Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awi Rafael Minta Netizen Positif, Berhenti Kecam Foto Seksi Atikah Suhaime

Beberapa hari lalu, nama pelakon Atikah Suhaimie kembali hangat diperkatakan selepas beliau memuat naik foto agak seksi ketika berenang di pantai.

Advertisement

Foto itu mengundang kecaman daripada netizen sehingga ada yang mengatakan Atikah tidak mungkin berubah dan sudah mula ingin mencari pengganti walaupun baru sahaja putus tunang dan tidak jadi berkahwin dengan Awi Rafael.

Meskipun sudah membawa haluan masing-masing, Awi nampaknya seakan masih ada lagi sifat penyayang terhadap bekas tunangnya itu. Menerusi ruangan komen, Awi meminta netizen positif dan berhenti mengecam Atikah.

Membalas komen Awi, Atikah mengucapkan terima kasih dan pada masa yang sama memuji sikap penyanyi itu begitu manis sekali.

Tiada jodoh bersama, tidak bermakna mereka berdua harus bermusuhan bukan? Bagus betul Awi dan Atikah yang masih berkawan baik, semoga terus damai seperti ini selamanya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Jini

    March 28, 2019 at 7:45 pm

    Sibukla kau awi…bnyk bunyi je..kau kesian sngt kt dia awat tk jd wat biniiii…….

  2. ikan

    March 28, 2019 at 6:31 pm

    dah sndri carik pasal up gambar tak senonoh, hadap la akibatnya. tapi u know what they say, no such thing as bad publicity. and to awi, tak payah la ko yang sebok nak komen backup bila tuan badan sndiri tak kisah.

  3. Anonymous

    March 28, 2019 at 5:21 pm

    patut lah terjadi nyer kes dulu… tgk perangai masih tak pandai menjaga pakaian & privacy.. tak serik2… gmbr cenggini simpan tuk sendiri jer lah… tunjuk2 kt org nnti terrr jadikk blow job lagik

  4. Lana Estiana

    March 28, 2019 at 5:05 pm

    Yeah..! First komen! Biar la diorg . Asal happy!!

    • Anonymous

      March 28, 2019 at 5:16 pm

      banyak nya account ko

    • Anonymous

      March 28, 2019 at 9:24 pm

      Batak 1st.. cerita basi ko je yg gigih nk komen. Lol

  5. Estiana lana

    March 28, 2019 at 5:03 pm

    Yeah…first komen..!! Hahahaha
    Biar la dio.. asal happy. Cari laki lain.

    • minah jambu say NO to drugs

      March 29, 2019 at 8:23 am

      emmmm…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama