Awal Ashaari Dan Neelofa Ialah Pengacara Anugerah Skrin 2012

Hiburan

Awal Ashaari Dan Neelofa Ialah Pengacara Anugerah Skrin 2012

Salah satu acara tahunan yang ditunggu-tunggu oleh peminat hiburan Malaysia ialah Anugerah Skrin. Anugerah Skrin 2011 menyaksikan kehebatan Rozita Che Wan menjadi pengacara buat pertama kalinya. Tahun ini, Awal Ashaari dan Neelofa telah dipilih untuk mengendalikan acara gilang-gemilang ini.

neelofa dan awal

Advertisement

Keupayaan Awal Ashaari dan Neelofa sepatutnya tidak perlu dipertikaikan lagi. Awal Ashaari setiap minggu mengacarakan rancangan Melodi sementara Neelofa pula berganding bahu dengan Fafau untuk rancangan Nona. Gabungan kedua-dua pengacara ini pastinya akan menggamatkan lagi suasana ASK2012 kelak.

neelofa dan awal

Yang menariknya, tema Anugerah Skrin 2012 kali ini ialah “fairytale”. Pasti artis-artis wanita akan bergaya cukup-cukup kali ini. Diharap pihak penganjur menetapkan “dress code” supaya tiada tragedi artis wanita terlampau seksi dengan pakaian mereka. Apa pendapat anda tentang ASK2012 kali ini?

P.S: Dah LIKE Facebook BeautifulNara? Jangan lupa LIKE sebab banyak info menarik di sana.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

181 Comments

  1. geli mat

    October 18, 2012 at 3:20 pm

    nara..try le buh 10 artis wanita n lelaki yg paling x di sukai ramai..ahaha kita tengok sapa yg kena…abg nara..mcm?

  2. lan

    October 18, 2012 at 3:13 pm

    lopa??? hak thuii

  3. mizamia

    October 18, 2012 at 3:11 pm

    asal x amik Kiah Propa je..lagi happening..hikhik

  4. yaya

    October 18, 2012 at 2:26 pm

    kipas payah mati lopa tapi senang mampos & jahanam…..
    kalo ko baik sgt,iman setinggi gnung…ko xkan ade kat ruangan ni….dasar barua lopa….bbbbaaaaaaarrrrrruuuuuuaaaaaaaaaa……..

    • Kipas Payah Mati Neelofa

      October 18, 2012 at 2:53 pm

      kesian ko yaya.. ckp mcm pendek akal.. tuhan dh bg akal tp bermampus jahanam kn org.. aku x kata aku baik.. setiap org ada tidak kesempurnaan nya tp tidak sempurna ko nampak sgt di sini yea yaya.. kesiannnnnn…..

  5. qaseh

    October 18, 2012 at 1:33 pm

    Neelofa?? hurmmmm….
    Neelofa?? hurmmmmm…
    Neelofa?? hurmmmmmmm…..

    “awal kerja keras sikit erh malam tu, tolong backup sikit adik 10A tu”.. sian rating tv3 nanti.

Loading...