Written by AbangNara | June 12th, 2014

Di kala pelbagai desas-desus menimpa suaminya, Ayu Raudhah tetap tenang dan kelihatan sentiasa menyokong suaminya. Inilah tugas seorang isteri sebenarnya. Tidak mudah percaya dengan kata-kata orang, sentiasa berbincang dan saling mempercayai. Untung Zaquan Adha mendapat seorang isteri yang begitu baik hati seperti Ayu Raudhah.
ayu raudhahHari ini menerusi akaun Instagramnya, Ayu Raudhah melahirkan rasa kesyukuran bersuamikan Zaquan Adha. Tulis Ayu:-

Alhamdulillah i sentiasa bersyukur bersuamikan Mohamad Zaquan Adha.. no matter wut people said! i percaya apa Allah berikan adalah yg terbaik utk kita sama ada dugaan atau nikmat kebahagian.. dn semoga allah memberi kita kekuat menghadapi segala dugaanNya dan bersyukur dgn segala nikmat ke bahagiaan yg Allah s.w.t berikan.Amin ya robbala’lamin..

Malah Ayu Raudhah juga mengucapkan terima kasih kepada para peminatnya yang tak putus-putus mendoakan kebahagiaan hidupnya dan suami.
ayu raudhahAdat berumah tangga, pasti ada pasang dan surutnya. Anggaplah ini sebagai ujian dan cabaran. Kalau kita ambil secara positif, pasti akan tambah erat hubungan suami isteri. Semoga Ayu dan Zaquan tabah menghadapi dugaan ini. Yang penting, teruskan mempercayai antara satu sama lain. Itulah kunci kebahagiaan.

P.S: Mazda 3 dan Mazda 6 CKD akan dikeluarkan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

117 responses to Ayu Raudhah Lahirkan Rasa Syukur Bersuamikan Zaquan Adha

  1. Anonymous says:

    Ameen

    0

    0
    • miss ynwa says:

      da malu mmg la ckp gituw…padhal dlm hati da berkecamuk
      malu dgn ex biras letewww
      angkuh betol tanak kalah wooo ahahak

      0

      0
      • Bedah says:

        Euuuwwwwww….
        Kena la dia bersyukur uols…
        Dok menghampuih mcm cik ta nanti Takut kena laki…
        Job dah takdak… Apa jadi pon kna la telan… Hahahaha

        0

        0
        • Coli Beracun says:

          bersyukur laki ko dok permain kayu 3-4 kat belakang ko. Bodohnya perempuan Melayu cenggini.

          0

          0
        • Bedah Pungkor says:

          Ni jenis bini macam Lisdawatie…laki conteng arang dibelakang tetap cakap suami tu baik maksum. Padahal suami korang ya rabbi perangai cam setan …semua anak2 dara dikasi nya nombor handset .

          Kesian betina2 tolol camni. Macam lembu duduk rumah kena cucuk hidung.

          0

          0
        • Sangkak says:

          Kalau suami anda baik..kenapa perlu menggelabah macam ini? Biarkan sajalah. Nampaknya Ayu ni pun nak sedapkan hati. Motif?

          0

          0
        • ZorroKL says:

          So far, 3 perempuan dah tampil duk skandal ngan suami kau segala. Tak malu ke? Eeee…buat org gelak je. Nampak sangat kau tu bangang !!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kebnyakan gosip di malaysia ni 90% adalah betul.
          Nafi punya nafi last2 kantoi jugak

          0

          0
        • Anonymous says:

          selain lisdawati.. tambah lagi isteri ady putra

          0

          0
        • Ayob says:

          bersyukor tu elok…tapi jangan besok mencakor laki udah ler.

          0

          0
        • Kesian says:

          dia ni ingat suami dia duk sumbat gol dia aja…padahal…

          0

          0
        • The Other Woman says:

          bagus la tu ayu hoi. tahta isteri mithali melekat di kepala walaupun diperbodohkan hari demi hari oleh si suami.

          0

          0
        • minah jambu merah biru hepening says:

          ye laaaa nk masok syurga terpaksa la cakap laki tu baikkkk cover2 sikit laki tu konon tkde ape2 yg berlakuuuuu…cuma yg beza Nye prangai ayu ngan si abby si ayu tk cakar muka laki dia jeeee itu aje beza nyeeeee huhu cian hehe..

          0

          0
        • lattalilattalitamplom says:

          Sepatut nye ko bersyukur perangai boya darat…boya tembaga…laki ko tu dh terjulur. Dok bersyukur kat laki…tp laki haram nk heran. Pas satu…satu bukti dok keluar..
          Siap kan la jubah dgn spek itam mana tau berguna nnti. Jgn pulak masa tu ko nak meroyan ” tipah ingat dia betul sygkan tipah…keluarga dia org baik2..tipah tertipu bang…tipah tertipu”

          0

          0
        • amoi says:

          muhahahaha…bersyukur sangat yer si rodah dpt somi cmtu…xpelah…jgn nanti, ko meroyan bile terang2 laki ko main kayu 3 4 5 6 7 8 9 10 sudah lah yer…duk nafi kemain…alih2 tup2 kuar plak statement kami tiada jodoh…hahahahhaa

          0

          0
      • Choiiiii !!!!! says:

        bukti video call dah ada. laki kau sengeh2 mcm kerang busok. yg kau, dok sibuk beristagram itu ini. padahal handphone dia ada 3-4. cakap main bola serata Malaya, rupanya awek dok ramas “bebola kedut” laki kau dlm bilik hotel. Berubahlah…sedarlah wak…

        0

        0
        • Opsss says:

          mak haih…mulot korang. kemain lagi…kalah muraicabutekor. com

          0

          0
        • Rooney says:

          kena la kipas/cium bontot suami yg berbau belacan kering tu sket weh…takut laki lari nikah di siam pulok…..

          0

          0
        • serammmmmm says:

          apa2 je lah…jgn sampai ko cakar laki ko sudah.

          0

          0
        • lattalilattalitamplom says:

          itu ler pasal…asik dok komen bkn wechat laki sy. Itu bkn id dia. Knp tk npk dia komen psl video call yg dh terang2 terpampang muka laki dia dok menyengih mengayat..?Klu nk kata video call tu nipu…mmg la ko vangang. Ko tu yg tertipu jahhh oiiiii

          0

          0
    • Olga says:

      XPAYAH NAK COVERINA LA AYU OIIIIIIIII PADAHAL …………SAMBUNG SENDIRI

      0

      0
      • R I T A says:

        nanti suami kau kawin di siam, nafkah anak tak bebayor dna susu anak2 makin kering…waktu tu kau bersyukur tadah la tangan kau ke langit biru….begitu?

