May 21st, 2012

Memang rezeki orang baru berkahwin. Sebentar tadi portal GUA telah mengesahkan yang Awal Ashaari telah dipilih sebagai pengacara tetap Melodi mengantikan Dira Abu Zahar. Sebelum ini, Awal seringkali mengacarakan Melodi sebagai pengacara jemputan. Tahniah kepada Awal atas berita gembira ini.

awal pengacara melodi

Sementara itu Dira pula mengambil keputusan untuk mengundur diri daripada Melodi untuk menumpukan perhatian kepada pelajaran dan juga perniagaannya. Semoga dengan perlantikan Awal ini, rating Melodi akan meningkat. Abang Nara tengok Awal pun memang ada chemistry dengan Zizan. Apa kata anda?

P.S: Menangi tiket Piranha 3D dengan hanya memberi cadangan selebriti mana yang harus Abang Nara tulis di sini.


93 responses to “Awal Ashaari Gantikan Dira Sebagai Pengacara Tetap Melodi”

  1. ok la tu.. awal pun ok ape..huhu

  2. x kelako says:

    hmmm…aku pn lama dah x tgk melodi ni x de pe yng menarik pn…adik aku suke la…kalo dia ada aku ngalah masuk bilik je la kalo x mentenet…aku tido je lg baguss

  3. cikjoyah says:

    Afdlin Shauki n Zizan seriously lawak giler ahad ritu. gelak manjang je tgk melodi.. awal ashaari macam bosan sikit kot, tgk fuh pon semate2 tgk content die je.. plisss. amek afdlin or johan:)

  4. ruhani says:

    itu peminat rita rudani atau aidil ? sudah di kata terkenal mesti lah ada buruk baik nya.awk siapa nk mengadili rita dn media.? kalau saya jadi rita lebih dari itu saya lakukan pada suami yg kebudakan2 dn masa nak khawin pandai belakang kan mak ayah skg main lari2 bila dh khawin.kalau anak saya mcm tu penangan naik ke muka anak yg tak tahu tangung jwb.

    • Anonymous says:

      ko pun sama menyeramkan cam rita. sian kat laki ko. nanti kalu anak ko kawen lari ngan pompuan ko tak bkenan, ko buat per lak yer

  5. cik_kipas says:

    what? hmm…

Loading...