Written by AbangNara | July 20th, 2018

Drama Nur lakonan Amyra Rosli, Syafiq Kyle, Noorkhiriah dan Riena Diana telah mendapat sambutan yang amat hangat apabila ditayangkan sekitar bulan Mei lalu. Setiap episod telah menjadi viral dan ditonton jutaan rakyat Malaysia kerana jalan ceritanya yang menarik, unik dan berbeza berbanding drama-drama lain. Malah ada yang menangis kesedihan dan kecewa apabila episod akhir Nur ditayangkan kerana drama sebagus ini memang jarang ditayangkan di kaca televisyen.

drama nur 2

Khas buat para peminat drama Nur, ada berita baik kebabom untuk anda semua. Pengarah drama tersebut iaitu Shahrulezad Mohammed telah mengesahkan drama Nur 2 bakal ke udara tidak lama lagi untuk tatapan semua. Menerusi akaun instagramnya, Shahrulezad mendedahkan yang kru produksi dan pelakon akan mula memasuki set penggambaran dalam masa terdekat.

drama nur 2
Kata Shahrulezad Mohammed:-

Memang betul Nur 2 akan menemui penonton tidak lama lagi. Cuma pada awalnya saya berdepan dengan perasaan yang bercampur-baur sama ada mahu menyambung drama ini atau tidak kerana saya seorang yang berpegang kepada prinsip tidak akan menghasilkan naskhah sekuel untuk mana-mana karya meskipun ia mendapat rating tinggi. Namun selepas mendapat sokongan daripada pihak stesen televisyen, saya akur kerana terdapat permintaan tinggi daripada penonton

drama nur 2

Pasti ramai yang teruja mendengar berita gembira ini. Diharap jalan cerita Nur 2 ini akan kekal mantap, relevan dan menyentuh isu semasa. Kalau semua pelakon-pelakon terdahulu terus berlakon watak masing-masing, memang ia adalah satu bonus. Pastinya ramai yang akan ternanti-nanti sambungan drama Nur ini. Confirm akan meletup punyalah. Sama-sama kita nantikan. Sumber Kosmo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Atas Permintaan Tinggi Penonton, Drama Nur Akan Disambung

  1. tuminah says:

    NAK TERKENTOT!!!!!! BOLEH TAK SAYA NAK KENTOT JAP????

    1

    2
  2. Anonymous says:

    best drama Nur ni tau… pelakon2 sume best… menjadi setiap tutur bahasa feeling abis..

    18

    0
  3. kakikucinghitam says:

    suhh safiey ngn sajat berlakon.. bagi watak mati kena panah petir

    24

    0
  4. Anonymous says:

    drama kalo nk menjadi best.. mesej sampai n meletop pesanan akak jgn amik lopak sondol… jahanam drama kau tu nnti dik ada adegan goyang tetek.. setakat ni micheal ang jer sanggup itu pun sok lusa sedih jgk tu.. drama sendiri tak hit target mcm pengarah lain..

    3

    4
    • Anonymous says:

      wakakaa ade lopak mesti ade adegan sondol kan.. she’s jenis cheap stuff aperdehal
      aku suke pelakon drama Nur… best feeling abis

      4

      1
    • anon says:

      Lopak tu betul la… sorang lg jgn amik belakon..
      Izreen …dia pun spesis sondol gakk.
      elok2 drama leh meletop…klu ada dia , mesti fail….

      2

      1
  5. damai says:

    semoga Nur 2 lebih menarik dan penuh dgn pengajaraan dan x ada bab sentuh2 antara pelakon lelaki dan wanita, the best drama Nur, 7 Hari Mencintai Mu, semoga banyak lagi drama yg bermutu seperti ini

    9

    0
  6. Mat K says:

    Dah la tu. Nanti ada Nur Raya pulak!

    7

    0
  7. cap rice says:

    cerita NUR sajat bila nak buat..

    3

    0
  8. Noname says:

    Sambungan Nur jgn kejam sgt…n jgn ending semua dkt final cm dipaksa cm smua drama…

    2

    0
  9. Anonymous says:

    capik gigit bibir

    2

    1
  10. Anonymous says:

    drama Nur ni tayang masa bulan pose… kebetulan sgt surau kt umah cuma buat terawih 8.. bukan sengaja tp belas pd yg tua2 (rase2 nk buat 21 bole jer sambung buat sendiri takpun g masjid)… smpi umah cantik2 time drama Nur.. kadang2 balik lmbt sok nye bole tgk kt Utube.. best setiap episod… touching abis tp paling kelakar adegan sup bunjut… mlm tu jgk viral sup bunjut ecah hahahaa

    2

    0
  11. Anonymous says:

    Rating drama ni jauh lbh popular dan rating lbh tinggi dr drama Ti Amo lakonan Jul Aripin n Lopak walau publisiti meluas oleh Astro dan Michael Ang hehe.
    Zaman kesenduan Lopak telah bermula…2 drama terakhir x sehangat Mr Pilot

    4

    1
  12. Anonymous says:

    Agama jadi wayang je,kisah sebenar kisah kemaruk celah kangkang cinta meleleh.

    3

    0
  13. Alip Syuk says:

    Dh lme xlyn cte melayu sbb xde scene bogel

    0

    0
  14. Tippppp toppp this drama says:

    Yeahh .. I ini lah drama paling best .. Tak payah kutip daripada novel … Dan pelakon nya semua terbaikkk ..

    3

    0
  15. Hanky Panky says:

    Err..aku je ke yg tak pernah layan drama Nur ni?

    2

    0

Leave a Comment

Optional