Atasi Rambut Gugur Macam Pro. Lebatkan Rambut Dengan Kerastase Sempena Promosi 11.11!

Branded

Atasi Rambut Gugur Macam Pro. Lebatkan Rambut Dengan Kerastase Sempena Promosi 11.11!

Rambut merupakan mahkota wanita, maka tak hairanlah jika wanita sanggup berbelanja untuk mendapatkan rawatan di salon atau membeli produk penjagaan bagi memastikan rambut kekal cantik dan sihat.

Salah satu jenama penjagaan rambut yang terbukti berkesan ialah Kerastase, ia merupakan produk penjagaan rambut dan kulit kepala mewah profesional yang bermula dari salon yang terkenal di peringkat antarabangsa sejak tahun 1964.

Setiap produknya mempunyai penyelesaian kepada punca masalah keguguran rambut yang berbeza dan menjadikannya pilihan utama pengusaha salon tempatan.

Kerastase 11.11

Bukan itu saja, ramai blogger kecantikan dan Youtuber yang turut mengesyorkan jenama Kerastase ni tau. Sebab tu, BeautifulNara yakin yang jenama ni sangat bagus untuk merawat masalah rambut dan kulit kepala.

Kalau selama ni jenama Kerastase dah berada dalam ‘radar’ anda, inilah masa terbaik untuk anda add to cart, sebab Kerastase Paris ada buat promosi Crazy Brand Mega Offer sempena jualan tarikh istimewa 11.11. 

Hadiah istimewa sepanjang jualan 11.11

Sikat kayu Kerastase

Istimewa untuk pembelian sepanjang hari pada tarikh istimewa 11.11, anda akan mendapat berus rambut kayu istimewa edisi terhad Kerastase yang bernilai RM50.  

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Jualan Crazy Brand Mega Offer dan All Day Gift tidak termasuk untuk pembelian kit percubaan, 1 unit Elixir Ultime (30ml) dan set pra jualan.

Terhad jam 12.00am-2am SAHAJA

CBMO Kerastase 12am-2am

Tanpa minimum pembelian. Bermula jam 12 tengah malam sehingga 2 pagi dapatkan semburan penjagaan rambut Genesis dan 2 pek percubaan Syampu Black Diamond yang bernilai RM75.

Manakala dengan pembelanjaan minimum RM300 pula, anda bukan saja boleh memilik hadiah percuma diatas, malah ada tambahan perapi rambut Genesis dan 2 pek (2x2ml) hair oil yang berjumlah RM227!

Terhad jam 12.00pm-2pm SAHAJA

Black Diamoin Kerastase 11.11

Tanpa pembelian minimum, asalkan anda berbelanja produk Kerastase (diantara jam 12 tengah hari ke 2 petang) anda akan mendapat syampu Black Diamond yang bernilai RM60.

Betul-betul berbaloi ni!

Terhad jam 8.00pm-12am SAHAJA

CMBO 8PM-12AM Kerastase

Anda mempunyai rambut yang kering? Haaa.. Rebut produk penjagaan rambut Kerastase 8 hour night magic repair essence dan losen pemulihan rambut Nectar Thermique yang berharga RM54 secara percuma apabila anda membuat pembelian pada 8 malam sehingga 12 tengah malam.

Kalau anda memang serius nak jaga rambut, jangan lepaskan peluang untuk berbelanja pada waktu yang kami kongsikan sebab anda boleh dapat banyak FREE GIFT!

?Set Harian Shampu Anti Rambut Gugur?

Dual set syampu Kerastase

Kalau anda pengguna syampu Kerastase Genesis, jangan lepaskan peluang untuk menambahkan stok syampu anda 11.11 ini. Setiap pembelian, anda boleh menikmati 5 hadiah percuma yang bernilai RM134 (semburan rambut anti haba, perapi rambut dan berus rambut kayu Kerastase) . 

Hanya pada harga RM240 anda boleh mendapat 2 botol (250 ml) syampu Kerastase Genesis (harga sebenar RM374). Klik SINI untuk membeli.

?Set Serum Harian Anti Rambut Gugur?

Dual serum Kerastase

Berikan penjagaan kulit kepala maksimum dengan serum Kerastase Genesis. Ia terbukti berkesan membantu mengurangkan rambut gugur.

