Awan Nano Juara AJL26, Tahniah Kepada Dato’ M. Nasir Dan Hafiz

Hiburan

Awan Nano Juara AJL26, Tahniah Kepada Dato’ M. Nasir Dan Hafiz

Akhirnya AJL26 melabuhkan tirainya dengan keputusan yang telah Abang Nara teka. Awan Nano berjaya merangkul gelaran juara AJL26 dengan Beribu Sesalan mendapat tempat kedua dan Karma di tempat ketiga. Satu keputusan yang bagi Abang Nara tidak ada kontroversi.

awan nano juara ajl26

Advertisement

Keputusan lain menyaksikan Hafiz merangkul vokal terbaik dengan lagu Awan Nano dan Alyah berjaya menggondol persembahan terbaik. Tahniah kepada semua pemenang. Sebentar nanti Abang Nara akan update gambar blue carpet AJL26. Tahniah sekali lagi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

199 Comments

  1. loser

    January 30, 2012 at 6:07 pm

    Korang ni sume buzy body, kpochi,masing2 nk tnjuk bbgoss klau bab mengomen ni, so SEDIH!! Pls get a life!!!

  2. cameraman

    January 30, 2012 at 4:22 pm

    to musiclover,
    x yah dok layan la mat troll tu. Setiap komen dier, dier akan carik jalan utk berbeza pendapat dgn org lain…dan kemudian ayat2 die seolah2 dier sorang jer ade brain…penat jer nnt ko reply dier…

    • musiclover

      January 30, 2012 at 5:57 pm

      hehe..x pe cameraman..:-)

    • Rooney

      January 31, 2012 at 1:29 am

      Hahahahha.

  3. msxyda

    January 30, 2012 at 1:40 pm

    well pada yg ckp awan nano hanya untuk die hard fans hafiz then anda silap.. I’m not hafiz’s fan.. N i’m not m.nasir fan either.. But i’m a fan of AWAN NANO.. Sebab setiap kali dgr awan nano ianya mengingatkan saya dan menginsafkan saya betapa besarnya kasih sayang seorg lelaki yg bergelar bapa.. Awan nano bkn sekadar lagu cinta biasa.. Bkn skdr belas ihsan utk m.nasir pun bkn sbb johan mempopularkan tagline awan nano..

  4. azura azam

    January 30, 2012 at 11:38 am

    congrats hafiz

  5. azura azam

    January 30, 2012 at 11:31 am

    wpun aku meluat ngan rambut kaw, tp aku still igt kate2 kaw dalam talk show jgn tidur lagi, mmg kaw buat ape kaw ckp, congrats hafiz, u deserve it!

Loading...