March 27th, 2016

Sekitar tahun lepas, nama Atikah Suhaime terpalit dengan kontroversi hangat apabila didakwa terlibat dalam skandal seks “threesome” bersama pelakon Idris Khan dan Ammar Alfian.

Ekoran daripada kontroversi itu, nama Atikah sepi seketika dan beliau sendiri mengakui kurang menerima tawaran berlakon kerana isu skandal seks berkenaan.

Walaubagaimanapun, Atikah yang kini sudah kembali aktif enggan lagi tertekan memikirkan apa yang telah berlaku dan cuba untuk memperbaiki dirinya ke arah yang lebih baik. Beliau juga banyak belajar untuk bersabar daripada setiap kontroversi yang menimpa dirinya.

Ini merupakan tahun keempat saya berada dalam industri. Sepanjang tempoh itu juga saya banyak belajar, bahkan setiap hari kita sentiasa cuba belajar sesuatu yang baharu untuk memperbaiki diri.

Apa pun yang berlaku dalam hidup ini kita sebenarnya kena banyak bersabar. Bahkan kena sentiasa merendah diri. Itu yang saya nampak jika saya mahu terus kekal dalam industri.

Baguslah kalau Atikah sudah tahu dan sedar apa yang harus beliau lakukan untuk kekal relevan dalam industri hiburan Malaysia. Bukan mudah untuk kekalkan nama di persada seni apatah lagi jika ada gosip ataupun kontroversi yang menimpa.

Sumber Berita :  Kosmo!


Comments are closed.

Loading...