Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru

Hiburan

Ayu Raudhah & Zaquan Adha Hiasi Muka Depan Majalah Media Hiburan Terbaru

Sekali imbas wajah Zaquan Adha ini macam suami Irma Hasmie pulak. Ke mata Abang Nara yang rabun? Namun itu semua tidak penting kerana Ayu Raudhah tampil cantik berseri dengan imej bertudung menghiasi muka depan majalah Media Hiburan yang terbaru.

ayu raudhah tudung

Advertisement

Abang Nara suka gaya hijab Ayu Raudhah yang memang sangat sesuai dengan ciri gadis Melayu. Diharap Ayu kekalkan pemakaian tudung yang sebegini dan tidak menjadi mangsa fesyen seperti sesetengah selebriti lain. Apa pun yang penting Zaquan Adha makin menyayangi Ayu selepas isterinya berhijab. Semoga penghijrahan ini akan memurahkan lagi rezeki mereka berdua.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

81 Comments

  1. mira

    September 6, 2012 at 9:49 am

    dulu aku suka liat ayu raudhah ni berlakon..apa lagi dlm cerita manjalara..tp setelah tahu perangai dia..perasan lah jugak dari air mukanya nampak jahat..aii..langsung tak suka lagi.. ni..jadi cover majalah yang aku suka..confirm aku tak beli majalah ni..skip sj..minggu depannya baru beli lagi..

    • ikan

      September 7, 2012 at 1:05 pm

      setuju…perangai terokkkkkkkkkkkkkkkk

  2. ct cheery

    September 6, 2012 at 9:19 am

    cantek lah ayu bila bertudung.terserlah keayuannya.

  3. Honeyb

    September 5, 2012 at 9:08 pm

    Sape kita utk menilai mrk… Doakn terbaik utk mereka… Kita npk buruk dia tp kita xnpl buruk kita. Dunia bulat silap hb…kita lebih buruk dr dia

  4. ANAZ

    September 5, 2012 at 8:35 pm

    .cantik la ayu ni tp syg hati ayu y busuk tu berbau smpai kesini…smpai nk termuntah,,,:d

  5. laila majnun

    September 5, 2012 at 8:03 pm

    aida aris pn dah berhujab ke..alhamdulillah moga terus istiqomah

Loading...