Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Azean Irdawaty Tidak Meninggal Dunia, Berhenti Sebarkan Khabar Angin Palsu

Selepas Izwan Pilus meninggal dunia semalam, hari ini kita dikejutkan sekali lagi dengan khabar angin pemergian Azean Irdawaty. Khabar angin palsu ini tersebar pantas di medium Twitter. Akhirnya anak Azean Irdawaty tampil membuat kenyataan yang ibunya masih hidup dan sihat walafiat.

azean irdawaty tidak meninggal dunia

Advertisement

Jadi kepada anda semua yang membaca, Azean Irdawaty tidak meninggal dunia seperti yang disebarkan. Dia masih sihat. Malah anaknya sempat mengupload gambar Azean Irdawaty memegang limau mandarin.

azean irdawaty tidak meninggal dunia

Semoga berita palsu tentang kematian Azean Irdawaty dapat dihentikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. ROMBAU

    January 23, 2012 at 9:26 am

    Alhamdulillah panjang lagi usiamu, walaupun diduga sebegini hebat tapi hatimu tetap sejati untuk menidakkan hukum Allah (AURAT) ..Semoga selepas ni akan menjadi seorang muslimah sejati.. Tutuplah auratmu sebelum orang lain yang tolong tutupkan diakhiri harimu.. Insaflah..

  2. Habibah Mustafa

    January 22, 2012 at 5:34 pm

    As salam Azean, (kita sebaya) saya adalah peminat setia Azean, smoga terimalah dugaan/cabaran ini sebagai ujian dari Allah s.w.t. think POSITIVE ya, melalui pengalaman seperti ini, (I am nobody, just a simple human being seperti makhluk Allah s.w.t yg lain) hanya Allah s.w.t. saja yg dapat menolong kita..mungkin ada hikmah disebalik semua yg terjadi…atau mungkin anda salah seorang insan yang terpilih…nobody knows… sebab manusia tidak boleh menghukum manusia yang lain…hanya Dia saja yg boleh. Banyakkan bersabar dan Insyallah Allah berikan semangat dan kekuatan dlm rohani dan jasmani anda….

    • leya

      January 23, 2012 at 5:07 pm

      mcm nih la komen membina…bukan duk kutuk…atau mnymbur ngan kata2 pedas….klu org yg duk kutuk n sindir tu kena dugaan mcm nih…xtau la kan….agaknya apa yg korang lakukan?apa2 tindakan dia..itu urusan dia dgn Allah….kita tegur dengan cara yg terbaik, bukan sindiran jd amalan……

  3. girang

    January 22, 2012 at 4:27 pm

    Apasal yg komen semua lari topik..Rambut la…apela…haish..Melayu memang camni kan..Dah ar masing2 bace blog gossip pastu ade hati nak kutuk aurat org etc..yg dok bace gossip pun dosa jugak. Sah2 semua buat dosa kering bace gossip. Ape lagi nak mgutuk orang. Buatla mende berfaedah skit..takyah ar tengok gossip selalu..boleh jadi gile tahu!

  4. poh

    January 22, 2012 at 3:34 pm

    hitamnya rambut dia .. tumbuh rambut baru kot ..

  5. Fazreen

    January 22, 2012 at 5:14 am

    adoi siapa lah punya kerja. Kalau nak sebarkan selidik la dulu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama