Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ayu Raudhah Artis Tercantik Pilihan Pembaca MyMetro

Pelakon jelita yang merupakan isteri kepada pemain bolasepak Zaquan Adha iaitu Ayu Raudhah telah menjadi pilihan pertama undian untuk “5 Artis Tercantik MyMetro” anjuran media kumpulan Harian Metro. Undian telah bermula 2 Oktober lepas dan berakhir semalam. Difahamkan lebih 500,000 undian telah diterima dan Ayu telah mendapat undian melebihi 115, 000.

Kredit gambar ixoraprestige

Pelakon Neelofa telah mendapat undian kedua terbanyak, iaitu sekitar 85, 300 undi:-

Advertisement

Pelakon cantik yang mendapat undi ketiga terbanyak ialah Rozita Che Wan berjumlah 85,272 undi:-

Yang keempat mendapat undian terbanyak ialah si comel Nora Danish iaitu 84,868 undian:-

Dan yang kelima ialah Natasha Hudson dengan 84,441 undi:-
Kami difahamkan sebanyak 14 orang selebriti wanita terlibat dengan undian ini, termasuk Diana Danielle (84,098), Lisa Surihani (81,920), Siti Nurhaliza (81,555), Maya Karin (7,405) dan Maria Farida (3,715).

Nama artis lain yang turut tersenarai adalah Fasha Sandha yang dikhabarkan hanya menerima 3,070 undian, Mimi One Nation Emcee, Kilafairy dan Izara Aisyah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

128 Comments

  1. AKU LAGI CANTIK ;p

    February 17, 2012 at 9:01 am

    Ayu raudhah x cantik mane pOn, tgk la dlm Gemersik Kalbu,biase je..bOdy pn gemOk..heeee…ptt nk undi,cr la pic artis yg withOut make up,bawu taw cantik ke x cantik..agree?

    • pijot

      February 21, 2012 at 2:05 am

      alah…terimalh kenyataan yg ko tu jelous tahap gaban dgn ayu kn…hahaha…kcian sbb muka korang tu mcm tenuk buntal…ayu tu dahlh cantik,manis n ayu lg…sbb tu dpt suami pn hensem…gigi senget pn..senyuman ttp manis n menawan..korang tu gigi dh jongan n besar tahap kapak tk payah nk kecoh….tgk rita tu…muka lawa pn n nmpk lmbut ko twu ati dia…hipokrit je lbh…sbb tu ade sbb knp aidil tinggal kn dia….rita tu kn dulu pernh brkahwin n bercerai…so..msti ade sbb knp dia jd janda dulu…fikirlh ade otak beb…aku percaya 1 masa nnt aidil akan wat pengakuan knp dia wat rita mcm tu…kita tunggu……hehehe…

  2. pijot

    February 17, 2012 at 12:15 am

    lantak ko lh nk tutup tb…sebenrnya ko tk blh time yg ayu tu cantik tahap gaban…plk tu berlakon disamping hero2 kacak…ko ada….ko tk layak pn…terimalh hakikat manusia2 bodoh yg iri hati dgn kecantikn ayu raudah…

  3. Anonymous

    February 11, 2012 at 6:07 pm

    muka cantik tp x pandai berlakon…tengok watak die dalam gemersik kalbu tahap nak tutup tb je…uishh…

  4. Sahara Abdullah

    January 29, 2012 at 7:16 pm

    Tahniah kpd pemenang atas kejayaan dr peminat masing-masing

    Namun kita sedia maklum wanita/artis yg t’cantik d’Malaysia Ucapan Tahniah tak t’hingga kpd Bekas Ratu Cantik Malaysia – Yasmin Yusoff/Erra Fazira Wanita Melayu yg mengharumkan nama Malaysia di Peringkat Antarabangsa MISS UNIVERSE – jasamu sentiasa d’hargai

  5. comot

    January 6, 2012 at 10:09 am

    rasanya artis yang paling cantik ialah fazura, maya karin dan rita rudani..nie mmg natural beauty sangat..kak erra pun sama even makeup nipis pun still nampak cantik.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top