Awi Rafael Terkeluar Daripada Mania, Aubrey Suwito Hanya Tinggal 3 Bintang

Hiburan

Awi Rafael Terkeluar Daripada Mania, Aubrey Suwito Hanya Tinggal 3 Bintang

Pastinya Aubrey Suwito agak terkesima apabila sekali lagi minggu ini bintang didikannya iaitu Awi Rafael diumumkan terkeluar daripada pertandingan Mania. Kalau minggu lepas menyaksikan Chaq tersingkir, penyingkiran Awi Rafael menimbulkan sedikit kekecohan kerana persembahannya pada malam tersebut agak mantap.

awi rafael terkeluar

Advertisement

Mungkinkah undian untuk Awi Rafael terlalu rendah kerana fan basenya masih tidak kuat di Malaysia? Untuk makluman, Awi Rafael berasal dari Singapura. Mungkin inilah yang dinamakan tiada rezeki. Namun Abang Nara percaya yang Awi Rafael telah banyak belajar sepanjang di bawah didikan Aubrey. Dan kini, Aubrey Suwito harus berhati-hati kerana anak didiknya hanya tinggal 3 orang sahaja.

awi rafael terkeluar

Dan Abang Nara sebenarnya agak terkejut apabila keputusan undian yang dikeluarkan menyaksikan Ebi berada di tempat kedua hanya di belakang Jaclynn Victor. Abang Nara percaya yang anda pun turut terkejut jugak. Di bawah ialah keputusan undian untuk minggu lepas.

1. JACLYN VICTOR – 14% 2. EBI – 12% 3. STACY – 11% 4. HAFIZ – 9% 5. ESTRANGED – 7% 6. HAZAMA – 7% 7. AKIM – 6% 8. SHILA AMZAH – 6% 9. KRISTAL – 5% 10. ADIRA – 5% 11. ALYAH – 5% 12. ARIL – 5% 13. ATILIA – 4% 14. AWI RAFAEL – 4%

Advertisement

Apa pun Abang Nara paling suka persembahan Aril yang membawakan lagu Flybaits. Memang terasa tusukan di kalbunya. Tahniah kepada Aril kerana berjaya menyanyikan lagu tersebut dengan penuh perasaan. Namun Abang Nara agak kecewa juga kerana sound system minggu ini agak kurang best. Kalau sound system dikawal rapi pasti mutu persembahan akan lebih meningkat. Semoga mutu sound system Sabtu ini akan ada peningkatan.

awi rafael terkeluar

Apa pun jangan lupa saksikan konsert Mania pada setiap hari Sabtu jam 9 malam di Astro Ria(104) untuk hiburan hujung minggu anda. Untuk info lanjut, boleh layari laman web ManiaMa atau pun follow Twitter ManiaAstro.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

97 Comments

  1. mak c kina

    April 18, 2012 at 12:33 pm

    aku pn heran mcmne name ebi ni bleh sangkut kt mania…klu bob ke,sahri ke,k gak la,sbb sore dorg 2 sedap…(cme mgkn xde vote)….ni sume kes undi dri sendiri…dah 2 mgg aku tgk cite ni,ebi mmg out!….lagu sedap jd xsedap…

    *seb baik tv rmh aku tv murah (pesen lama), klu x, maun pecah speaker……

  2. pengundi hantu

    April 18, 2012 at 12:21 pm

    yang undi Ebi tu pengundi2 hantu dia. hahahhhaha

  3. Chanteq

    April 18, 2012 at 9:18 am

    daku tak pernah sekalipun undi2 ni.. A**** skg ni dah byk rancangan realiti yang kena undi2 kan..

    korang tahu tak, mengundi ni sebenarnya adalah satu kerugian..

    kerana..

    setiap undi (sms) yang masuk tu, A**** akan dapat percent keuntungan taw.. sebab tu, semakin banyak orang hantar sms makin banyaklah keuntungan yang dorg dapat.. kira dorg dah deal dgn syarikat komunikasi lah.. cthnya C***** , M**** atau D***

    kalau takde untung, buatpe dorg nak buat kempen sakan suruh org undi kan..

    setakat tengok dah ler.. tak yah undi… rugi…rugi.. artis atau peserta dapat nama.. A**** dapat untung.. korang dapat apa?

    Fikir-fikirkanlah ye…

    • mak c kina

      April 18, 2012 at 12:40 pm

      ye…mmg btl…klu x,xkan dorg bleh bg hadiah sampai 1/2juta!…2 baru satu,bape byk g ranccangan dorg yg mcm ni…termasuk yg sblm2 ni….

    • Chanteq

      April 18, 2012 at 2:36 pm

      sayangnya tak ramai orang tahu pasal ni.. sms sebenarnya menguntungkan pihak A****.. saya dah lama dalam bidang komunikasi so tahu lah serba sedikit..

  4. AWI RAFAEL

    April 18, 2012 at 2:37 am

    apa gaduh gaduh ni……………takpe….saya terkeluar sbb saya mungkin takde rezeki….rezeki saya mungkin di tempat lain insyaallah…..

  5. Luqman Hakim

    April 18, 2012 at 2:14 am

    Minah, kebanyakan komen2 ko sebelum ni aku suka je..Tapi tolong susun ayat elok2 sikit boleh tak. Aku pening, ayat ko bertaburan.

Loading...