        0

        0
      • Olga the Ori says:

        Merayap sakan di KLCC. Catwalk ala2 Taylor Swift…ramai yg toleh menoleh pandang-pandang I. Wuihhh,…terasa superstar gitew nok. Korang??? Accapan tengok pun lari.

        0

        0
        • Miss Momoy says:

          Hoi mak nyah , tak reti2 balik rumah ke ha? Carik jantan je kerja ko.

          0

          0
        • pelik aku dia ni says:

          Ramai yg toleh menoleh tgok mahluk pelik dua alam….jgn perasan sgt leeee pondan pencen woiii!!!sian kat ko siang malam mabuk laut…..

          0

          0
        • Olga the Ori says:

          akak…x baik tau akak fitnah saya. saya hanya pergi beli barang dapur je. akak dah makan obat ke? kalau belum, akak telan la pil sakit otak agar sel2 otak akak dapat berhubung…

          0

          0
        • awwwwwww says:

          Olga ni mesti like komen sendiri, dia je yg boleh ngadap bn ni 24 jam…
          Tengok komen pun tau mustahil ada org nak like kekeke..
          Gang mknyah je yg suker

          0

          0
        • Olga says:

          Jelos ler tuh. Tidakkah kalian semua terpikir yg tuhan menjadikan aku secantik ni hanya untuk popular? Yang korang…mat2 muka lombong arang tanah yg dok sibuk meng like status FB korang. Sangkak….

          0

          0
        • Bedah says:

          Banyaknya Olga wannabe.. simpati buat uols…
          *pssttt.. nak melahar takde identiti sendiri.. choi lahhhhh*

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bapok,Pondan,2 Alam,Mak Nyah Malaysia tak boleh rentap dengan Bapok Siam. Bapok Siam punyer kecantikkan even pompan ori lose out to them. Bapok jalan pat shopping mestilah semua orang tertoleh toleh nak tengok clown or alien buruk tengah jalan berlenggang perasan glamour walhal buruk nak mampos.

          0

          0
      • Mak Ta says:

        betul2…nanti badan mcm badak sumbu…bontot dah jatuh…muka kedut mcm leher unta…waktu tu kau menggelabah pakai wig dan bulu mata pelesu carik anak ikan.

        0

        0
        • adoiiii laaaaaaa says:

          nanti badan macam tong minyak tanah….baru nak tahu cakar laki…malu wei.

          0

          0
      • Tipah says:

        Pssstttt… Che Ta… Takmo bawak Ayu p jumpak bomoh bulu mata Che Ta tuh ka?! P puuuhhhhhhhh Zaquan teruih bodo ikut telunjuk.. hahahahaha

        0

        0
    • Raja Bomoh says:

      Bodohnya Ayu…tengok la 2 tahun lagi. Naik makamah pakai spek hitam lah ko.

      0

      0
      • FaKTa PerNikahan says:

        kuasa talak ditangan kaum adam. wanita2 yg takde hasil macam ayu ni harus mencium bontot suami agar suami tidak selingkuh dan setia. takut2 dicerai melalui sms macam sekor betina meroyan giler anak ikan tu kan.

        0

        0
      • anyone says:

        ayu tak bodoh.byk pahala dia dapat sebab sembunyikan aib suami dia.yg ckp ayu bodoh tu la yg bodoh sebnarnya.nmpk sgt tak de ciri2 wanita solehah.kawen nt agknya hbs cita kat org buruk suami.yg lelaki mengutuk ayu plak nti dpt bini yg crita aib suami kat org.masa tu baru padan dgn muka.cakap biarlah berlapik sket.

        0

        0
    • bunga dan kucing says:

      Amin, semoga perkahwinan ayu dan zaquan kekal ke syurga.
      Trust + loyal + respect = happiness eternally.
      Sbb ak xkawen lg dan tak tau camne kehidupan akan dtg ak nanti, ak cuma mampu doakan utk ayu.dan korang, instead of komen yg nampak bongok tu, besor la faedah nye kita sama2 mendoakan utk diri kita dan mereka.
      Kalau petik bunga, kita dapat harumannye kan. Kalau pijak taik kucing ,dapat le busuknye. Hm sory la ak x reti nak reka perumpamaan yg bermetafora .tp harapnya korang paham la dalam hidop ni semua yg kita buat berbalik pd kita gak.
      Baboii

      0

      0
  2. slayer87 says:

    ayu raudah sangat ayu dan bodoh percaya suami buaya..opsss #opssakudaterrrr

    0

    0
  3. yen says:

    Amin ya rabbal alamin. Doakan yg terbaik utk semua..
    InsyaAllah doakan org yg baik2.. kehidupan kita pn tenang n baik2 sj..

    0

    0
  4. LESONG says:

    tu ayat sedapkan hati sendiri je tu…padahaaaaal…meroyan royan kt umah.

    0

    0
  5. rayma Dearla says:

    Walaweiiiiiiiiiiii,,
    Ayat Tahan Malu !!!!!

    0

    0
  6. Why bother says:

    Kesian ayu rodoh ni kan
    Tapi sebenarnye sejak die masuk campur urusan rita-aidil tu lagi aku dah macam boleh agak dia akan diuji dgn perkara yang sama jugak. Tipulah kalau kata die x caye langsung laki die main kayu 3, sebab bukti bukti tu boleh tahan kukuh le jugak khenn. Maybe die tgh sedih so die cover la guna ayat2 yang menenangkan. So belajar sesuatu dr kes ni, sebelum buat ape2 kene fikir banyak2 kali, kita akan diuji dgn segala kata2 dan tindakan kita. Bile igt balik die masuk campur pasal rita aidil tu x jadi nak kesian weh!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ayu raudah..
      Jgn permainkan nama dia terutama bhagian raudah,
      Sbb raudah itu maksudnya syurga..

      0

      0
    • lattalilattalitamplom says:

      bru dia tahu apa yg RR rasa..at least AZ takde plak skandal melampau2 gini. Ini skandal meloyakan tekak…phuiiik

      0

      0
  7. shiro says:

    ayu berhak nak bahagia..mane2 perempuan pon berhak.. tapi jika kita pernah rosakkan rumahtangga sape2 tunggu je la kifarah dalam bentuk ape pon..

