July 17th, 2013

Ashraf Muslim sebenarnya telah pun bernikah buat kali kedua dengan bekas kru produksi televisyen, Wan Sakinah Ahmad Saburi di Thailand, 7 Julai lalu. Perkara ini diketahui apabila Ashraf hari ini hadir ke Mahkamah Tinggi Syariah Kuala Lumpur.

isteri kedua ashraf muslim wan sakinah

Sehubungan dengan itu, Mahkamah Tinggi Syariah di sini hari ini membenarkan pelakon Mohd. Ashraf Muslim untuk menarik balik permohonan kebenaran poligami. Hakim Syarie Muhamad Abdul Karim Wahab mengarahkan Mohd. Ashraf untuk membayar kos mahkamah RM8,000 kepada isteri pertama, Noor Dayana Lokman.

ashraf muslim kahwin lagi

Apa pun selamat pengantin baru buat Ashraf Muslim dan Wan Sakinah. Semoga perkahwinan mereka dirahmati dan diberkati. Pesanan Abang Nara kepada Ashraf Muslim, jangan lupakan tanggungjawab anda kepada isteri pertama. Sumber KOSMO.
vanity mask
P/S : Salam Ramadhan. Vanitymask mengadakan jualan penghabisan stok sempena Ramadhan 2013. Hampir kesemua blouse boleh didapati dengan harga RM39. Lawati www.vanitymask.com sekarang untuk melihat apa yang mereka tawarkan sehingga 3 Ogos 2013.


Comments are closed.

Loading...