Written by Bella | March 19th, 2019

Meskipun tidak pernah mengumumkan hubungan mereka secara rasmi, ramai yang tahu pelakon Redza Rosli dan Ayda Jebat cukup mesra bersama seperti pasangan bercinta.

Lama juga sebenarnya tidak dengar perkembangan terbaru tentang mereka, tetapi nama kedua-dua selebriti ini kembali menjadi sebutan apabila Redza memuat naik ucapan hari jadi penuh dengan bait-bait romantis buat Ayda.

Rata-rata netizen menyifatkan pasangan ini sangat serasi dan tidak sabar untuk mereka ini cepat-cepat naik pelamin.

Kalau ada jodoh tidak kemana kan? Doakan yang baik-baik buat Redza dan Ayda.

37 responses to Awak Buat Saya Senyum Setiap Hari, Ajar Erti Kasih Sayang Sebenar – Ucapan Romantis Redza Rosli Untuk Ayda Jebat

  1. Bu_Tewel says:

    habis si zanariah tu nak campak mane??

    7

    0
    • Anonymous says:

      geli la wey..sebab apa? sebab perkahwinan artis majorit x sampai 5 tahun.

      3

      2
      • Maya says:

        Zaman socmed kan sis. Semuanye harus di pung pang pung pang kan tpi byk yg kandas. Kekadang aku terpikir gak ni sume sekadar lakonan atau betul2 dri hati? Bercinta dgn org lain, kawin dgn org lain….

        10

        0
        • Mike says:

          jgn jadi jul aripin sudah…gesel sane sini, tetiber nk kawin di mekah/madinah.

          kbye.

          33

          0
        • Anonymous says:

          lol…jilake tersembur teh ais aku wey.

          13

          0
        • Cheta over sakit mata duk rumah je says:

          Pungpang pung pang je la… Ayda jebat nk dibuat bini? Gelak pun mcm mak lampir…huduh buruk… Stok geli2 reza je ni…

          4

          3
        • Anonymous says:

          kann, contohnya si patah amin kayu cendana, dulu pun bukan main buat puisi dan lagu untuk neelopa, siap live dalam meletop lagi.. last2 kawin ngan org lain

          1

          0
    • Menjuih MulutKu says:

      Lahaiii, Noami Campbell bercinta dgn Liam Pyne One Direction skrg.. pun x bsemut sampai camni la. Eksyen2 je korang ni erk?

      11

      0
  2. Anonymous says:

    Serasi bersama… teman tapi mesra.. Single sama single tu. cepat2lah makan nasi minyak wei.. halalkan hubungan. Jgn rajin kumpul dosa berkepit gesel2 pipi masa belum halal ni. Esok bila dah halal korang bergesellah sampai kembang pun takpe.

    2

    0
  3. Anonymous says:

    awal2 kentut pun wangi…tu je nak kabor.

    6

    0
  4. faraj says:

    Aduiii… Ayda Jebat, muka dh mcm Ikan Keli ..katergori Artis sengkek jer lah yg minat…!!!! kalau pandangan saya Group Tayar terkankang mungkin Ayda jebat laku..!!!

    3

    2
  5. MissLittleC*nt says:

    Geli betul i lelaki yg suka bermadah-madah romantaik ni. Bagi i lelaki yg suka tunjuk “public affection” camni.. lembik. Besok u naik sampan sama bini dan anak2 u, sampan u tu bocor nk karam xkan u cakap “oh darling don’t worry, lets pray for us till jannah. Thank you for sticking with me through thick and thin…bla bla bla” Eh…geli lah. Suami2 retis selalunya macam ni. Bila time gaduh nk cerai melalak 3 hari 3 malam mcam xde telor dlm IG. Toughen up, brother, we want a man not a boy!

    20

    1
  6. Anonymous says:

    muka mcm ikan kering makwe ko. hahahha

    4

    0
  7. Anonymous says:

    Retis kalu sembang 13% je yg boleh dipercayai…

    5

    0
  8. Anonymous says:

    raba sane..raba sini…last2 kawin dgn org lain.

    2

    0
  9. tanya jerrr.. says:

    sajer nak tanya aida jebat pakai gigi pelesu ke. haha..tanye jerr…

    3

    0
    • Anonymous says:

      Kannn… semacam bila dia senyum. Kalau betul gg pelesu, bad choice of gg pelesu… tak cantik. Supposed to make our smile look better but this one is opposite.

      4

      0
    • kakarot says:

      gigi ori kot tp tula yg ku rs penyebab die krg cantik… mcm lurus sebaris gitu je gigi dia.. gigi ni memainkan peranan penting gak dlm kecantikan/kehenseman seseorg tu walaupun die dlm mulut je taw… cth mcm mira filzah, kalau dia senyum tutup mulut cantik aku tgk kalau nmpak gigi emm biasa2 jaa

      1

      0
  10. esah jendul says:

    ms bercinta ketiak hangit pun sanggup ko hidu…bgtau tgh bahagia…bila bergaduh putus sok sumer buruk kuar…nak romantis ke bahagia ke simpan sudah la…

    5

    0
  11. Anonymous says:

    lupa jasa mak bapak jantan ni…mak pak dia bela dari kecik eh2 bila dah besar pompuan lain plak dapat nama…

    6

    0
  12. Anonymous says:

    elok dah ni redza pilih si ayda jebat ni drpd si janna nick tu… at least ayda ni diam2 jer… si janna tu meroyan dgn video haus jantan merajuk

    0

    5
  13. Anonymous says:

    mcm dh lama je bercouple, mkin lama mkin rapat..ooopss..tu bodylah..

    0

    0
  14. anon says:

    selama ni dari kecik sampai tua ..
    hidup dengan family
    dikelilingi kawan2
    mmg tak PERNAH SENYUM ke apa ??
    HAHAHHA ….gelenyak makrip mamat ni

    1

    0
    • AK2.O says:

      Maybe kot…sebab ada je famili yang sangat serius..xmesra satu sama lain..setiap perkara serius 24/7..so maybe dia jumpa AJ ni sedikit sebanyak merubah kehidupan dia…

      0

      0
  15. Dudu says:

    mcm bau Nasi jer..jgn nnti cuma sembang karipole jer

    1

    0
  16. zaza says:

    Teks ucapan ini disediakan oleh Mama Shila
    Nak naikkan nama js pictures balik
    Korang semua dh kene game.kakakaka..

    2

    0
  17. Anonymous says:

    Bagus lagi Janna nick dr aida jebat mcm kena ulat tergedik2 tak minat…. bukan peminat ke 2 2

    0

    0
  18. nana says:

    neng yatimah kawin dgn s.jibeng pun tak kecoh…

    0

    1
  19. R says:

    AJ jangan buat face mcm tu. hidung nmpak lagi penyek. RR tu tall emsem

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Drama nk kuar mula leee!!

    0

    0
  21. ziezie says:

    i like this couple.. hopefully hingga ke jinjang pelamin.

    0

    0

Leave a Comment

Optional