Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awal Ashaari Dan Neelofa Ialah Pengacara Anugerah Skrin 2012

Salah satu acara tahunan yang ditunggu-tunggu oleh peminat hiburan Malaysia ialah Anugerah Skrin. Anugerah Skrin 2011 menyaksikan kehebatan Rozita Che Wan menjadi pengacara buat pertama kalinya. Tahun ini, Awal Ashaari dan Neelofa telah dipilih untuk mengendalikan acara gilang-gemilang ini.

neelofa dan awal

Advertisement

Keupayaan Awal Ashaari dan Neelofa sepatutnya tidak perlu dipertikaikan lagi. Awal Ashaari setiap minggu mengacarakan rancangan Melodi sementara Neelofa pula berganding bahu dengan Fafau untuk rancangan Nona. Gabungan kedua-dua pengacara ini pastinya akan menggamatkan lagi suasana ASK2012 kelak.

neelofa dan awal

Yang menariknya, tema Anugerah Skrin 2012 kali ini ialah “fairytale”. Pasti artis-artis wanita akan bergaya cukup-cukup kali ini. Diharap pihak penganjur menetapkan “dress code” supaya tiada tragedi artis wanita terlampau seksi dengan pakaian mereka. Apa pendapat anda tentang ASK2012 kali ini?

P.S: Dah LIKE Facebook BeautifulNara? Jangan lupa LIKE sebab banyak info menarik di sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 Comments

  1. Christian Louboutin Shoes Sale

    October 19, 2012 at 12:22 pm

    Helpful information. Fortunate me I found your web site unintentionally, and I’m surprised why this accident did not happened earlier! I bookmarked it.

  2. yaya

    October 19, 2012 at 10:01 am

    kesian!!!!!masih org yg same….x perlu bgtau org da PM dlm FB ke,tel ke atau da email ke…mdoakan sudah mncukupi…

    • Kipas Payah Mati Neelofa

      October 19, 2012 at 10:06 am

      ko lg kesian yaya.. still tak blh terima kenyataan.. ko pun tetap org yg sama yg anti neelofa kn? kesian ko.. ayat sama tp nick berbeza.. ruginya ko sebab dosa kutukan ko dh makin bertambah.. takziah!

  3. sufi..

    October 18, 2012 at 9:17 pm

    biarla KIPAS SUSAH MATI NEELOFA.. dorg ni hati sudah HITAM.. dah xleh nk buat apa.. klu agama mereka ISLAM.. hnya pada nama je.. aku oun x tahu kenapa perlunya kita kutuk org yg kita x suka.. akumpun x tahula kenapa dorg ni benci sgt kt si LOPA.. ku ye pun dia byk kelemahan kenapa mesti nk kutuk.. selagi korang x mintak maaf kt LOPA.. KORANG CARILA DIA KT PADANG MASYHAR esok2.. mana korg tahu xde orgnyg nasihatkan dia. aku ni peminat dia penah PM dia kt FB nasihatkan dia.. yglain2 tu biarla Allah y tentukan..BIASANYA YG MENGUTUK NI BUDAK X CUKUP UMUR

  4. kus_kus

    October 18, 2012 at 4:04 pm

    btl tu abg nara wat 10 artis paling dbenci(hanya puak dan keturunan dia je yg x mngundi)…kta tgk nanti.kesian pulak aku tgk pminat neelopa yg beria2 tu.usah dilayan sgt.tu semua kerabat nelopa tu…kalo layan kta pun same bodohnye dgn dia.usah biarkan diri kta sebodoh peminat neelopa.dari kata2 dia pandai sebut dosa dan pahala.kalo btl ko sayangkan nelopa tu nape x nasihatkan neelopa tu je..

    • haha

      October 18, 2012 at 5:45 pm

      neelofa x bodoh.. dia dapat 10A.. ko ado?

    • ssss

      October 20, 2012 at 1:42 pm

      10A pun spm je kan..bila nak cari kerja, baru perasan walau 20A pun aku dapat dulu, kelulusannya ttp taraf spm.gaji pun standard spm..itu semua sejarah!!!

  5. Awienz

    October 18, 2012 at 3:46 pm

    Sure tak best,,,dua2 membosankan…harap muka jer cantik tapi bila mengacara and berlakon mmg kaku..erm tengok jelah nanti kalau tak percaya…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top