October 17th, 2012

Salah satu acara tahunan yang ditunggu-tunggu oleh peminat hiburan Malaysia ialah Anugerah Skrin. Anugerah Skrin 2011 menyaksikan kehebatan Rozita Che Wan menjadi pengacara buat pertama kalinya. Tahun ini, Awal Ashaari dan Neelofa telah dipilih untuk mengendalikan acara gilang-gemilang ini.

neelofa dan awal

Keupayaan Awal Ashaari dan Neelofa sepatutnya tidak perlu dipertikaikan lagi. Awal Ashaari setiap minggu mengacarakan rancangan Melodi sementara Neelofa pula berganding bahu dengan Fafau untuk rancangan Nona. Gabungan kedua-dua pengacara ini pastinya akan menggamatkan lagi suasana ASK2012 kelak.

neelofa dan awal

Yang menariknya, tema Anugerah Skrin 2012 kali ini ialah “fairytale”. Pasti artis-artis wanita akan bergaya cukup-cukup kali ini. Diharap pihak penganjur menetapkan “dress code” supaya tiada tragedi artis wanita terlampau seksi dengan pakaian mereka. Apa pendapat anda tentang ASK2012 kali ini?

P.S: Dah LIKE Facebook BeautifulNara? Jangan lupa LIKE sebab banyak info menarik di sana.


181 responses to “Awal Ashaari Dan Neelofa Ialah Pengacara Anugerah Skrin 2012”

  1. Hamba Allah says:

    Bawak2 la istigfar. udah2 la megata orang. Sye sendiri x kenal sape la wanita yang korang cakapkan nih.tp tol la pade yg sesetengan tuh bercakap. buat apa nak kutuk. kita tegur bukan kutuk. x berani tegur doakan. itu kan lebih baik.
    Semua gaduh pasal wanita nih padahal Issue TV al-Hijrah di buat gurauan. Issue aurat antara bukan mahram dijadikan gurauan xde lak nak di bincangkan.Cube bincangkan mungkin ade faedah dan kesedaran tuk diri sendiri dan yang membace.

  2. harap lah ada lagu untuk dia kalau tak da tak bast

  3. NeelofaKenalKo? says:

    serius nak tergelak bace komen2 korang … tapi aku antara yg tidak setuju dgn neelofa jd host.. ta dinafikan rezki dia.. tp kite ade hak lah dk bsuare .. aku rase ramai lg yg layak … yg iye2 prthankan neelofa… serius aku kagom… kagom sbb snggop giler wt mcm tu ? lain lah dia artis yg menutup aurat nak pertahankan aku ta kisah… ni? Alahai … kipas pyh mti ksian giler kt ko …

  4. babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Loading...