    0

    0
  8. ayu rodah says:

    Lps buntingkan anak dara org, lps ni apa pulak? Nanti ayu akan cakap ‘Saya bersyukur dengn penceraian ni’ …oppsss…

    0

    0
  9. aku xsuke says:

    Aku sebagai seorg perempuan dari dulu annoying act dgn si laki bini plastik ni…budget naif n baik disebalik keayuan n kata2 instragram y baik2…belakang2 kita tak tau…huhu! dasar…tp hati nurani aku ttp ckp mereka dalang n myumbang keretakan rumahtngga rita…cz lps dorg kawin rumhtngga rita mkin porak peranda..tunggu balasan Allah…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tunggu giliran ko ayu..dulu pon rita di tinggalkan kembar dak sekor tu pon time anak 2, baby lg…..

    0

    0
  11. minah laser says:

    Mak saya kate x usah percaya perempuan yg lemah lembut sangat ni.sebab dlm hati mmg cuka.ayu,klu sy jadi awak baik sy diam,x payah nk provoke suami lebih2.kelak takut makan diri puji lebih2.

    0

    0
  12. izzywizzy says:

    kalau tengok kan gambar video call tu -mmg nampak sgt muka excited si jantan tu terima call dari scandal dia.. and boleh plak dia ckp yg dia dpt call from a stranger & org nak frame dia. ayu boleh nilai sendiri vocabulary husband dia.. the words yg jantan tu guna can give ayu a clue.
    ayu ni mmg tgh buat ayat coverline. tak payah cover sgt k. tengok abby and ex-hubby dia – meletoppp ok, siap dera report polis bagai… not praying for bad things to happen to you, ayu – but believe me, malaysians – kita akan tengok pasangan ni jadi mcm rita-aidil dulu. =)

    0

    0
  13. LUV RITA!!!! SBB RITA JENIS TAK HYPOCRITE STRAIGHT TO THE POINT. PLUS SHE’S GORGEOUS!! GORGEOUS!! GORGEOUS!!! NATURALLY BEAUTIFUL EVEN WITHOUT MAKE-UP….OR AWFUL FAKE LASHES. THAT’S WHY I UNDERSTAND WHY SOME PEOPLE FEEL INSECURE AROUND. TAK GITU KAK LONG????

    0

    0
  14. kembar seiras says:

    kembar seiras – perangai mesti sama… tunggu lah ayu… baru berapa thn kawin.. ko plak mkn lama mkn tua… mkn gemuk… lelaki mkn tua makin gatal… tup2 jd mcm datuk k kawin muda…hah ko

    0

    0
  15. Anonymous says:

    senang nak jatuh hukum pd ayu tentang masalah rumah tangga Rita ye
    Ingat senang sangat ke rtangga nak runtuh ?
    besar sangat ke power ayu tu?

    tengok cara RR kawin dgn edel, mulut rr yg tak laser, tak menghurmati ibu bapa mertua,tak mau berbaik dgn keluarga suami, tak tau jaga aib suami dan keluarga suami
    sudah cukup utk rtangga dia runtuh
    tak perlu ada ayu pun, kalau dah perempuan perangai mcm rr, sorry le
    kali pertama RR kawin pun runtuh juga rumahtangga dia
    tak ada pun ayu masa tu?

    0

    0
    • Watever says:

      Ya, walau apapun ayu tetap menantu mithali nombor 1. ZZ sori, hari ni, ko dah jatuh ranking balik. Bertabahlah ayu demi memartabatkan kedudukan kau. Congrats kuan, pandai kau cari bini sanggup sehidup semati demi menjaga martabat keluarga!!!! Wowwwwwww gitu

      0

      0
    • abc says:

      Takmau berbaik? Mana ko tahu? Kot dia dah approach cara baik tapi si ayu ni gi hasut mak mertua dia, mana kau tahu kan? Ha dah, duduk diam diam sana

      0

      0
  16. Mak jemah says:

    Tu dia. Ramai tul pengkritik bebas rumahtangga artis. Udah la tu. Baca je la. Toksah la nk komen mcm tahu sangat citer sebenar.

    0

    0
  17. Mek says:

    Amboi memasingggg. Komen bukan main. Bab nk menyucuk no satu. Tak takut ker kena kat diri sendiri?

    0

    0
    • wanita kuku besi says:

      nak takut apa..lebih baik bersendirian dari bersuamikan jantan dayus kaki kelentong.

      0

      0
      • mambang air says:

        Cakap besar ea cik kuku besi…. skurang2nya ayu ni da kawin,ada anak.. 1 hari nnt anak dia blh jaga dia…yg ko ni hidup bersendirian… da tua2 xde sp nk bela ko… masa 2 la ujian tuk ko plak smpai…masa 2 ko ckp la besar lg…ptuihh..mnyampah betul aku org ckp besar ni….

        0

        0
        • aku bukan hamster says:

          yer betul tu..xelok cakap besar
          tapikan xelok juga awak cakap kat dia pasal anak
          anak kalau 10 org pon xtentu mampu jaga mak ayah
          sebaik2 penjaga adalah Allah

          0

          0
        • Coreena A says:

          Rsanya bkn dia ckp tk nk kawin lnsung…cma lbh baik tak blaki dr dapt jantan yg tak bermoral. Aku stuju sgt. Bkn ada faedah, hsilnya skit hti, skit bdn dan skit mental. Dia nk kawin ke…tak nak kawin ke…hak dia… mgkin jodoh blm smpai. Dulu kawn aku pnh blagak sbb dpt kawin. Lps 2 bln kawin laki mggatal dgn betina lain. Ha..akhirnya member2 yg single la jd tpt dia mgadu…AR dan ZZ pndai2 korang lh. ZZ poyo prasan hensem! Uwek!

          0

          0
    • Mek Molek says:

      Betul tu mek. Dapat bayang tak beza Ayu dengan RR? Kalau tanya RR, dari A sampai Z semua jahat cacat cela suami disebarkan. Sedangkan tanggungjawab isteri tu tutup aib suami. Kalau nak buka, buka dalam mahkamah. Tak perlu bagitahu seluruh dunia yang suami dia tu suami dia ni. Beza tak dengan Ayu? Yang masih bersabar, dan hanya kata-kata yang baik saja yg keluar dari mulut wanita ini? Sabar lah Ayu, pada ALLAH SWT tempat kita mengadu, bukan pada media sosial. Sabar Ayu…

      Ok, bagi wanita-wanita yang telah jadi PENGKRITIK PROFESSIONAL buat perkahwinan ayu raudhah atau mana2 artis ni. Hari ni atau esok atau bila2, kalau laki korang main kayu 3, kau terus minta cerai ok. Tak payah nak sabar2 dan pikir pasal anak. Bagi lelaki2 pulak, kalau isteri curang, ceraikan terus. Apa nak tunggu isteri curang. Banyak lagi wanita baik2 kat luar sana kan? Mana yang dah pangkat datuk nenek tu, kalau menantu curang kat anak/cucu/cicit, suruh je anak korang minta cerai kat menantu tu. Senang, tutup kes.

