Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Atas Permintaan Tinggi Penonton, Drama Nur Akan Disambung

Drama Nur lakonan Amyra Rosli, Syafiq Kyle, Noorkhiriah dan Riena Diana telah mendapat sambutan yang amat hangat apabila ditayangkan sekitar bulan Mei lalu. Setiap episod telah menjadi viral dan ditonton jutaan rakyat Malaysia kerana jalan ceritanya yang menarik, unik dan berbeza berbanding drama-drama lain. Malah ada yang menangis kesedihan dan kecewa apabila episod akhir Nur ditayangkan kerana drama sebagus ini memang jarang ditayangkan di kaca televisyen.

drama nur 2

Khas buat para peminat drama Nur, ada berita baik kebabom untuk anda semua. Pengarah drama tersebut iaitu Shahrulezad Mohammed telah mengesahkan drama Nur 2 bakal ke udara tidak lama lagi untuk tatapan semua. Menerusi akaun instagramnya, Shahrulezad mendedahkan yang kru produksi dan pelakon akan mula memasuki set penggambaran dalam masa terdekat.

Advertisement

drama nur 2
Kata Shahrulezad Mohammed:-

Memang betul Nur 2 akan menemui penonton tidak lama lagi. Cuma pada awalnya saya berdepan dengan perasaan yang bercampur-baur sama ada mahu menyambung drama ini atau tidak kerana saya seorang yang berpegang kepada prinsip tidak akan menghasilkan naskhah sekuel untuk mana-mana karya meskipun ia mendapat rating tinggi. Namun selepas mendapat sokongan daripada pihak stesen televisyen, saya akur kerana terdapat permintaan tinggi daripada penonton

drama nur 2

Pasti ramai yang teruja mendengar berita gembira ini. Diharap jalan cerita Nur 2 ini akan kekal mantap, relevan dan menyentuh isu semasa. Kalau semua pelakon-pelakon terdahulu terus berlakon watak masing-masing, memang ia adalah satu bonus. Pastinya ramai yang akan ternanti-nanti sambungan drama Nur ini. Confirm akan meletup punyalah. Sama-sama kita nantikan. Sumber Kosmo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Hanky Panky

    July 22, 2018 at 11:17 pm

    Err..aku je ke yg tak pernah layan drama Nur ni?

  2. Tippppp toppp this drama

    July 21, 2018 at 5:43 pm

    Yeahh .. I ini lah drama paling best .. Tak payah kutip daripada novel … Dan pelakon nya semua terbaikkk ..

  3. Alip Syuk

    July 20, 2018 at 11:51 pm

    Dh lme xlyn cte melayu sbb xde scene bogel

  4. Anonymous

    July 20, 2018 at 9:20 pm

    Agama jadi wayang je,kisah sebenar kisah kemaruk celah kangkang cinta meleleh.

    • Adudu

      July 21, 2018 at 8:25 am

      Ko kot yg kemaruk.

    • Anonymous

      July 21, 2018 at 10:38 am

      Mak kau yg kemaruk batang,meleleh nengok hero melayu bercinta.

  5. Anonymous

    July 20, 2018 at 8:47 pm

    Rating drama ni jauh lbh popular dan rating lbh tinggi dr drama Ti Amo lakonan Jul Aripin n Lopak walau publisiti meluas oleh Astro dan Michael Ang hehe.
    Zaman kesenduan Lopak telah bermula…2 drama terakhir x sehangat Mr Pilot

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top