September 7th, 2015

Dugaan orang bercinta, pasti sahaja akan ada orang yang bawa mulut dan keluar semua cerita buruk mengenai pasangan kita. Baru-baru ini, ada sesetengah pihak yang mendakwa Azwan Kombos seorang yang berdarah panas dan mudah naik tangan. Aik, biar betul perangai macam tu?

Walaubagaimanapun, menurut cinta hati Azwan iaitu Ezzaty Abdullah, sepanjang tempoh perkenalan mereka aktres tersebut mennyifatkan kekasihnya seorang yang penyabar dan setakat ini tidak pernah lagi menengking mahupun menyentuh beliau.

Sepanjang tempoh kami berkawan, belum pernah lagi Azwan naik tangan atau menengking saya. Dia penyabar dan sentiasa tenang menghadapi apa juga situasi. Semoga saya dijauhkan dari lelaki sedemikian apatah lagi kaki pukul. Saya berharap Azwan tidak bersikap sebegitu.

Tak apa lah Ezzaty yang penting anda kenal pasangan anda itu macam mana, belajar daripada kesilapan lalu agar tidak mudah percaya dengan khabar angin yang boleh memutuskan sesebuah hubungan itu. Lagipun, korang baru sahaja berbaik semula, just enjoy the moment.

Sumber Berita: Berita Harian


Comments are closed.

Loading...