Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Attention : Gathering Beautiful Nara

:::::::::::STICKY POST, SIla skroll ke bawah utk gosippp terbaru:::::::::::::::::

Selamat Pagi Malaysia~~!

Advertisement

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana

Tema : Birruuuu

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

Advertisement

So, sapa yg kompem nak dtg tapi masih malu-malu kucin tu silalah email butir2 diri anda (nama, no fon, nick name, brapa ramai korang bawak) ke lorongsetia8[a]gmail.com.

Selepas berbincang dgn AJK, satu2nya cara nak make sure org yg dah daftar tu dtg ialah, kami perlukan komitmen dari anda. Jadi ada bayaran skit lah utk gathering ni. Dalam RM25. Bukan apa, kalau semua org guna air liur cakap nak pegi, nanti skali yg datang cuma KakNara & AJK…pengsan woo. sapa nak makan makanan yg dah order nanti? SO, atas dasar-dasar itu…diharap anda semua amat memahami.

eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top