Avengers: Endgame Pecah Rekod Dunia Mengalahkan Filem Avatar Tahun Ini

Trending

Avengers: Endgame Pecah Rekod Dunia Mengalahkan Filem Avatar Tahun Ini

Avengers:Endgame sudah lebih seminggu dikeluarkan, tetapi ia tidak begitu lama untuk filem ini pecah rekod mengalahkan filem lain.

Secara rasmi filem ini telah mengalahkan filem Avatar yang memperoleh kutipan 780 juta, Star Wars: Force Awakes di tempat teratas dengan 936.6 juta.

Advertisement

Seterusnya filem saga Marvel Infinity sebagai filem kedua paling hebat sepanjang masa di seluruh dunia, dengan kutipan 2.56 juta.

Menurut Pegerusi Walt Disney Studio Alan Horn, filem Avengers: Endgame yang terakhir ini telah memecahkan rekod dunia di seluruh dunia pada hujung minggu pembukaan.

Kevin Feige dan pasukan Marvel Studious terus mencabar tanggapan yang benar mengenai filem iini di panggung wayang dalam terma peceritaan dan juga pecah rekod.

Walaupun Endgame jauh dari penghujungnya untuk Marvel Cinematic Universe, 22 filem pertama ini merupakan pencapaian yang luas, dan kejayaan monumental hujung minggu ini adalah bukti dunia yang mereka bayangkan, bakat yang terlibat, dan semangat kolektif mereka, dipadankan dengan semangat fanatik yang tidak dapat ditekankan di seluruh dunia.

Endgame juga merupakan filem kedua terkenal tertinggi sepanjang zaman di seluruh dunia selepas Titanic klasik James Cameron.

Pada saya filem terakhir itu kurang dari semua perkara. Itu yang ingin saya katakan. Sekarag lebih baik saya pergi dan berbaring selama beberapa hari.

Pengarah Endgame Anthony dan Joe Russo menambah:

Kami mencurahkan hati dan jiwa kami ke dalam filem Avengers: Endgame dengan harapan dapat menceritakan kisah yang akan memberi inspirasi kepada penonton di seluruh dunia. Keluarga pelakon dan semua krew kami dihargai dan dipercayai dalam Infinity Saga. Kepada Kevin Feige, dan semua di Disney dan Marvel, dan komuniti peminat global yang luar biasa – terima kasih.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.