Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awi Rafael Dan Atikah Suhaime Tidak Jadi Kahwin

Majlis perkahwinan selebriti Atikah Suhaime dan Awi Rafael yang dijadualkan berlangsung pada Ahad ini 17 Mac dibatalkan pada saat akhir. Berita itu diumumkan sendiri oleh Atikah menerusi akaun Instagramnya.

Advertisement

Atikah berkata mereka bekerja keras untuk merealisasikan impian untuk bergelar suami isteri, tetapi mungkin tidak cukup kuat berjuang untuk terus mempertahankan cinta mereka.

Bagaimanapun, Atikah berharap hubungan baik antara beliau dan Awi dapat dikekalkan dan berterima kasih kepada penyanyi tersebut yang sering menjaga dan mengambil berat tentang dirinya selama ini.

Advertisement

Hati siapa yang tidak sedih bila sedang menghitung hari untuk menempuh hari bersejarah tetapi ditimpa dengan berita yang sungguh menyedihkan dan terpaksa untuk membatalkan impian untuk berkahwin. Namun, itulah yang dinamakan jodoh. Semoga Atikah dan Awi tabah dengan dugaan ini.

Sumber Berita : FORUM CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Noname

    March 14, 2019 at 1:23 pm

    Bukan jodoh mereka..
    Allah is the greatest planner…
    Yg kawin pn harungi plbagai dugaan hidup..
    Tak payah buka aib mereka…

  2. Anonymous

    March 14, 2019 at 12:38 pm

    Hanya mereka berdua yg tau apa punca tak jadi nikah. Mesti tak boleh dibincang lg. Giler tul dh dekat tarikh tetiba musnah, mmg sedih ya amat.
    ***Atau speku aku je jgn kecam, maybe diorg dulu cuma rancang tunang je utk bersihkn nama memasing n acah2 je kata bdk skrg. Itu yg tak jadi sampai nikah, perjanjian kot, sekian speku aku yg tak logik ini hahaha..

  3. Viro

    March 14, 2019 at 12:35 pm

    Aku dgr Atikah ni dh x de job.. Pastu dia jd call girl utk kelas atasan..

    • Anonymous

      March 14, 2019 at 1:07 pm

      ?

  4. entahlah

    March 14, 2019 at 11:36 am

    baca kat ig awi.. macam si atikah ni ada buat something je. dan cara awi pon macam tak redha sepenuhnya mcm ada rasa x puas hati pada susunan ayatnya compare dgn atikah. anyhow.. jodoh itu rahsia allah.

    • damai

      March 14, 2019 at 12:08 pm

      jodoh itu rahsia Allah. biarlah malu x jadi kahwim wpun dah prepare semua dari dah kahwin baru bbrp bulan Cerai, lagi rugi yg sebanyak2 nya. Baca IG Awi, seperti Atikah ada buat kesilapan yg mmg x blh dimaafkan lagi, semoga semua muhasabah diri dan dapat jodoh yg baraqoh yg dapat membimbing kejalan yg diredhoi, aamiin

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top