Ayu Raudhah Anggap Sengketa Dengan Rita Rudaini Sudah Selesai

Hiburan

Ayu Raudhah Anggap Sengketa Dengan Rita Rudaini Sudah Selesai

Lega hati Abang Nara apabila membaca berita ini. Akhirnya tamat sudah persengketaan di antara Ayu Raudhah dan Rita Rudaini. Rasanya ramai yang sudah cukup muak dengan pergaduhan yang timbul di antara mereka berdua dan berdoa agar ianya dapat segera ditamatkan.

ayu raudhah

Advertisement

Berkata kepada wartawan Kosmo, Ayu Raudhah berkata:-

Saya anggap apabila dia (Rita) tidak mahu jumpa saya untuk berbincang, isu ini selesai. Lagipun dia cakap tulisannya di Twitter tiada kaitan dengan saya. Saya hormati pendiriannya untuk tenang bersama anak-anaknya. Begitu juga saya. Harap tiada apa-apa yang berkait lagi.

Kan bagus kalau macam ini. Abang Nara berharap agar kedua-duanya tidak lagi mengeluarkan statement yang boleh memburukkan keadaan. Lebih baik kedua-duanya beri tumpuan kepada keluarga. Ayu Raudhah tak lama lagi pun nak bergelar seorang ibu. Daripada stress memikirkan hal ini, lebih baik berehat menenangkan minda. Tak gitu?
P.S: Bas mewah yang confirm tak ada kat Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

76 Comments

  1. GD Baby

    September 25, 2012 at 10:00 am

    Pelik..bila neelofa gaduh ngan Anzalna, Zed Zaidi masuk campur… Tapi bila Rita ngan Ayu gaduh, xde plak dia bising panggil depa2 tu semua bincang cara elok… Peace no war okay… Dunia lain tengah sibuk nak perang sebab orang hina nabi kita… tp dua org ni xabis2 gaduh sesama islam…

    • meow

      September 26, 2012 at 12:55 pm

      sbb ni family matters kot.. itula zed zaidi xnak campur

  2. Joe

    September 25, 2012 at 8:44 am

    Jue Aziz dah start suka tgk bola, sokong team man utd dah…muahahahahaha

    Nara: Hero copy paste from org lain punya blog…

    Ayu raudah: adik beradik dgn Rozita che wan…sama je mulut longkang

    Rita: Mulut x bleh control…laki pun bingit dengar

  3. pokoyo

    September 25, 2012 at 7:24 am

    Yg sebenarnye, yg mengapi-apikan diorang adalah korang semua pengomen yg jahat! Ada abg Nara keluarkan ayat2 busuk mcm korang? Dia tolong mendoakan kebaikan bg kedua2 pihak yg bergaduh adalah. Tp korang2 pengomen yg jahat ni ayat sgt sadis. Sm seperti ayat si rita bila dia meroyan! Semua ni brpunca dari si rita tak hormatkn mak bapak aidil. Bila dah kawin, mak bapak mertua wajib dihormati mcm mak bapak sendiri! Ko paham tak tu rita? Patut la 2x menjanda! Muhasabah diri tu!

  4. Anonymous

    September 24, 2012 at 11:27 pm

    watepak la korg..

  5. amir

    September 24, 2012 at 7:16 pm

    Dalam kes ni Ayu Raudah dan zakuan adha yang salah rasenya..selama ni bukan main lagi mengutuk rita rudaini..tibe2 bila ayu mengandung tibe2 nak buat baik plak. takut gugur la macma aanak pertama dorunk tu. tu bukan ikhlas tapi fake. sepatutnye ayu raydah patut risau sebab gene lelaki2 bacul ade dlm anaknye tu.

    • asd

      September 24, 2012 at 8:16 pm

      rita tu jahat mulut. xpernah pun ayu tu gitau media yg rita tu jahat. c rita pula lebih2

    • tea tarik

      September 25, 2012 at 10:02 am

      wahai Amir…ko sangat pasti ke yang ayu dan Zakuan yang salah…aku rasa sebelum ni dia orang tak pernah pun sebut nama si Rita…tup2 sejak ayu ni jadi biras dia terus jer duk sebut n kutuk2 ayu…aku rasa si RR ni jeles kot sebab ayu di terima baik oleh family mentua dia…sedangkan dia dah anak 2 pun masih huru-hara….memang patut Pn Ruta Rudaini ni muhasabah diri….betulkan diri sendiri dulu…jangan duk tunding jari sana-sini…ingat la…satu keburukan orang yang kita sebar…sepuluh keburukan kita yang terbentang sebenarnya…lebih-lebih lagi keburukan suami yang dicanang…..seburuk-buruk suami…syurga kita ada pada redha seorang suami…

    • Anonymous

      September 25, 2012 at 2:11 pm

      amir says….ko tau ke sape salah…bkn ke dlu rita yg mulakan dlu…rita mula meroyan kt tweter mngatakn zaquan itu prnah mmngandung kn seorang wanita kaan..ko ada ikut ka prkmbangan rita…aku ada sbab aku minat rita….kalo bnar zaquan ada tk pyah nk sbut2 kt twter tu hal dia…dr situ lah pemulaanya pergaduhan antra mrka….ada pikil ke apa org gugur tu berdosa ke…pkai otak sikit…oooo pmpuan gugur kt dunia ni smua berdosa la….tk logik btul….

Loading...