Written by Bella | March 28th, 2019

Beberapa hari lalu, nama pelakon Atikah Suhaimie kembali hangat diperkatakan selepas beliau memuat naik foto agak seksi ketika berenang di pantai.

Foto itu mengundang kecaman daripada netizen sehingga ada yang mengatakan Atikah tidak mungkin berubah dan sudah mula ingin mencari pengganti walaupun baru sahaja putus tunang dan tidak jadi berkahwin dengan Awi Rafael.

Meskipun sudah membawa haluan masing-masing, Awi nampaknya seakan masih ada lagi sifat penyayang terhadap bekas tunangnya itu. Menerusi ruangan komen, Awi meminta netizen positif dan berhenti mengecam Atikah.

Membalas komen Awi, Atikah mengucapkan terima kasih dan pada masa yang sama memuji sikap penyanyi itu begitu manis sekali.

Tiada jodoh bersama, tidak bermakna mereka berdua harus bermusuhan bukan? Bagus betul Awi dan Atikah yang masih berkawan baik, semoga terus damai seperti ini selamanya.

9 responses to Awi Rafael Minta Netizen Positif, Berhenti Kecam Foto Seksi Atikah Suhaime

  1. Estiana lana says:

    Yeah…first komen..!! Hahahaha
    Biar la dio.. asal happy. Cari laki lain.

  2. Lana Estiana says:

    Yeah..! First komen! Biar la diorg . Asal happy!!

  3. Anonymous says:

    patut lah terjadi nyer kes dulu… tgk perangai masih tak pandai menjaga pakaian & privacy.. tak serik2… gmbr cenggini simpan tuk sendiri jer lah… tunjuk2 kt org nnti terrr jadikk blow job lagik

  4. ikan says:

    dah sndri carik pasal up gambar tak senonoh, hadap la akibatnya. tapi u know what they say, no such thing as bad publicity. and to awi, tak payah la ko yang sebok nak komen backup bila tuan badan sndiri tak kisah.

  5. Jini says:

    Sibukla kau awi…bnyk bunyi je..kau kesian sngt kt dia awat tk jd wat biniiii…….

  6. Zul says:

    Untungla ex bagi emoticon love bagai.. kalau aku dpt mcm ni mau nye GF aku muncung seminggu hahahah