      0

      0
      • Mek tak Molek sangat doh.. says:

        Eh, ramai pulak yang dok UNLIKE komen si MEK MOLEK ni. Kenapa nak UNLIKE? Kenapa? Korang yang jadi PENCERAMAH / PENGKRITIK MAYA YANG PALING HEBAT boleh pulak kutuk Perkahwinan Ayu/artis lain. Siap ada yang sampai cakap 2 tahun nanti turun naik mahkamah. Ha, bila si Mek Molek kutuk balik korang, korang marah kan. Rasa kan. Tu baru komen dari Hamba ALLAH tu. Kalau TERASA, maksudnya tu sindiran dari ALLAH SWT. Mek Molek ni perantaraan je. Tunggu lah kalau betul2 kena ke batang hidung sendiri, baru korang rasa apa yang manusia lain rasa bila korang sedap² kutuk cakap bercerai bagai. Haiii.. manusia-manusia. Kalau dah tak ada benda yg elok nak cakap, lebih baik diam saja. Doa yang baik² sudah~

        0

        0
  18. apik says:

    cite aib suami (macam abby) korang kutuk
    cite yg elok2 pun kutuk jugak
    berdiam diri pun sama jugak..korang buat andaian sendri..
    dasyat sungguh la korang nikan…
    tak takut kena kat diri sendiri ke takpun kena kat kakak, adik sedara sepupu sepapat korang…

    ” i percaya apa Allah berikan adalah yg terbaik utk kita sama ada dugaan atau nikmat kebahagian.. dn semoga allah memberi kita kekuat menghadapi segala dugaanNya dan bersyukur dgn segala nikmat ke bahagiaan yg Allah s.w.t berikan.Amin ya robbala’lamin..”

    ayat dia ni pun dah paham maksud ..percaya pada ALLAH,, dan dugaan yg di beri pada dia..korang pulak meroyan..
    bukan dia kata suami dia alim ulamak pijak semut pun tak mati @..romantik.baik budi pekerti.

    0

    0
    • Zakuan stop MENGGATAL ... says:

      Tutup aib laki mmg hukumnya WAJIB dlm agama … @apik … tutup aib pelbagai cara tp tak payah laaa nak menunjuk sngt spt SESUCI EMBUN DI PAGI HARI BAGAI AIR DINGIN YG MENYEGARKAN … alangkah BIJAK SEKIRANYA BERDIAM kan DIRI shj. Sy sokong Ayu jaga air muka fmly zakuan wlpn hati terseksa. Itu mmg KEWAJIPAN dlm AGAMA OLH ISTRI yg tak perlu d PERTIKAIKAN lagi. Mmg lah dia tak cakap laki dia baik mcm ulamak tp TAK PERLU TUNJUK “AKU SNGT2 BAHAGIA” tanpa lihat Ppuan2 yg da kene mainkan tu. Klu Kene [email protected] awk?

      Bukan dia tak tau PERANGAI LAKI DIA … dok diam2 sudah. So wat’s da point, seems like she’s trying so hard 2 xplain kat org …. Motifnya ?. Nak tunjuk Rita mulut cempiang ? Ayu boleh mcm tu la sbb dia MENANTU PILIHAN back up dr fmly zakuan.

      Mmg teruk zakuan KENE HEMPUK dngn FMLY dia lps ni. Terutma org n9 ni mmg garang. Mungkin dulu kluarga zakuan buat rita mcm2 jd kene la jaga AIR MUKA … KLU TAK? … CONFRM JD LAUGHNG STOCK ORG SEKELILING. Siapa yg untung jd menantu pilihan ? AYU KAN ! .. sbb besar kemungkinan Zakuan akan BERTOBAT slps ini DR JD KAKI BETINA. Jd mmg WAJIB Ayu BERSYUKUR BANYAK2 kpd Allah. Back up sekeliling dia.

      Rita dr awal menantu yg di musuhi. Bnyk usia & janda. Sy tak kata rita buat tu betul, canang kat org. HARAM TU JELAS tp sy rasa cara dia bercakap laser tak ada break mungkin sindrom PPD selpas bersalin. Klu betul rita ada kesalahan, tak boleh nasihatkn. Siblings kembar yg melampau dulu buat rita.

      Abg sy kawin umur lbh tua, parents trima bahagia jer. Kami x kacau hidup mrk. Kdg2 mmg ada pekara yg kita bengang kat sis in law , lg pun dia bkn msian. Takkn suruh cerai berai. Mrk ada ank. Sy faham knpa Fmily zakuan x suka rita. Mungkin JNS suka CONTROL sikit mcm sis in law sy tp dah jd menantu. Cubalah nasihatkn dulu tp klu dah benci. Smuanya salah. Tak yah lebih2. Knpa rasa diri dah BAGUS SNGT kot. Spesis kontrol & biadap lg teruk dngn fmly in law berlambak kat luar tp bila mrk ada ank, ramai yg mengambil tindakan .. LANTAKLAH HIDUP KORANG. Jngn sampai ank da blh cakap, Daddy baru nak jumpa mcm ank rita.

      Aper2 pun aidil dah bahagia dngn zarema menantu pilihan yg kaya raya. Doakan jer mrk. Sis in law sy org biasa n a bit controling, kami yg senang. Kami boleh jer hantar dia balik ovc. Tp kami tak suka perceraian dlm kluarga. Buat hal masing2 sudah. Ingt ank2 mrk lg penting. Paling penting PENGAJARANNYA Fmily mana2 side tak perlu LEBIH2. Kene redha JNGN BENCI SAMPAI ANIAYA ORG LAIN. Selagi dia hormat parents kita bila dtg rumah dorang & x halau parents kita kluar, kami buat hal masing2. Harmoni kluarga kami. Bkn kami nak hidup dngn dorang pun. Rumah lain2. Pandai2 lah.

