Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awal Ashaari Dan Scha Hiasi Muka Depan Media Hiburan Edisi Terbaru

Bagai pinang dibelah dua sungguh pasangan pengantin ini. Awal dan Scha memang nampak sama cantik dan sama padan berpakaian traditional untuk muka depan majalah Media Hiburan. Pastinya mereka berdua sudah tidak sabar untuk berhari raya sebagai suami isteri untuk pertama kali tahun ini.

scha dan awal

Advertisement

Semoga Aidilfitri kali ini lebih bermakna buat Awal dan Scha. Kalau tahun ini berdua, Abang Nara doakan tahun depan mereka beraya bertiga pula. Semoga dimurahkan rezeki untuk mereka menimang cahaya mata. 6 lagi gambar sesi tangkap gambar Scha dan Awal bersama Media Hiburan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menarik juga kalau hias rumah dengan corak belang. Ada berani?

scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. syasya

    August 8, 2012 at 2:18 pm

    Awal bila nak suruh isteri tutup aurat?? Itu adalah t/jwb anda. Pada isteri ingatlah bahawa apa-apa yg terdedah itu cuma untuk suami bukan untuk semua org.

  2. aku

    August 8, 2012 at 12:23 pm

    brtuahnya awal dapat scha…piuhhhh…kau je rasa bangga awal dapt scha sbb scha cantik tapi bg akulah minah gedik ala2 mnja cam scha ni xrasa rugi pun bila kau dapat hahaha..blahlh xyah nk poyo sngat tnjuk2 kat org..

    • Anonymous

      August 8, 2012 at 12:51 pm

      eleh jeles la tu tengok diorang bahagia.

    • bengang

      August 8, 2012 at 2:11 pm

      si AKU tu dia jeles sgt..dh x ad kje lain..mengutuk jer..

    • aku

      August 8, 2012 at 4:39 pm

      hahahah..xsngka ada gak org bengang ngn komen aku..for your information bengang ada aku kisah..puihhhhhh…klau org mcm scha bg free pun aku xmahu…

    • No One

      August 9, 2012 at 2:10 pm

      ko igt scha hingin kat ko ker??
      hahaha…sendu ar ko ni… ;p

  3. Sshh

    August 8, 2012 at 12:21 pm

    suka tengok dia org ni pas kawin..murah btl rezeki dia org..tengok gmbr mereka berdua ctk..tpi bila tengok y d sebelah tu..tok ti knpa ambil gmbr mendada cam tu dh sebijik cam cik ta jer…

  4. fa

    August 8, 2012 at 12:14 pm

    sepadan n sweet betul couple nie. semoge kekal hingga akhir hayat.

  5. mell

    August 8, 2012 at 12:12 pm

    Nice pic. Mungkin msih dlm mood bulan madu. cinta dari sudut psikologikal. bagaimana kita bleh jatuh cinta?

Loading...
To Top