Aura Intan Liana Jadi Model, Tudung Aliff Syukri Laris

Hiburan

Aura Intan Liana Jadi Model, Tudung Aliff Syukri Laris

Kontroversi rumah tangga madu Izreen Azminda iaitu Intan Liana Saleh dan Ude Wahid membuka pintu rezeki yang luas buat wanita itu dan anak-anaknya sehingga dilantik sebagai duta serta model terbaru tudung keluaran jutawan terkenal Aliff Syukri.

Advertisement

Menurut Aliff, aura Intan memberikan impak serta sambutan luar biasa dan jualan tudungnya begitu laris.

Alhamdulillah, Intan mempunyai aura tersendiri dan memberikan impak positif terhadap jualan tudung saya. Selepas saya mengambil Intan sebagai model, jualan tudung yang digayakan Intan seperti Shawl Tingkat dan Bawal Bawang meningkat sebanyak 50 peratus. Biarpun masih baru, kami sangat selesa bekerja dengan Intan dan dia memberikan komitmen yang sangat baik.

Tujuan beliau mengambil Intan sebagai model adalah untuk menambah pendapat Intan sebagai seorang ibu tunggal yang mempunyai dua orang anak. Aliff memberitahu Intan mempunyai bakat tetapi masih terlalu mentah dan naif. Beliau berharap Intan akan lebih yakin dan menyerlah selepas ini.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

22 Comments

  1. damai

    March 20, 2018 at 5:06 pm

    as long tudung yg direka ikut syarat Islam, bukan turban atau tudung atas dada, insyaallah dgn dia membantu isteri teraniaya rezeki makin tambah dan berkat.

  2. Kedondong

    March 20, 2018 at 4:27 pm

    Aku kesian Kat dia ni….tapi cakap terus terang….intan ni takde aura model pun. nampak sangat dia ni jenis takde keyakinan diri, lemah semangat, naive dan senang kena buli. Start bina dan kuat semangat dulu intan….Tak payah balas dendam dengan jering n lalat tu….raih kejayaan jer….kejayaanmu adalah pembalasan dendam yg terpahit untuk mereka.

  3. rianda

    March 20, 2018 at 4:14 pm

    neelofa silap marketing.kalau dia tolong ibu2 n wanita teraniaa mcm ni lagi laku. lagi cut cost. yg penting x kene kecam.

    • Kata Bawang

      March 20, 2018 at 5:12 pm

      Neelopak nama dah busok. And she doesnt care!

    • hj zouk

      March 20, 2018 at 5:12 pm

      silap apa plak…target tudung serban dia tu utk pengunjung zouk..

  4. Nini

    March 20, 2018 at 3:07 pm

    Tudung bawal bawang nama tu pun buat laris..he..he.. datuk ni peka situasi masakini..rezeki..berhati2 meniti hidup intan

  5. Anonymous

    March 20, 2018 at 2:42 pm

    Datuk Aliff seorg yg patut dicontohi semangat keusahawanannya. Xmudah putus asa, xknal lelah walau dihina dan dikutuk. Semakin dicerca semakin bersemangat utk mencari sesuatu yg baru.

    • Anonymous

      March 20, 2018 at 3:46 pm

      Dato Aliff oke je sebenarnya..Tapi cuma kadang2 bila selalu sangat show off harta, tergedik terkinja2, dengan sajat pulak. Lagi buat netizen rasa nak kutuk la.

    • Kapal Selam

      March 20, 2018 at 9:28 pm

      Yg elok kita DOA kan yg terbaik. Yg benggong kita kutuk berjemaah lah.
      Senang je prinsip membawang….

    • Anonymous

      March 20, 2018 at 5:11 pm

      Bukan idola ku. Idola ku adalah Nabi Muhammad!!!

Loading...