      Spatutnya sbg istri kenelah sensitif kat ppuan lain yg laki dia dah mainkn tu … mmg lah kene Bersyukur berlakikan Jantan Gatal tu tp sttmnt spt LAKI DIA TAK SALAH bkn suruh dia canang yg laki dia gatal. BerTAPIS lah sikit… Suami kita kan Allah yg tentukan jd kene REDHA. NORMAL la tu. Bukan suruh ayu Gaduh dngn laki dia … tak yah TUNJUK SNGT ” SY BAHAGIA BENAR” kesian kat PERMPUAN2 MALANG TU. Wlpn mrk pun ada salah. LAKI DIA YG DAH BERKAHWIN… LG SALAH. Dah ada istri HALAL. Bg STTMNT BIASA2 JER @ DOK DIAM2 jd bijak sikit. Jd mcm Siti .. ingt Dato K tu tak ada ujian ke ? Betina humbankan diri pd Dato K. Betul @ tak ada skandal tp Siti tu cool jer … MOTTO HIDUP CT … NO KOMEN. Wat a smrt Woman.

      Apa pun Ayu patut BERSYUKUR BANYAK2 jd MENANTU PILIHAN, BACK UP KIRI KANAN, ATAS BWH, DPN BELAKANG. KITA DOAKAN ZAKUAN BERTAUBAT JNGN MAINKAN PEREMPUAN lagi wlpn betina tu yg humbankan diri mrk sndri. Jngn sampai CERAI BERAI … INGT ANK2 yg 2 ORG TU. Wal iya zubillah min zalik. CUBA RASA SDIKIT EHSAN pd RITA. Ayu rasa tak apa yg rita rasa ? . MINTA MAAF APA YG KORANG BUAT PD RITA. Jngn kata korang x salah. Masyrkt sekeliling kamu smua tau perihal kluarga korang. Bermaaf maafan jer lah.

      ORG KAT BN, JAGA AKIDAH JNGN SAMPAI DOAKAN PERCERAIAN. BERDOSA BESAR BUKAN DOSA KECIL. Jngn pasal org lain kita HUMBAN KAN DIRI KITA DLM API NERAKA. Biar Ujian Ayu ni Bg PENGAJARAN BUAT PASANGAN INI. BUKAN SETAKAT DORANG JER TP FAMILY KEMBAR SKALI. Anak mrk pun TAK SEMPURNA tp LAYANAN RITA spt ANK MRK SNGT SEMPURNA. Manakala Rita sangat JAHAT spt Perempuan yg x ada harga diri.

      Jngn jd family BERFIKIRAN SEMPIT. SAMPAI DERA MENTAL & PERASAAN org lain. Sorry lah komen STRAIGHT 4WARD, malas nak CORNER2 to fmly kembar. Meh sini tngk siblings sy ada 5 org dr Pelbagai NEGERI & NEGRA & BANGSA smua tak sama kecuali ISLAM, melayu tulen sorang jer. Bg kita perbuatan tu mmg kurang ajar tp budaya mrk kata tidak. Sabar & blaja culture masing2 serta tolak ansur. Asal jgn tinggal serumah sudah. Sy pun tak tahan boleh cabut lari. Dah ada hidup masing2. Jngn campur lebih2. Sekian.

      0

      0
      • Bedah says:

        Jijih uols type dengan panjang lebarnya… emosi la you jah..
        siap kejap2 guna semua huruf besar; nak menunjukkan amarah lewtue..
        Agak2 ada ke yg rajin baca sampai habis?
        kelakar laa jah,,,,

        0

        0
        • Bukan [email protected] hnya Kesedaran.. says:

          Akak @ bedah tak gi spore lg ke … akak ni fakta bkn emo. Huruf besar bkn marah kak bedah syg tp lbh FAKTA YG PERLU DI TEKAN. Akak citer sy harap2 akan mnjd teladan kpd org sekeliling. Wlpn sorang jer mmbaca, sekiranya sy blh Membuat mrk terfikir Alhamdulilah…. Spya TAK PILIH MENANTU. So mungkin boleh elakkn PERCERAIAN disbbkn olh campurtangn Kluarga. Dah bnyk kes. Sy bhgn kaunseling prt time wlpn ada keje Professional. Dah biasa type panjang lebar. AKAK BG SY KESEJAHTERAAN KLUARGA MERUPAKAN TITIK PERMULAAN NGRA SEJAHTERA. Doa buat akak klu bisnz trip jauh2 tu. Ank2 raya mana? Tak balik German.. ? Salam Ramadhan al Mubarak buat akak & smua.

          0

          0
        • Kesian ppuan ... says:

          Tp bab laki gatal tu mmg ada emo sikit. Klu kes kaunseling bnyk ppuan tertipu … istri baik mcm ayu ni slalu kene, pasal kes dia dngn rita tu kes lain. Kesian ppuan sbb yg rugi bnyknya ppuan. Bg body krn x cukup iman. Lelaki mostly balik kat istri. Lg pun ayu ni menantu pilihan. Nasib agk baik. Ada yg baik2 sbb in luv thn gi serah body lps tu putus. Lps tu kawin dngn org baik2 of coz hubby tau. Dah jd konflik rumahtangga sbb kat situ mcm kain koyak. Llaki mcm zakuan ni elok dpt istri mcm abby biar kene cakar, br tau. Ppuan yg bg body pun ada salah jgk,ramai yg mnyesal lps 2

          0

          0
      • salah fakta says:

        yg pertama, family Razak bukan orang N. Sembilan…mereka orang utara
        yg kedua, tak payahlah bela Rita sangat
        kalau perangai macam RR tu, dia yg cari masalah sendiri
        dah kawen tanpa restu, nak menang segala hal, tak hurmat mertua
        sebelum kawen dgn Edel, perkahwinan pertama dia pun gagal

        0

        0
  19. Makcik Cadburry says:

    Whusshh mestila makcik Ayu nih tetap jadi pengipas setia bontot si Zaquan uoollllsss … Die xnk la ikot jejak langkah Rita yg naik turon mahkamah .. Kang nnti kne kutok ngan org plak sbb die buat bende yg sama mcm Rita ..

    0

    0
  20. Senak says:

    Jgn mulut ckp lain,hati pn lain.tp sy pham
    mmg ssah brsuami kn suami hamsam ni.tp ni
    lh lumrah dan dgaan dlm rumahtngga.

