Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Azrel Ismail Dikritik Netizen Kerana Hina Orang Asli?

Pelakon Azrel Ismail kini menerima tempias kritikan netizen di Twitter kerana dianggap menghina Orang Asli. Semuanya kerana tidak menulis dengan berhati-hati ketika berdepan kritikan dari seorang pengguna Twitter mengenai mutu lakonannya.

Pengguna Twitter yang menggunakan handle @nak_kena mendakwa, hasil pengamatannya, Azrel punya rupa namun belum cukup mempelajari lakonan dan tidak serius dalam filem Pulang di samping Remy Ishak yang merupakan pelakon utama filem itu.

Advertisement


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Azrel kemudiannya menulis satu tweet sebagai respon kepada kritikan itu.

Azrel kemudiannya memadam tweet itu apabila dia mula menerima reaksi negatif Netizen kerana dianggap menghina kaum asal tersebut.

Advertisement

Azrel juga dikatakan menyekat mana-mana pengguna Twitter yang mengkritiknya mengenai tweet tersebut.

Buat masa ini Azrel belum memberikan kenyataan lanjut mengenai tweet tersebut. – beautifulnara.com

Sumber: @pedoqpop

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. [email protected]

    August 10, 2018 at 11:49 pm

    Just nk ckp..
    Ada ke org asli ganggu kau”mntak duit dekat kaw..?? X ada kan..
    So apa masalah nyer.?
    kaw pandai tapi satu je silap kaw ..suka rendah kan orang daripada kaw.
    Maaf kalau terkasar bahasa?..
    #sayaOrangAsli..

    • Anonymous

      August 11, 2018 at 1:35 am

      Bagi aku belasah mat2 nie…bru dia thu siapa owg asli…dia nie lom kena penumbuk owg asli kn..klau silap ckp..mngt kena la kau sial..

  2. U kno whu

    August 10, 2018 at 11:27 pm

    Maafkan la saya terlanjur kata… insan lemah seperti saya memang banyak kelemahan.. saya sedang dan masih mencari ilmu.. rakan2 netizen bantu la saya sebaiknya.. maafkan biceps dan jambang saya yang agak menonjol ini hingga lakonan saya nampak kurang berkesan.. beri peluang dan terima kasih menyokong filem kita.. sayang semua dan maafkan saya ya.. peace!

  3. Wekkkkkkk

    August 10, 2018 at 10:24 pm

    Rasanya org tak kisahpun di pggil org asli.
    Jgn korang pggil sakai sudah.
    Org aslilh yg byk dpt keistimewaan brbndg melyu dn kaum2 lain.
    Sbb tu ada di tubuhkn Jabatan kemajuan org asli. (JKOA) .
    Byk sgt keistimewaan . Nnti klu aku rjin aku taip.
    Skrg mlsss. Sbb kkdg blog ni selalu pending the reply mesej…smpi x keluar2.

    • Anonymous

      August 10, 2018 at 11:02 pm

      Memang bukan isu besar pun mamat ni nak cakap pasal orang asli. Masalahnya sekarang dia nak pandang rendah pengkritik tu dengan kaitkan orang asli. as if semua orang asli tak berpelajaran atau tak berpelajaran tinggi.

  4. Anonymous

    August 10, 2018 at 10:16 pm

    Ni kalau melayu..tahap ang ni bwah kaki babi je..nk kta popular x jg..knl pn x..hebat lg cleaner yg kj lbh 12 jam..setakat ang ni pelakon melayu kt mlysia ni x g mn pn..bkn blh g hlwood..tetap x ad tarikan..ibarat bau bacang taik babi..kmi org asli pn xteruk taw duk hina x pnh lg kmi buang ank tpi himbunan sampah..tp kalau melayu ank buang merata2..ank pn di jd pemuas nafsu..binatang pn syg ank

  5. Anonymous

    August 10, 2018 at 9:40 pm

    Mana komen aku haha..smdol

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama