“Aurat Isteri Tu” – Kongsi Foto Terbaru, Aiman Hakim Ditegur Netizen

Hiburan

“Aurat Isteri Tu” – Kongsi Foto Terbaru, Aiman Hakim Ditegur Netizen

Sudah menjadi lumrah anak seni apabila setiap perbuatan menjadi perhatian peminat. Lebih-lebih lagi hari ini, peminat boleh berhubung terus dengan selebriti menerusi media sosial.

Terbaru, Aiman Hakim meraih perhatian pengikut Instagram gara-gara memuat naik foto keluarga menampakkan bahagian dada isterinya, Zahirah Macwilson.

Advertisement

2 years lalu

'Terima Kasih Jadi Ibu Terbaik' - Ucapan Hari Jadi Aiman Hakim Buat Isteri, Sweet Habis!

Dalam hantaran itu, pelakon tersebut menyertakan lima keping foto bersama anak sulung lelaki mereka, Isaac Raees. Foto keluarga kecil itu walau bagaimanapun menerima teguran daripada peminat.

aiman hakim

 

Rata-rata memintanya supaya memadam hantaran berikutan terdapat foto yang menunjukkan bahagian yang tidak sepatutnya. Mereka turut menasihati Aiman agar lebih berhati-hati dalam pemilihan gambar untuk mengelakkan kontroversi.

Salah seorang warganet berkata,

Suami jagalah aurat isterimu khas untuk tontonan dirimu sahaja. Suka ke orang lain duk tengok aurat isteri awak?

Sementara itu, ada juga yang menasihati warganet supaya menjaga bahasa dalam memberi teguran. Menurutnya, nasihatlah dengan cara baik supaya tidak menjatuhkan air muka seseorang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. sitikudisari

    September 27, 2021 at 10:22 am

    tak payah lah nak sebok aurat orang, unless org tu minta pendapat dari awak.. suka hati dia lah nak pakai apa!!!! benci ku org2 sok suci ni! pedahal belakang2 tengok porno.. sick!!! jaga saja dulu family kamu yg balum sempurna menutup aurat atu ah, kalau udh sempurna then belajar akhlak sopan!!!

Loading...