September 5th, 2012

Kira-kira dalam bulan Oktober 2011, Ayu Raudhah telah berkongsi berita kegugurannya setelah hamil 6 minggu. Pastinya berita tersebut sangat mengecewakan Ayu dan suaminya yang tidak sabar-sabar mendapat cahaya mata. Kemungkinan besar keguguran tersebut berlaku akibat Ayu terlalu bekerja keras.

ayu gugur

Berikutan itu, hari ini menerusi Utusan Malaysia, Ayu memberitahu yang dia akan mengambil untuk memberi fokus pada keluarga. Kata Ayu:-

Mungkin akibat terlalu bekerja keras, saya mengalami keguguran. Memandangkan saya dan suami sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, rasanya adalah lebih baik untuk saya mengambil cuti buat masa ini.

Ini sememangnya satu langkah bagus yang telah diambil oleh Ayu Raudhah. Kerja tue kerja jugak, tetapi keluarga harus diutamakan. Lebih-lebih lagi bab mengandung ini susah nak dikesan pada waktu permulaan. Semoga dengan rehat secukupnya Ayu dan suami akan dipermudahkan untuk mendapat zuriat. Sama-sama kita doakan.

P.S: Kucing-kucing bergaya dengan tali leher.


97 responses to “Ayu Raudhah Ambil Cuti Untuk Dapatkan Zuriat”

  1. nak komen says:

    buat ayu dan sesiapa yg membaca ni,

    untuk mendapat zuriat mudah saja, perbanyakkan berSEDEKAH.. tak kira sedekah dari segi apa.. yg penting ikhlas.. insyaallah Allah balas dengan balasan yang tak disangka2,,

    utk ayu perbanyakkan bersedekah dan bykkan membantu anak menakan sendiri.. walau sapa pun dia..

  2. bolradhabol says:

    amik cuti…ko keja gomen ke nk amik2 cuti..
    setau aku pelakon ni ada job ada la…bukan spnjg masa ada job..
    lntak engko la nk cuti..or statement xlaku…
    mklumla skang xpenah nmpak kluor tv pun…
    tp soryla ye aku xminat nk tgk engko kt tv…
    ni bukan zmn engko…kertu..
    ni masa wawa zainal..ct saleha..izara…juliana…
    engko aku xselera nk tgk hokeehhhh

  3. Ayu poyo says:

    Idup lagi… Anak die ada lgi.. Cume x digembar gemburkan je lgi.. Tgu masa je ni…

  4. kayu rodok says:

    ingat tak dulu husband ko penah buntingkan anak org & suruh pompuan tu gugurkan?ape jadi pompuan tu skrg ekk?

  5. Ayu poyo says:

    Ko gugur.. Sb zaquan ada anak luar nikah kan.. Ngandung kan anak org.. Pastu tinggal tu tuhan bgi cash je.. Sendiri mau ingat la.. Jgn ingat kau leh ttp cita lama kau… Tgu masa je ni

Loading...