February 28th, 2015

Bila sahaja Ayda Jebat dinobatkan sebagai juara dalam dua kategori di Anugerah Meletop Era 2015, timbul desas-desus mengatakan beliau sebenarnya berusaha keras untuk mengundi diri sendiri untuk merangkul anugerah tersebut.

 Namun, Ayda telah menafikan sekerasnya gosip liar itu dan menjelaskan tidak mempunyai masa untuk berbuat demikian.

Dalam telefon saya tiada sebarang aplikasi Astro atau Anugerah Meletop untuk undian online yang membolehkan saya mengundi diri sendiri. Malah saya sendiri tiada masa untuk berbuat demikian.

Buat Ayda semua kritikan yang diterima dijadikan pembakar semangat untuk beliau terus maju dalam industri hiburan tempatan.

Ramai yang tidak berpuas hati kerana Ayda masih mentah dalam bidang lakonan dan secara tiba-tiba telah memenangi kategori  utama setanding Johan Raja Lawak iaitu anugerah Top Top Meletop (Wanita) dan Artis Baharu Meletop yang sekaligus membawa pulang wang tunai berjumlah RM15,000.

Sebagai artis baharu dan sudah mendapat penghargaan,buktikan kepada semua pengkritik diluar sana yang anda layak untuk anugerah tersebut. Usaha sebaik mungkin agar anda tidak lagi dipandang rendah. Anugerah itu cuma bonus, apa yang penting bakat anda.

Sumber Berita: mStar Online


Comments are closed.

Loading...