    0

    0
  21. Ada aq kesah.. says:

    Kifarah untukmu wahai ayu..
    Pakai tudung tapi kalau hati x bersih pun Allah bayar cash..
    Mestilah kena sokong zaquan, malu takut apa yg dia buat kat rita, jadik kat dia..
    Well rita kena game dgn hubby pun masa dlm pantang anak kedua, same with u sayang ayu..
    So dont worry, Allah ada ye sayang ayu.. :)
    Keep calm and sokonglah si payboy laki ko tu..

    0

    0
  22. semoga ayu terus tabah dgn ujian ini

    0

    0
  23. Olga Rai-Bachan says:

    Semoga Ayu….bermadu.

    0

    0
    • Natasya says:

      Lawak la ko nie…tergelak aku sorg2…
      hahahahah..Semoga dia ….bermadu…hahahah..EPIC!
      Ingtkn ko nk kata apa td.. :)

      0

      0
  24. sweet says:

    seburuk buruk mana seorang suami, selagi kita masih menjadi isterinya, elok lah bersangka baik dengan si suami. sebab syurga di bawah tapak kaki suami.

    0

    0
  25. aku says:

    kena la redha wapon hati remuk redam.
    kalu tak…citer si ayu ni akan sama jalan citernya dgn rita rudaini
    suami curang, kahwin kat siam, anak dua2 terabai sampai nafkah pon x mampu nak bayar.
    BTW, TMJ boleh tak patik mohon tuanku kuarkan jer dua2 kembar ni dr team tuanku. menghabihkan boraih jer ler…
    pelaburan yang merugikan tu tuanku…

    0

    0
  26. pakcikdayus says:

    sama mcm kes ex-tunang shah jaszle tu.. mula2 mcm ni la – redho, fikir positive nak sedapkan hati, walhal dah nyata terang lagi bersuluh. lama2 kena tinggal gak w/o proper explanation. tau2 je dr instagram tunang dah ada gf lain.

    0

    0
  27. Kak Mala says:

    Nak buek camno? Suami memang gatal ….tak boleh nampak peminat cantik…kau redha yo lah Raudhah yo..? Nak corai…anak kocik laiee…terpaksa lah buat statement yang macam bagus yo…tapi hati Allah saja lah yang tau.

    0

    0
  28. olga syok sendiri says:

    olga kasi post gambar ko sikit. Nak tgk sejauh mana cantik nya ko tuh. Jangan hidung macam serompong kapal udah ler macam big nose mama tu. Dia ni nak lawan kembar dia. Mana boleh tahan bini kembar dia pakai bikini so dia pun nak jugak bini yang seksi meksi macam tu kan. Dunia-dunia benda halal di kelentong-kelentongkan yang haram jugak di kejar-kejarkan.

    0

    0
  29. Ister! HaiLLmi :) says:

    Tabah la dgn dgaan..smua mnusia di uji.. mgkin dlu ayu pnh bt slap tp skrg kita doakn lh yg tbaik utk dia..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    to en nara..
    smlm gelincirnya matahari dan selepas azan maghrib, kita telah memasuki 15 sya’ban.atau malam nisfu sya’ban..hari dimana buku catatan amalan kita diangkat dan buku catatan baru diberikan.
    as a muslim ,sudah2 lah keluarkan cerita perihal rumahtangga orang…jagalah rumah tangga kamu , jika ia benar sekali pun x perlu lah kamu sensasikan lagi cerita nya tak perlu terlalu gairah sensasikan masalah rumah tangga artis, ini juga dikira aib, belajar lah hormati perasaan keluarga mereka…jika satu hari nanti kamu pula berada di situasi getir, sedih spt ini..adakah kamu akan hebahkan semua itu kepada seluruh pengikut blog kamu?

    0

    0
    • meluat says:

      ini kan blog gossip retis. kalo ko tak suka tak payah masok website ni dan baca. bengaaaaaaaaaaaapppp. pg la visit website jais ke jakim ke website agama. mcm ne ko leh masok cni pulak!?

      0

      0
  31. Anonymous says:

    yela pecaya jela pd si Fuckone tu, ko brhrap la dia brubah, bg la peluang byk2.hrap 1 msa nti tak mkn diri kau sndri.skrg bru ko tau bila org berkata yg buruk pd kuarga kau, dlu kau salah sorang yg berkata tak baik atau mencampuri rumah tangga Rita..skrg berjuta org pulak msuk cmpur hal rumah tangga kau..suda semestinya lah kau redho.

    0

    0
  32. cik monti says:

    sy tak paham kenapa salahkn ayu sbb RR bercerai dgn aidil.. korang ingat aidil tu bodoh bangang sgt ke smpai dihasut dgn si ayu dia sanggup nk ceraikan si RR tu? sapa si ayu tu?? adik ipar je kot.. dan ayu tolong si aidil amik brg kt umah RR dulu tu.. korang x pikir ke si aidil tu yg ajak ke.. takkn la aidil ni bodoh tahap baboon la plak mcm lembu kena cucuk hidung pi ikut ckp si ayu yg bukan darah daging dia kot.. kalu betul aidil sayang n cinta kn RR sepenuh hati.. walau keluarga tak suka benci sekalipun.. aidil tetap akan mempertahankn rumahtangga dia dan wanita yg dia sayang.. sbb sy sendiri ada kenal seseorang yg tinggalkn mak n adik beradik dia sbb keluarga dia x suka dgn bini dia siap panggil bini dia pelacur.. keluarga dia ingat bini dia kontrol laki dia n nk amik harta keluarga depa.. disbbkn dia syg dan tau sapa bini dia yg sebenarnye dia pilih isteri dia.. lbh 3 tahun x jmpa mak dia akhirnya dia pi jmpa mak dia mintak maap dan alhamdulillah skrg dah baik balik dgn mak dia cuma adik beradik je yg still xsuka.. ini adalah kisah benar.. so pikir la sendiri.. nmpk sgt aidil mmg x cintakn RR pun sbb tu selamba je boleh ceraikn.. dan sy respect ayu sbb jaga kehormatan suami dia.. ayu x kata pun dia ok sbb dia still ckp dia bersyukur dgn ujian dan kebahagiaan yg Allah bg dia.. kalu pun btl dia makan hati dgn zakuan tu.. bagus la dia x meroyan hina suami dia atau ckp benda yg x baik.. pahala besar dia dpt tau x sbb jaga kehormatan suami..ok.. dah tu je nk ckp.. btw.. sy bukan peminat ayu..

