Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Asyik Nak Ber*men Je, Buat Malu Jantan!” Bekas Suami Zarina Anjoulie Tak Berhenti Dikecam Netizen

Pendedahan demi pendedahan yang dibuat aktres Zarina Anjoulie usai sahaja penceraian kali keduanya telah menyebabkan bekas suami, Eilyas Azhar tidak henti menerima kecaman daripada netizen.

Terbaru, Eilyas yang lebih dikenali sebagai Yas dilaporkan telah dimaki warga maya dengan kata-kata negatif dan kurang menyenangkan.

Advertisement

Tangkap layar kata-kata makian seorang pengguna media sosial tidak dikenali itu telah dimuat naik Yas di Instagram miliknya di mana individu tersebut telah menganggap dia sebagai lelaki tidak berguna, kaki kikis malah turut mengaitkan ibu-bapanya seabgai tidak pandai memberi didikan agama yang sempurna.

Enggan mendiamkan diri, Yas kemudian memberi respon mengenai dakwaan itu dan menganggap individu tersebut seakan-akan mengetahui segala masalah yang dihadapi seperti duduk sebumbung dengan dirinya dan Zarina.

IG YasSumber : Instagram Eilyas  

“Bahasa pun. Macam duduk sebumbung borak. Pernah tidur sekatil dengan kitorang ke three s***? Cakap macam malaikat yang sentiasa duduk kat bahu tu sentiasa catit. Aku picit anak tekak kau tau la..”

Terdahulu, Zarina Anjoulie telah mengesahkan bahawa perkahwinannya dengan Eilyas telah berakhir apabila bekas suaminya telah melafazkan cerai kali kedua terhadapnya.

Zarina EilyasSumber : Google  

Mereka berdua telah mendirikan rumah tangga pada 17 Julai tahun lalu di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    May 18, 2021 at 2:17 pm

    haha picit anak tekak adoiii

  2. Anonymous

    May 17, 2021 at 11:14 am

    Nie satu lagi. Both of them are at fault somehow, someway. And dah cerai, takyah lah buka aib masing2. Correct, hal umah tangga, hal intimate ker aper ker..only both of them jer tau. Then, keep it to yourselves. Takyah lagi nak canang2 buruk pasal ex partner masing2. Be matured adults, be civil. As for netizens yg duk komen lebih2 as if hal luar dalam diorang korang tau, cukup2 lah. Be thankful that the Almighty tak bukak aib korang. Diam2..sudehhhhhhhhh

  3. Ra

    May 13, 2021 at 3:05 pm

    Tu lah netizen ni…penyibuk ….kalau tak tau masalah org x payah la nak menyebuk…uat malu je

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top