Written by Bella | September 7th, 2015

Dugaan orang bercinta, pasti sahaja akan ada orang yang bawa mulut dan keluar semua cerita buruk mengenai pasangan kita. Baru-baru ini, ada sesetengah pihak yang mendakwa Azwan Kombos seorang yang berdarah panas dan mudah naik tangan. Aik, biar betul perangai macam tu?

Walaubagaimanapun, menurut cinta hati Azwan iaitu Ezzaty Abdullah, sepanjang tempoh perkenalan mereka aktres tersebut mennyifatkan kekasihnya seorang yang penyabar dan setakat ini tidak pernah lagi menengking mahupun menyentuh beliau.

Sepanjang tempoh kami berkawan, belum pernah lagi Azwan naik tangan atau menengking saya. Dia penyabar dan sentiasa tenang menghadapi apa juga situasi. Semoga saya dijauhkan dari lelaki sedemikian apatah lagi kaki pukul. Saya berharap Azwan tidak bersikap sebegitu.

Tak apa lah Ezzaty yang penting anda kenal pasangan anda itu macam mana, belajar daripada kesilapan lalu agar tidak mudah percaya dengan khabar angin yang boleh memutuskan sesebuah hubungan itu. Lagipun, korang baru sahaja berbaik semula, just enjoy the moment.

Sumber Berita: Berita Harian

9 responses to Azwan Kombos Bukan Lelaki Panas Baran – Ezzaty Abdullah

  1. Mawar Melati says:

    Mudah-mudahan berpanjangan hingga ke jinjang pelamin

    0

    0
  2. Sallly says:

    Errr honestly tak femes & tak kenal. Boleh tak kalau Nara tolg jgn femes kan org mcm ni? Tgk pics traveling ramona zamzam lagi bagus !

    0

    0
  3. Anonymous says:

    blom kawin.. mmg la kntrol yg baran yg panas yg tengking tu.. sok dh kawin dh dpt.. yg ckit pun dimarahnya.. silap2 dilambungnya ko2 skali..

    0

    0
  4. aku says:

    aduhh..dorang ni lg..ckup2 lah abg nara ooiii..kuar la cerita yg lg best dr cerita dorang ni..baru bercinta sumanya manis..bila bergaduh..keluar la suma keburukan org 2..lumrah hidup..

    0

    0
  5. Annoyed! says:

    Hi Nara, not trying to be rude but if you could please kindly place the movie trailer somewhere else. It is really annoying, where everytime click to the next page, it kept on appearing and its not really convenient for the readers. I’m not really sure on mobile phone user.

    Please think about it.

    Thanks

    0

    0
  6. nona manis says:

    pelik betul aku…azwan kombos ni femes sangat ke sampai kerap cerita dia keluar…pelikkkkkkk….

    nara dah tak da idea la tu..

    0

    0
  7. zaza says:

    ezzaty ni artis baru kan? beliau sememangnya perlukan cerita2 mcm ni..yg sebetulnya headlinenya mcm ni “sy artis baru sy perlukan publisiti”

    0

    0
  8. Oppss! says:

    Budakni yg berlakun dlm cerita “Mak Cun” anak si “Manisah” ke….
    Ohhhh……Kisah nya….
    “Pak Chik baru tauuu”!!!

    0

    0