    0

    0
    • cik monti sila komen matang sikit. says:

      @cik monti awk ni budak berapa tahun 12 @ 15 thn ? Mcm tak ada pengalaman hidup langsung ? Ni mesti tak kawin lg … @ pun dah kawin tp duduk ngadap dinding jer sampai tak leh fikir … tak pena tngk siaran agama ke ? Cth Semanis Kurma ke … bnyk lg siaran agama bincangkn hal ni. Klu tak kawin pegi tnya org dah kawin.

      Punca2 perceraian krn org ke 3. Tak semestinya org ke 3 semestinya pasal betina. Slalunya sbb kluarga lelaki tp ada juga perempuan. Masuk campur kluarga. Awk pegi mhkmh syariah @ kaunseling menimbun kes mcm ni. Kes ini slalu trjd klu lelaki @ perempuan jenis ank manja kluarga. Habis tu citer P ramlee .. kassim slamat tu tak logik lah … suka2 p ramlee tu buat citer. Sbnrnya citer yg di buat adalh citer benar. Ramai yg tak tau tp tang cucuk mata .. hihihi x adalah .. bg DRAMATIK SIKIT …

      Awk komen klu lelaki tu syg mcm mana pun takkn tinggalkn ppuan tu. Betul lah tu mcm kes ank derhaka berlambak skrng. Tp awk tau kes mcm tu jer sbb tu sy kata awk tak matang klu bercakap. Lain kali buat reseacrh dulu. Ayu ni sy tak kata dia PUNCA PERCERAIAN TP LEBIH KPD BATU API. Ajinamoto terlebih. Lain kali cuba bercampur akak2 yg dah kawin. Pasal campurtngn kluarga tak kiralah Ppuan @llaki, berperang laki bini sampai BERCERAI pun ada.

      Jngn cakap pakai Logik tp tak logik dr REALITY KEHIDUPAN. NAK KATA AIDIL tu mcm lembu cucuk hidung. Boleh lah jugak. Baboon mcm u kata tu pun ok. Dah kawin dngn zarema pun, ini barulahn Menantu pilihan. Ramai gak yg bercerai sbb bkn menantu pilihan. Jd kluarga yg benci menantu tu bg tekanan kat pasangan trsbt. Ok lah tu dua2 ni dah MOVE ON. Doa mrk smua bahagia.

      Sy tak follw kes rita sngt sbb sy sibuk kerja tp kwn2 ada yg follw, mmg ayu ni batu api. Spatutnya menantu sama menantu jngn bersuara diam sj. Betul cara Ayu sembunyikn citer laki dia tp tak yah tunjuk dia bahagia sesangat. Mmg la beruntung jd menantu pilihan. Jap lagi zakuan kene belasah dngn fmly dia sbb kes ini. Mestilah zakuan bertobat lps ni. Klu tak malu lah air muka fmly kembar klu bercerai berai krn buat rita mcm2. Terpercik kat muka sndri.

      Doa kn AYU BERSABAR & MUHASABAH diri … begini lah rita rasa bila di uji dlm perkahwinan tak ada saper2 back up dia. Jd dia tak fikir panjg guna laman sosial. Sy KURANG BERSETUJU cara rita tp fhm hati dia. Kluarga kembar taunya mengeji jer, smua tak betul. Klu da benci smua busuk di mata org sbb bukan menantu pilihan krn status & umur. Harap2 Hari Raya ni … Ank Aidil & rita boleh jumpa cousins dorang sblh dad. Harap kluarga kembar trima rita dtg kat umah mrk. JNGN BUAT MUKA PULAK. HIPOKRIT SIKIT pun tak apa klu benci sngt pun dngn Rita tu. Maniskan Muka demi ANAK2 RR & AIDIL anywy cucu mrk jgk pun.

      0

      0
      • Izz says:

        Aamin Ya Rabbal ‘alamin~
        A’a kn, klu raya nnt RR dtg beraya rmh mertua bwk anak2 , atok nenek dorng tu hipokrit pn x pe la kan. Anggap je la buat semua tu demi cucu. Kesian kt 2hero kecil tu

        0

        0
  33. RITAS says:

    wut wut

    wut wut

    wut wut

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Pelik yang dituduh senyap je x deny pun but wife dia yg defend husband dia….

    0

    0
  35. lily says:

    Aminnn..bagos la mcm tu..anggap la itu sume dugaan dan cabaran dlm rumahtangga awak.. kalo btol, harap zaquan x buat lg dan berubah.. doakan yg terbaik utk mereka ye..

    0

    0
  36. Entah le says:

    salam jumaat semua…
    kalau benda tu btl ke x..tpi bagus jugak si ayu ni jawab mcm ni…ap pn kita doa kan moga uma tangga dia org bahagia..bab dia ngan rita tu aku x nk komen ap2 sb kita pn sebenarnya x nmpk n x tahu ap y berlaku…takut fitnah plk jadinya…aku sebenarnya pn x minat ayu n rita…

    0

    0
  37. damai says:

    kelakar bin seram pengomen2 semua. org puji suami salah, aibkan suami salah, berdiam salah. pendek kata apa yg artis buat cara baik dan jahat semua artis. come on lah jgn mengutuk sgt bayangkan satu hari kita, ibu kita, saudara prmp kita diberikan cobaan begini. wpun sape suami kita, kita tak blh aibkan mrk faham tak.

    0

    0
  38. sally says:

    Alhamdulillah….mmg itu adalah tugas seorg isteri. jgn sesekali buka aib suami. Biar la pedih…biar la sedih…biar la rintih namun buka aib suami tidak sesekali. Isteri solehah akan dapat balasan Allah di akhirat nanti. Aib suami biar la Allah yg tentukan. Dia yg maha mengetahui.

    0

    0
  39. cik kiah says:

    to meluat…aku rasa ko ni mesti suka jadi batu api kan????!!!!!! si Anonymous tu tegur tuk kebaikan sesama islam, ko plak nak ckp org bengap…ko ni yg bengap sbnrnya!
    ayu aku pun x minat ko sgt, tp aku harap ko tabah la ya wlu pun hati ko sedih sbb zaquan buat perangai. aku doa ko kuat demi anak2 ko yang comel2 tu ye.

    0

    0
  40. Kak Kay says:

    Semoga jodoh kamu sampai ka Akhirat… I pray for both of you..