Anda boleh memiliki 2 botol serum 90ml ini pada harga RM500 (harga sebenar RM724) dan nikmati pelbagai hadiah PERCUMA yang bernilai sehingga RM224! Klik di SINI untuk membeli.

?Set Penjagaan Rambut Gugur?

Set penjagaan rambut Kerastase 11.11

Serius nak menangani masalah rambut gugur? Set ini untuk anda, dengan pembelian syampu dan serum Kerastase Genesis yang bernilai RM370 (harga sebenar RM545), anda boleh menikmati hadiah percuma yang mewah.

Ada perapi rambut, essential oil, semburan rambut anti-haba dan banyak lagi! Klik SINI untuk pembelian.

?Set Rawatan Rambut Gugur?

Set lengkap penjagaan rambut Kerastase 11.11

Satu lagi set penjagaan rambut gugur yang betul-betul berbaloi untuk dimiliki. Dijual pada harga RM568 (harga sebenar RM913). Set ini terdiri daripada syampu (250ml), mask (200ml) dan serum (90ml).

Anda boleh memiliki hampir keseluruhan set penjagaan rambut Kerastase Genesis, kerana anda juga akan mendapat hadiah PERCUMA yang bernilai RM345! Klik di SINI untuk pembelian.

Penjagaan rambut terunggul Elixir Ultime, RM65 sahaja!

Elixir Ultime 11.11

Untuk waktu yang terhad, jangan lepaskan peluang anda boleh mendapatkan Elixir Ultime yang bertemakan Paris In Wonderland. Essential oil ini khas untuk penjagaan rambut dan boleh didapati pada harga RM65 sahaja. Wow!

Dengan menerapkan elemen papan dam (checkered), ia tampil eksklusif dengan wangian pear-manis, William Royal Pear yang memberikan bau menyegarkan, ringan dan tidak melekit. Paling penting ia membuatkan rambut nampak segar dan berkilau.

Sempena promosi 11.11 ni juga ada tawaran Elixir Ultime yang anda tak boleh lepaskan!

?Hair Oil Edisi Terhad Untuk Rambut Kusam?

Elixir Ultime (30ml) Kerastase 11.11

Untuk rambut yang kusam, anda wajib memilikinya. Dengan pembungsan checkered yang menarik jangan lepaskan peluang untuk mengumpulkan koleksi Elixir Ultime ini. 

Dijual pada harga RM65 (harga sebenar RM73) anda akan mendapat 2X2ml essential oil dan berus rambut kayu Kerastase secara PERCUMA. Klik di SINI untuk membeli.

?Set Penjagaan Untuk Rambut Gugur & Kusam?

Syampu & Elixir Ultime

Rawat masalah rambut gugur dan tambahkan keseriaannya dengan set syampu Kerastase Genesis dan Elixir Ultime pada harga RM185 (harga sebenar RM225).

Setiap pembelian anda akan mendapat 4x2ml essential oil dan berus rambut kayu Kerastase secara PERCUMA. Klik di SINI untuk membeli.

Bagi yang berminat dengan jualan promosi Kerastase ini, ia hanya boleh dinikmati pada 11 November nanti. Jadi jangan lupa untuk set alarm untuk membuat pembelian.

Ni kamu nak share, masa terbaik untuk anda lakukan pembelian ialah pada jam 12 tengah malam sehingga 2 pagi 11/11 nanti, sebab ada banyak sangat free gift dan diskaun waktu tu.

Nak mudah, anda klik di SINI untuk terus ke Lazada, add to cart dan tunggu tarikh 11.11 tiba. Jangan lupa juga untuk lihat masa spesifik untuk tak terlepas hadiah percuma menarik yang ditawarkan.

Setiap pembelian bernilai lebih RM50 di Kerastase Lazada flagship store juga, anda boleh mendapat diskaun RM8. 

Manakala untuk pembelian RM100, anda boleh mendapat diskaun RM10 dan dengan setiap pembelian 2 set pakej istimewa yang ditawarkan, anda boleh mendapat diskaun bernilai RM20. 

Penghantaran adalah percuma untuk setiap pembelian. Jadi tunggu apa lagi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk memiliki set penjagaan rambut dan kulit kepala Kerastase dan rasai sendiri perubahannya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...