Awak, Awak. Hari Ni Dah Cukup Seminggu Kita Bercinta

Trending

Awak, Awak. Hari Ni Dah Cukup Seminggu Kita Bercinta

gua sanggup log in account youtube untuk dislike video ni.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. Pingback: Hubungan Putri Awani Dan Ery Sudah Putus? | Informasi Dot My

  2. Pingback: Hubungan Putri Awani Dan Ery Sudah Putus? | Semasa

  3. aimmie hani

    July 11, 2013 at 11:58 am

    eh yg korg meroyan x tentu pasal ni kenapa ..suke ht die lh nk upload vdeo ni..yg korg sakit ht sgt pesal…
    ni lah melayu lau busy body hal org melayu lah no 1…

    • KAKYU

      July 13, 2013 at 12:41 pm

      Yang skrg ni Kau pon sentap kenapa??

    • KAKYU

      July 13, 2013 at 12:42 pm

      Eh yang skrg ko plak nk sentap kenapa??

    • aimmie hani

      July 17, 2013 at 10:23 am

      bukan masalah sentap ker x…masalah nye mmg org melayu ni cenggitu..sebok x tentu pasal..lantak dieorg lah nk mcm mne pon…jgn nak dok ngater org lelebeh sgt kang kene kat anak beranak sendiri baru ada akai…INI SEMUA POYO !!…

  4. anonimoist

    July 10, 2013 at 9:43 pm

    macam babi

  5. Penyampah Tahap Gaban

    July 10, 2013 at 9:37 am

    Amboi,” Berjanji untuk cinatakan awak selama-lamanya? Bukan sehari dua tp selamanya?” SPM x lepas lagi, dh bercinta bagai. cubalah tgk bangsa lain, sibuk kehulu hilir dgn buku, sibuk mencari universiti dan sibuk mencari bidang2 kerjaya yang dapat menjamin diri dan keluarga, awak dua ekor sibuk bercinta bagai, lepas ni nak kerja apa kalau gagal SPM? Cashier Tesco? Pencuci kereta dgn baju ala2 K-Pop? yg pompuan ni kerja kedai makan sambil menyanyi2 kat dapur? Sedorlah sikit, fikir 10 thn akan dtg punya. Byk sgt perkara korg 2 ekor kena pikiaq utk masa depan. Perjalanan pun jauh lagi dik non oiiiii…..Jgn sebab cinta bodoh korg ni, mak bpk yang menanggung kesusahan dan kesedihan. Pi belajar, pi bergaul dengan org yg bijak pandai, bukannya peminat K-Pop. bergaul dgn cendekiawan dan ulama kalau nak hidup senang tenang di kemudian hari.

    Kami yang komen2 ni dah pernah lalui cinta monyet mcm korg ni tp xdelah sampai barjanji bagai. ayat CINTA x pernah keluar dari mulut sbb tau perjalanan tu jauh lagi. Ramai lagi calon akan kita jumpa sehingga tiba waktu yg sesuai. Berubahlah adik2. Jgn sampai korg berdua gagal dalam hidup. pnjg lebar aku bebel sbb sedih bila tgk remaja sekolah mcm ni.

    • secret

      July 23, 2013 at 3:20 pm

      Tolonglah jgn babitkan dgn kpop. X de kena mengena pun! Mmg video x bagus. Baru seminggu je kot. Nk tunggu nnti putus cinta, watbgak eh?

Loading...