Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Awak Busuk, Kata-Kata Noh Hujan Buatkan Awek Unisel Sentap!!!

awak busuk

Rasa nak tergelak pun ada bila baca suratkhabar semalam. Kecoh betul pasal Noh Hujan yang kurang ajar cakap peminat dia busuk. Alkisahnya awek Unisel nie nak mintak autograph Noh. Maka Noh pun tulislah “Awak Busuk” kat awek tue. Kami percaya yang dia tulis tue sekadar suka-suka dan bergurau je. Tak gitu Noh?

Buat Noh, jadikanlah benda nie pengajaran. Peminat Malaysia nie kebanyakkannya skema-skema belaka. Tak boleh nak bawak bergurau. Tak ada sense of humour. Semua benda pun nak amik serious. Takleh tahan betul isu kecik macam nie pun boleh sampai masuk Melodi gitu. Kira Noh dapat publisiti percuma dan awek Unisel itu confirm femes seantero dunia.

Advertisement

Mungkin Noh boleh gunakan ayat-ayat di bawah masa nak sign autograph nanti:

1. Awak busuk tapi saya memang suka orang yang bau busuk.
2. Awak busuk tapi saya lebih busuk dari awak.
3. Awak busuk. Nanti lepas concert jumpa saya ye. Saya ada deodorant lebih nak kasik awak.
4. Badan awak bau busuk. Tapi saya tau hati awak wangi.
5. Sebusuk-busuk awak, busuk lagi longkang kat sebelah awak tue.

Bak kata Noh di Twitternya, kalau tak boleh gurau pergi surau lah beb!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top