Asyik ‘OOTD’, Sherry Ibrahim Tidak Sengaja Tayang Seluar Dalam?

Hiburan

Asyik ‘OOTD’, Sherry Ibrahim Tidak Sengaja Tayang Seluar Dalam?

Sebagai seorang wanita berhijab, ia tidak membataskan diri pelakon Sherry Ibrahim untuk tampil dengan pelbagai fesyen menarik.

Advertisement

Memuat naik beberapa gambar ‘OOTD’ di sekitar Bukit Bintang, ramai yang kurang senang melihat gaya Sherry itu.

Terdapat satu pakaian ‘bergetah’ yang dikatakan menyerupai seluar dalam jenama Calvin Klein.  Rata-rata netizen mengkritik pakaiannya itu tidak sesuai dengan imej Sherry sebagai seorang wanita muslimah.

Bagaimanapun, Sherry tampil memohon maaf dan menjelaskan beliau tidak berniat untuk membuat orang ramai rasa tidak selesa.

Saya minta maaf jika tak sedap mata memandang, sebenarnya bahagian yang kelihatan itu adalah getah ‘tights’ yang saya pakai di dalam seluar jeans saya. Perkara itu berlaku secara tidak sengaja, tambahan lagi saya telah turun berat badan, jadi, bahagian pinggang seluar saya agak longgar. Saya tidak berniat untuk membuat orang ramai berasa tidak selesa, lagipun saya tidak menampakkan bahagian kulit saya.

Walaupun menerima pelbagai kritikan, Sherry memberitahu beliau sama sekali tidak akan memadam foto berkenaan kerana ia tidaklah keterlaluan.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. patah

    April 17, 2019 at 11:14 am

    fesyen tak cantik

  2. apo la ekau ni sherry

    April 17, 2019 at 10:40 am

    sherry.. klu aku mmmg dah tak pakai tau fesyen gini. nmpak murah n xbest la.. mmg xnmpk kulit yg ko mksudkn tu still tutup aurat. but seriusly. mmg spe je nk pkai fesyen gini.. xbest nye trun bkit binang plk tu.. adoii.. seb bek ko tak trun tmpat highclas.

    • patah

      April 17, 2019 at 11:14 am

      kan.. memang tak cantik

  3. banyakckap

    April 17, 2019 at 9:19 am

    memang niat nak tunjuk…now…x de story…. so… cari la publisiti … nanti org lupa.

  4. gayah_rongak

    April 17, 2019 at 7:19 am

    Calvin Klein kan….cer spender cap Giant tu…xkan nak tunjukk punya

  5. Anonymous

    April 17, 2019 at 12:42 am

    aku lg lh jenis x pakai spetot

Loading...