    0

    0
  41. anon says:

    Hmm….dah ikut jejak ex si rita, kembarlah kata kan, identical twins. Perangai mestilah sama, bukan sekadar muka.. Nampak gaya rodhoh mcm nak senasib dgn rita dah…..tulah dulu jgn suka sngt mengutuk org, skrg dah nak kena batang hidung sendiri. Kalau aidil blh wat gitu kat rita, mustahil ke rodhoh menerima nasib yg sama…
    KESIAN….oo l love yr comments, brilliant !!!

    0

    0
  42. reen says:

    as salam….

    Aku tabik spring kat ayu…bersabarlah wahai wanita kerana kamu menutup keaiban suamimu.itu yang sebenarnya yang patut dilakukan dalam islam.tahniah ayu…

    0

    0
  43. ME says:

    Assalamualaikum..
    Saya berpendapat.. kita semua tak perlulah buat sebarang spekulasi.. Jagalah hati Ayu Raudhah.. kalo kita ditempat dia pun fikiran kita akan berkecamuk.. Lagipun siapa kita untuk menghukum.. Kita jaga institusi kekeluargaan kita dah cukup.. Tak payah ambil tahu tentang orang lain.. Kalau kita ditempat ayu pun mesti kita sedih orang jaja cerita keluarga kita kan.. Saya baca beautifulnara sebab saya suka baca komen peminat ada yang positif dan ada yang negatif.. Apa kita cakap adalah cermin diri kita.. kalau kita nak orang tengok kita dikalangan orang yang baik-baik.. cakaplah yang baik-baik ye..

    0

    0
  44. nonamanes says:

    Cover sehabis boleh, esok dah kantoi mengaku ajelah. Ye ke tidokkkk huhu

    0

    0
  45. Anonymous says:

    dah tu nak suruh ayu buat ape?
    mintak cerai?

    boleh tak kalau aku cakap ni memang sikap lelaki?
    benda biasa ni
    tak percaya, pergi tanya lelaki di sekeliling kauorang

    0

    0
  46. jjjjjjjj says:

    pada yg bersuami dan tahu agama, mmg isteri disarankan untuk tidak mengadu domba..selagi suami tidak menzalimi isteri, apa perlunya nak mengadu domba? kalau sekalipun si suami membuat sesuatu kezaliman mengakibatkan perceraian, si isteri tak perlu mengadu domba..tak perlu aibkan sesiapa..si suami juga begitu..lainlah ketika didalam mahkamah ditanya hakim kenapa nak bercerai (kalau perlu) barulah jawab yg sebenarnya..itu kan cara yg terbaik untuk kedua2nya..tidak mengaibkan dan tidak diaibkan..kan Allah dah kata, jika kita mengaibkan org, nescaya aib kita akan terbuka juga..namun dalam hal ini, ayu raudah tak perlu beri statement apa2 pun..senyapkan diri saja memadai..tak perlu nak beri statement menyokong suami dan sebagainya kerana sekiranya terbukti sebaliknya, ayu raudah juga yg akan malu..jadi, tak perlu digembar gembur perkara begini..jika si suami curang, lambat laun akan nampak juga..jd, berdiam diri lebih baik..dan berbincanglah sebaiknya kamu suami isteri..

    0

    0
  47. yuhuuu says:

    elok laaa ayu tulis camtu….. ber bahasa se elok nya tanpa mengaibkan suami sendiri… x yah laa nk compare2 dgn RR tu….. habis canang keburukan suami… nk suami tp hina suami….. itu serupa nk mkn nasi tp dok hina2 nasi tuh ade cadbury…. zarema lgik bagus… low profile je

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Sampai bila Ayu boleh bertahan. Tak kan nak biar je laki layan pompuan lain cik akak oii. Takut nanti meletup , baru la jadi geng Rita rudani. Orang lelaki kalau dah perangai miang susah nak berubah. Depan bini mieow2 kucing, belakang bini aumm harimau. Semua nak sambar. Kalau la si zakuan tu tak main bola lagi dan out of job, mesti Ayu jadi meroyan macam Abby juga.

    0

    0
  49. darlina says:

    kesian plak aku dgn si ayu nih..
    byk2 bersabo, ye..

    0

    0
  50. Anonymous says:

    sy xfhm knp kamu semua slhkan ayu bl aidi n rita bercerai..?sy nak tanya kalau kamu ini lelaki/suami.. masihkah kamu mahu meneruskan hdp kamu dgn isteri yg telah aibkan kamu..telanjangkan keburukan kamu kpd semua org..sayang pun bh hilang..jd xperlula nak salahkan ayu..kalau sekalipun dia batu api, tp kalau rita x buat aidil mcm too.rsnya rmhtangga mrk msh blh dislmtkan..aidil pun ada pesan pada rita hr mereka bercerai kan, “kalau rita kahwin lagi skli, tlg jg maruah suami..” bygkan x apa perasaan aidil diaibkan mcm too. dia dah la ada nama..mesti malu sgt..dan sampai skrg krg mulut rita, aidil masih lagi mennggung maki hamun korg..

    0

    0
  51. ayu sleeping says:

    Sokong Ayu..mmg susah nak cari [email protected] yg baik..waima ustaz sekali pun.wanita yg dh kahwin kat sini pun cuba try test check laki anda..confirm ker tak curang? Nara pun x sure suami yg baik kan????

    0

    0
  52. Anonymous says:

    ala.. zakuan bukan beromen pun dgn betina2 tu.. baru test power je… patut ayu bangga dapat laki pujaan

    0

    0
  53. NONA says:

    HIDUP BERUMAH TANGGA BERMACM2 DUGAAN, HARAP TABAH MENGHADAPINYA

    0

    0
  54. yaya says:

    i bukan peminat rita or ayu.rita i x suke kerana mulot laser lancang ayu pulak sebab fake kunon lemah lembut manje segala.tapi sebagai perempuan,sangat simpati pada rita dan ayu kerana dimusnahkan hidup oleh 2 orang lelaki yang same means kembarla.jadi kenapa nak salahkan rita atau ayu?dalam hal macamni sape yang patot dipersalahkan..fikirlah sendiri

    0

    0
  55. […] Ayu Raudhah Lahirkan Rasa Syukur Bersuamikan Zaquan Adha (114) […]

    0

    0
  56. […] Ayu Raudhah Lahirkan Rasa Syukur Bersuamikan Zaquan Adha (115) […]

    0

    0
  57. […] Ayu Raudhah Lahirkan Rasa Syukur Bersuamikan Zaquan Adha (116) […]

    0

    0