Awan Nano Juara AJL26, Tahniah Kepada Dato’ M. Nasir Dan Hafiz

Hiburan

Awan Nano Juara AJL26, Tahniah Kepada Dato’ M. Nasir Dan Hafiz

Akhirnya AJL26 melabuhkan tirainya dengan keputusan yang telah Abang Nara teka. Awan Nano berjaya merangkul gelaran juara AJL26 dengan Beribu Sesalan mendapat tempat kedua dan Karma di tempat ketiga. Satu keputusan yang bagi Abang Nara tidak ada kontroversi.

awan nano juara ajl26

Advertisement

Keputusan lain menyaksikan Hafiz merangkul vokal terbaik dengan lagu Awan Nano dan Alyah berjaya menggondol persembahan terbaik. Tahniah kepada semua pemenang. Sebentar nanti Abang Nara akan update gambar blue carpet AJL26. Tahniah sekali lagi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

199 Comments

  1. abe tak jongos

    January 30, 2012 at 11:26 am

    TV3
    Camera shot failed !! Dah tahun ke 26 pun.Pakai cameraman baru ke apa?hurmm…Remy masuk patut fokus awal2…Herman Tino pun sama…ahh banyaklah kalau nak tulis…but result was OK.

  2. aku x dengki

    January 30, 2012 at 10:46 am

    aku stju sgt hafiz mng,dpd c yuna 2 lagu menyalahakn org bercakap jer…huhuhuu

  3. mamamil

    January 30, 2012 at 10:46 am

    xde sape perasan ke mse FBI announce vokal tbaik tu FBI tlepas ckp n bgtau pnyandang juara thn ni AWAN NANO?? heheheh..

  4. aishiteru

    January 30, 2012 at 10:44 am

    opening dgn closing x berapa mantap………..

    • Cik piNgu

      January 30, 2012 at 11:32 am

      pembukaan n penutup agak slow.. x bagus n mantap pesembahan yg sepatutnya lg hebat dr lagu2 yg btanding…

  5. Kacak Terbuang

    January 30, 2012 at 10:23 am

    Juara; Hafiz awan nano
    Naib Juara; Trio beribu sesalan
    Tmpt ke3; Sedetik Lebih,..

    so siapa yg setuju angkat tangan~_*

    • music fan

      January 30, 2012 at 10:55 am

      sape yg kate yuna atau najwa patut menang maknenye die dah berbulan2 tak korek telinga

Loading...