Written by Bella | March 14th, 2019

Majlis perkahwinan selebriti Atikah Suhaime dan Awi Rafael yang dijadualkan berlangsung pada Ahad ini 17 Mac dibatalkan pada saat akhir. Berita itu diumumkan sendiri oleh Atikah menerusi akaun Instagramnya.

Atikah berkata mereka bekerja keras untuk merealisasikan impian untuk bergelar suami isteri, tetapi mungkin tidak cukup kuat berjuang untuk terus mempertahankan cinta mereka.

Bagaimanapun, Atikah berharap hubungan baik antara beliau dan Awi dapat dikekalkan dan berterima kasih kepada penyanyi tersebut yang sering menjaga dan mengambil berat tentang dirinya selama ini.

Hati siapa yang tidak sedih bila sedang menghitung hari untuk menempuh hari bersejarah tetapi ditimpa dengan berita yang sungguh menyedihkan dan terpaksa untuk membatalkan impian untuk berkahwin. Namun, itulah yang dinamakan jodoh. Semoga Atikah dan Awi tabah dengan dugaan ini.

Sumber Berita : FORUM CARI

27 responses to Awi Rafael Dan Atikah Suhaime Tidak Jadi Kahwin

  1. AJ says:

    “Semoga Atikah dan Suhaimi tabah dengan dugaan ini.”

    Suhaimi tu ayah dia kot?

    • Anonymous says:

      Kesian pulak Atikah ni.Moga ada jodoh dengan orang lain yang lebih baik.

      • Anonymous says:

        Sampai bila harus ku bertanya, firasat hatimu yg terus membisu. Segala dendamku kini menjadi bebanan jiwa saat kau mencari penganti… cinta!!!!!

  2. Chohkri Yulis. says:

    dh hempas pulas psediaan….duit lg abes…tbe2 x jd…hurmmm….jodoh oh jodoh…

  3. Anonymous says:

    msti ade sebab..xkn ttb x jd kawen…huhuhu…terjmpe dgn EX ke lps tu terigt saat2 manis beromen dgn EX…hahahaha

  4. gendut says:

    semoga tabah dik…..dugaan hidup…..

  5. wekkkkkkk says:

    berkawanlah seperti biasa, ini dugaan, mana tahu ada jodoh semula, sdgkn ceraipun boleh rujuk. Atikah warganegara Singapura, dan Awie Malaysian..Adakah kerana proses dokumen tidak lengkap??????
    ..mana yg fhm shj tahu apa itu dokumennya…

  6. Anonymous says:

    tak payah prepare2. Kawin je senyap2…. then baru announce.
    Nak masuk syurga bukan mudah. Pengaruh Syaitan tu kuat. Kenduri setan iblis seronok umat Nabi Muhammad saw tak jadi nikah.

  7. Anonymous says:

    Awi rafael muka pecah rumah…. sape nak?

  8. kakikucinghitam says:

    sedihnya suke tengok diorg berdua.

  9. Diah says:

    Jika tiada jodoh bagaimana rancang pun ttp tak menjadi, atikah dn awi bykkn berdoa moga digantikn dgn yg lbh baik. Bykkn solat taubat.

  10. Anonymous says:

    ada jugak orang nak kat dia lepas video kontroversi tu. tapi tiba2 tak jadi. mesti ada something wrong..

  11. entahlah says:

    baca kat ig awi.. macam si atikah ni ada buat something je. dan cara awi pon macam tak redha sepenuhnya mcm ada rasa x puas hati pada susunan ayatnya compare dgn atikah. anyhow.. jodoh itu rahsia allah.

    • damai says:

      jodoh itu rahsia Allah. biarlah malu x jadi kahwim wpun dah prepare semua dari dah kahwin baru bbrp bulan Cerai, lagi rugi yg sebanyak2 nya. Baca IG Awi, seperti Atikah ada buat kesilapan yg mmg x blh dimaafkan lagi, semoga semua muhasabah diri dan dapat jodoh yg baraqoh yg dapat membimbing kejalan yg diredhoi, aamiin

  12. Viro says:

    Aku dgr Atikah ni dh x de job.. Pastu dia jd call girl utk kelas atasan..

  13. Anonymous says:

    Hanya mereka berdua yg tau apa punca tak jadi nikah. Mesti tak boleh dibincang lg. Giler tul dh dekat tarikh tetiba musnah, mmg sedih ya amat.
    ***Atau speku aku je jgn kecam, maybe diorg dulu cuma rancang tunang je utk bersihkn nama memasing n acah2 je kata bdk skrg. Itu yg tak jadi sampai nikah, perjanjian kot, sekian speku aku yg tak logik ini hahaha..

  14. Noname says:

    Bukan jodoh mereka..
    Allah is the greatest planner…
    Yg kawin pn harungi plbagai dugaan hidup..
    Tak payah buka aib mereka…