Auchh!

Trending

Auchh!

Adoilah. Tak jadi Titanic macam ni…kacau lah burung ni.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

13 Comments

  1. syaz

    February 8, 2010 at 12:44 pm

    lawak laaa

  2. fifie

    February 5, 2010 at 9:49 am

    bf die x smpat lg kiss,burung tu dah kiss dulu daaaa..hahah

  3. Zaza Muhammad

    February 4, 2010 at 1:54 pm

    potong stim punye burung LOL!
    cian awek tuh, nk feeling ala2 Titanic pun kena kaco gop… aduiii

  4. AG

    February 4, 2010 at 10:33 am

    senyum jek tgk pic atas ni

  5. beliamuda

    February 4, 2010 at 8:00 am

    burung tu ingatkan target dia tadi tu… :D

Loading...