wujud
    kalau selisih kt mana2, org x tau pun ko ni retis
    tiba2 je igt org nk benci ko

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...