Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Asyik Muat Naik Foto ‘Acah-Acah’ Kahwin, Peminat Sangka Uqasha Dah Selamat Bernikah

Uqasha Senrose

Rasanya semua orang sedia maklum bahawa pelakon Uqasha Senrose akan mengakhiri zaman bujangnya bersama lelaki pilihan, pelakon Kamal Adli tidak lama sahaja lagi.

Advertisement

Walau bagaimanapun, masih belum ada tarikh rasmi diumumkan pasangan ini berkenaan tarikh pernikahan mereka yang khabarnya akan berlangsung di sebuah lokasi percutian tanah tinggi terkenal negara.

Meskipun begitu, apa yang lebih mencuri perhatian adalah Uqasha baru sahaja menjadi wajah kempen koleksi busana perkahwinan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Tampil cantik berwajah polos, ramai berpendapat Uqasha memang sudah sebati dengan wajah seri pengantin.

Tidak dinafikan, Uqasha kelihatan semakin berseri semenjak memaklumkan bahawa dia akan menjadi isteri orang kelak.

Namun, ada juga yang tertanya-tanya sama ada Uqasha sudah pun bernikah kerana sering saja memuat naik foto ‘acah-acah’ kahwin di media sosial sejak akhir-akhir ini.

“Kelirulah dengan Uqasha, sudah nak kahwin betul-betul atau berlakon saja? Nanti hilang seri pengantin kalau asyik acah-acah nak kahwin.” tegur peminat di salah sebuah foto yang dimuat naik pelakon drama Perempuan Tanpa Dosa ini.

Advertisement

Apa-apapun, didoakan agar urusan Uqasha dan Kamal Adli sentiasa dipermudahkan menjelang saat bergelar suami isteri ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Mamakhans

    September 23, 2021 at 10:23 pm

    Kesian cannot be herself so ugly bibir pucat wannabe

  2. Jilakeppl

    September 23, 2021 at 10:22 pm

    Boring old newspaper prefer new generation like Vivy Yusof who cares this is old fake wanna be previous face die dengan nabil better ni acah acah ikut character orang bosan fake people mesti suka curi pakai baju orang tengok make up orang ikut baju orang ikut bosan like shit bs life

  3. tecit

    September 23, 2021 at 4:50 pm

    cantiknyeee. suke makeup gini.

  4. Anonymous

    September 23, 2021 at 1:24 pm

    apa bodoh citer pasal ilang seri… haha.. tahyul giler ko ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top