Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ashraf Muslim Terkilan Gagal Pikul Tugas Ketua Keluarga Ketika COVID-19

Tekilan apabila gagal melaksanakan tugasnya sebagai ketua keluarga sepanjang dirawat sebagai pesakit COVID-19 pada April lalu, pelakon Ashraf Muslim dedah kisah kemalangan yang menimpa salah seorang anakanya ketika beliau dikuarantin di sebuah hospital tempoh hari.

ashraf muslim covid19

Advertisement

Menurut Ashraf anaknya menerima 40 jahitan mikro di jari akibat tersepit pintu ketika beliau berada di dalam wad.

“Agak takut sebenarnya apabila saya dalam keadaan sedemikian dan tak boleh menjalankan tanggungjawab saya sebagai ketua keluarga.”

Tambahnya lagi, pengalaman sebagai pesakit COVID-19 benar-benar membuka matanya dan belajar banyak perkara tentang kehidupan.

View this post on Instagram

Advertisement

A post shared by Ashraf Muslim (@ashrafmuslim)

Hal ini kerana, selepas pulang dari luar negara dan menjalani kuarantin selama dua minggu, beliau kemudiannya dimasukkan ke hospital kerana positif COVID-19 selama 25 hari dan meneruskan kuarantin sendiri.

“Bayangkan lebih 2 bulan saya tak bertemu dengan keluarga dan memang sangat sedih sampaikan menangis sebab rindu.”

Menurut Ashraf, ia merupakan dugaan besar buat dirinya dan keluarga malah perkara itu sedikit sebanyak memberi kesedaran terhadap kehidupannya.

Advertisement

Terdahulu, selain Ashraf, pelakon Puteri Aishah juga antara barisan selebriti tempatan yang disahkan dijangkiti COVID-19 tempoh hari.

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    June 9, 2020 at 4:56 pm

    ketua keluarga konon

  2. ryu

    June 9, 2020 at 3:47 pm

    post dia ni 5 minggu lepas tp nara baru nk up. saje cari dosa bulan2 syawal ni kan nara. lol

  3. aut

    June 9, 2020 at 3:40 pm

    eh bukan hari tu kau dah sembuh tapi kau nak stay lama sokit kat ward ke? Auta la nak sembang pasal tanggungjawab pulak.

  4. Anonymous

    June 9, 2020 at 12:17 pm

    poyo die ni mcm di sorang je kene covid 19. tak abis2 post pasal covid 19. orang lain pon kene lagi teruk tak poyo mcm kau. saje la tu nak timbulkan nama yang lama sendu tu. puihhhh

  5. Sejati

    June 9, 2020 at 11:35 am

    nak promote wayang jak ini.
    sengaja masuk socmed.
    anak dgn siapa wan sakinah ya. ingat perbuatan mu masa Dayana sibok dulu.
    sekarang dia sibok dgn covid kau sibok dgn perempuan seksi.
    anak2 mu tidak terjaga perlahan2 balasan kepada perzinaan mu mula terbalas.
    berzina bukan hanya masuk batang ke lubang ya

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top