Kecoh di media sosial apabila netizen membincangkan mengenai babak ‘panas’ melibatkan pelakon Aidil Aziz dan Trisha Ooi dalam drama bersiri Sujud Terakhir Encik Norman.
Difahamkan, Aidil yang membawa watak Norman dan Trisha sebagai Alisa dalam sebuah kereta telah menimbulkan rasa kurang senang warga maya.

Dalam babak tersebut, Aidil seperti melakukan ekspresi ghairah seakan-akan menerima khidmat seks daripada Trisha.
Meskipun adegan akhir dikaburkan, ia masih jelas seolah kedua-duanya sedang bercium di dalam kenderaan itu.
Ia sekaligus mengudang kritikan dan kecaman ramai apatah lagi drama tersebut kini ditayangkan dalam bulan mulia bulan Ramadan.

“Okay ke tayang aksi berahi macam ni? Dah macam filem barat.”
“Mana had batas produksi dan pelakon yang dah ada isteri dan mempunyai anak dan keluarga?”
Dalam pada itu, netizen juga berpendapat babak-babak seperti itu terlalu ‘murahan’ jikalau bertujuan menaikkan rating drama di layar tv.
“Jangan terlalu mencuba untuk mendapatkan rating sampai sanggu buat aksi lakonan tidak sensitif di bulan mulia ni” komen seorang netizen.
Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.
