Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Astro Pegang Rekod Dunia Untuk World’s Longest Online Banner

Mak aih panjang gila. Ayat itu yang terkeluar daripada mulut seksi Abang Nara ketika melihat banner online di laman web Astro. Rupa-rupanya dengan banner online ini, Astro kini memegang rekod dunia untuk kategori World’s Longest Online Banner. Awesome kan?

astro world longest online banner

Advertisement

Banner ini dibuat bersempena dengan kempen Astro On-The-Go’s “Where do YOU want Astro On-The-Go contest”. Kiranya gambar-gambar yang digunakan di dalam banner ini adalah gambar yang telah diupload oleh pengguna Astro On The Go sendiri. Senang cerita, ianya adalah satu usaha unik daripada rakyat Malaysia sendiri.

astro world longest online banner

Panjang banner ini adalah seperti 8 ekor gajah Asia. Pergh ~~ Memang panjang gila punya. Tahniah diucapkan kepada Astro atas kejayaan ini. Semoga usaha sebegini akan diteruskan lagi di masa hadapan. Kalau anda ingin melihat banner ini, sila layari www.astro.com.my sehingga 31 Oktober 2012 ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. astrosapapunyeek???

    October 25, 2012 at 8:39 am

    patut dpt anugerah “cekik darah sedunia” kasi kt astro gak, yela kan dia sangt hebat mencekik darah pelanggan, takde lg yg bleh celen die ni..napa PM xnak blacklist je die ni..klu minyak, gula dh hmpir bulan2 nait rega, astro lak ari2 cag! serashiii sungguhhhh!

  2. Anonymous

    October 24, 2012 at 11:25 am

    service tak bagus pon!!! byr lmbt sket dah cbuk2 nk call. yg svc hilang time hujan tkde plak ko nk improve kan. cerita plak dari anak2 aku kecik sampai dah 8tahun, tetap yang sama jugekkkkkkkk…..jom kita bertukar ke DREAMBOX pulak!!!!!

  3. Prince Noob

    October 24, 2012 at 9:45 am

    rekod ni dalam malaysia book of records sahaja ke atau guiness world book of records?

Loading...
To Top