Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Astro Pegang Rekod Dunia Untuk World’s Longest Online Banner

Mak aih panjang gila. Ayat itu yang terkeluar daripada mulut seksi Abang Nara ketika melihat banner online di laman web Astro. Rupa-rupanya dengan banner online ini, Astro kini memegang rekod dunia untuk kategori World’s Longest Online Banner. Awesome kan?

astro world longest online banner

Advertisement

Banner ini dibuat bersempena dengan kempen Astro On-The-Go’s “Where do YOU want Astro On-The-Go contest”. Kiranya gambar-gambar yang digunakan di dalam banner ini adalah gambar yang telah diupload oleh pengguna Astro On The Go sendiri. Senang cerita, ianya adalah satu usaha unik daripada rakyat Malaysia sendiri.

astro world longest online banner

Panjang banner ini adalah seperti 8 ekor gajah Asia. Pergh ~~ Memang panjang gila punya. Tahniah diucapkan kepada Astro atas kejayaan ini. Semoga usaha sebegini akan diteruskan lagi di masa hadapan. Kalau anda ingin melihat banner ini, sila layari www.astro.com.my sehingga 31 Oktober 2012 ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. fiza

    October 24, 2012 at 9:12 am

    benda cmni dpt world record?? em x mmbanggakan langsung..daaa

  2. astro sucks

    October 23, 2012 at 11:47 pm

    itu ajelah yg mampu.Terpanjang,teramai,terbanyak..terbaik takdenyer!!

  3. pvr satu

    October 23, 2012 at 10:50 pm

    Astro…ivr kelam kabut

  4. Anonymous

    October 23, 2012 at 10:48 pm

    Astro2!!!!
    Ivr kelam kabut

  5. mek yah

    October 23, 2012 at 10:23 pm

    tapi kenapa takmo improve service!!!!!!!!!

    • Geram Akak

      October 23, 2012 at 10:49 pm

      betoi..rancangan asyik sama..ulang tayang. hampeh!

    • akak Bee

      October 24, 2012 at 12:17 am

      Naraaaa..ko xnk keluarkan cerita si ustazah pilihan konon tu ke? abby abadi lerrrrrrrr..dia kuarkan statement yg dia tu penentang UMNO sepenuh masa kat instagram dia..kesian dia kena sembur dgn follower sendiri norkkk..akak nk sembur jgk td tp kang dia delete akak pulak..xdpt la akak nk bergosip mcm ni lg..

      Lg kan naraaaaaa..betul ke fazura dh bukak branch kedua house of doll nya?kelasssssssss dia.. ex dia bg pampasan ke? Opppsssss.. akak gosip kan aje..sorry uoollsss..

    • Kiah Propahanjeng

      October 24, 2012 at 9:39 am

      hmmm nak biskut?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top