Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru

Hiburan

Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru

Sekali imbas wajah Zaquan Adha ini macam suami Irma Hasmie pulak. Ke mata Abang Nara yang rabun? Namun itu semua tidak penting kerana Ayu Raudhah tampil cantik berseri dengan imej bertudung menghiasi muka depan majalah Media Hiburan yang terbaru.

ayu raudhah tudung

Advertisement

Abang Nara suka gaya hijab Ayu Raudhah yang memang sangat sesuai dengan ciri gadis Melayu. Diharap Ayu kekalkan pemakaian tudung yang sebegini dan tidak menjadi mangsa fesyen seperti sesetengah selebriti lain. Apa pun yang penting Zaquan Adha makin menyayangi Ayu selepas isterinya berhijab. Semoga penghijrahan ini akan memurahkan lagi rezeki mereka berdua.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

81 Comments

  1. cuit

    September 7, 2012 at 1:03 pm

    muka dia biasa ja…tak secantik rita,nora danish,siti saleha…
    cam na la…dia boleh diambik sebagai pelakon…tak ada yang menarik,harap make-up ja tebai..pelik2…
    cuba lah beljar pakai make-up natural ja…insyallah pasti menarik sikit muka tu..
    kak dia….lagi lah…over make-up …tak padan ngan tua..kakakakakak

  2. ikan

    September 7, 2012 at 12:57 pm

    tak elok langsung..tak natural beauty…klu tak boh make-up sejibik cam muka org kampong…dengan tembam

  3. nurul

    September 6, 2012 at 7:34 pm

    peliknye lah..rmai plak org kutuk ayu ni..aku suke je dia ni..ape yg korang bc psl ayu tu sume melalui media.tp xde satu pun ade bukti kukuh.klau dia mmg perngai mcm tu..insyaallah ade lah balasan pd dia.tp klau dia dia x buat mcm ape yg org tohmah ya allah dosa besar.korang snggup ke mintak maap dgn dia sbb menfitnah dia!!!pd aku lah sepangjn kes2 rumnghtgga rr dgn aidil ni xde satu pun lg keluar ape2 statment dr si ayu ni..sumenye dr pihak sane.pd aku org yg byk berdiam diri ini adlh lebih baik dr org yg suka mencanang satu dunia kononnye dia teraniaya.sesungguhnya berdiam diri itu adlh lebih baik dr berkata-kata..wallahua’alm

  4. Miera Liyana si ketiak berpuaka the returns

    September 6, 2012 at 7:29 pm

    kenapa la ramai tak suka?

  5. kak tijah

    September 6, 2012 at 10:00 am

    cantik luar je tak cukup…kena cantik dalam jg… and tak semestinya tak bertudung tu jahat.. tup tap tup tap.. yg tak bertudung tu lagi baik dari yang bertudung.. dont judge people by their appearance.. thank you…

    • Anonymous

      September 6, 2012 at 10:23 am

      betul tp aku doakan yg tak bertudung tp baik itu akan bertudung/menutup aurat juga..kalo smpai akhir hayatnya tidak bertudung/menutup aurat, tak usahlah dgr bisikan syaitan yg hasut dan claim diri itu baik kerana suruhan Allah yg asas masih blom disempurnakan…

    • milah

      September 6, 2012 at 12:06 pm

      pandai ko tijah ye nak ckp org dalam xcantik. bertudung tu wajib. kalo yg tak bertudung tu baik pun, dosa ttp mengiringi stp langkah dia sbb xbertudung.

    • Anzalna Dakwa Neelofa Hiris Perasaan

      September 6, 2012 at 8:10 pm

      saya bersangka baik kat ayu. dia ikhlas.

Loading...