Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aznil Haji Nawawi Dan Adibah Noor Ialah Pengacara AIM19

Satu gabungan yang sangat menarik di mata Abang Nara. Aznil Haji Nawawi dan Adibah Noor telah disahkan sebagai pengacara AIM19 yang akan berlangsung pada 17 November 2012 ini. Kehebatan Paknil sememangnya tidak perlu disangkal lagi. Manakala Abang Nara sememangnya menyukai lawak Adibah Noor yang sempoi ketika menjadi pengacara.

pengacara AIM19

Advertisement

Kepada yang ingin menyaksikan AIM19 di televisyen, pastikan anda membuka saluran Astro Ria 104 tepat jam 8.30 malam untuk Karpet Glamor AIM19. Pada jam 9 malam pula, majlis anugerah akan bermula. Diharap tahun ini keputusan AIM19 tidak akan menimbulkan sebarang kontroversi.

aim 10

Antara nama besar yang akan membuat persembahan pada malam AIM19 ialah Datuk Siti Nurhaliza, Hafiz, Shila Amzah, Jimmy Palikan dan ramai lagi. Adakah anda sudah bersedia untuk merasai kehangatan malam anugerah ini? Apa pun, beri pendapat anda terlebih dahulu tentang pemilihan pengacara AIM19 kali ini. Ok atau tidak ok?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. sabarrina

    October 31, 2012 at 11:49 am

    Neelofa buat poyo btul dalam meletops malam tadi…
    *sejuk hati tgk Farid Kamil..senyum manis..seri bakal pengantin lelaki..

  2. Bini Gajah Mada

    October 31, 2012 at 11:29 am

    Jimmy Palikan ? Sapa tu ?
    Jimmy Palikat saja yang sy taw ni .

  3. Saja

    October 31, 2012 at 10:22 am

    sy suka kalau kak adibah jdi pengacara…sempoi gitu…kalau harap muka jer cantik cam cik ta n lofa jdi pengacara tpi hampeh..wat ap…

    • torpedo

      October 31, 2012 at 11:35 am

      kalau harap muka jer cantik cam cik ta n lofa jdi pengacara tpi hampeh..wat ap>>>> wat ap? wat semak la woiiii… O.o

  4. aznil sux

    October 31, 2012 at 9:45 am

    aznil jd pengacara ??? booooooooo…..!!
    kak adibah mmg best laa…. tapi yg lagi sekor tu.. mmg suweyyy….

  5. Anonymous

    October 31, 2012 at 8:47 am

    suke adibah noor… tp pak nil tu rasa mcm kurang best je. mungkin cara die tu tak matured mcm usia die kot. n imej die pun sgt la muda mudi sgt… walhal da berumur… rasanya kalu die buat imej yg matang skit mesti ok

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama