Written by Bella | September 1st, 2015

Anda masih kenal dengan penyanyi Asfan Shah yang mula-mula terkenal denga lagu Terhenti Disini? Walaupun agak lama kita tidak mendengar lagu beliau yang betul-betul melekat di hati kita, baru-baru ini namanya menjadi  berita hangat selepas didakwa telah dipukul oleh adik iparnya iaitu aktor Bil Azali.

Asfan menerusi portal mStar Online mengesahkan perkara tersebut dan menjelaskan kejadian itu berlaku ketika beliau sedang menunggu isterinya, kakak kepada Bil pulang bercuti dari Perancis di KLIA.

Benar, saya dipukul ketika menunggu isteri di balai ketibaan KLIA. Bagaimanapun saya tidak boleh mengulas lebih lanjut mengenai perkara itu kerana ia terlalu peribadi untuk saya kongsikan.

Buat masa ini Asfan masih belum membuat sebarang keputusan untuk melaporkan kejadian itu kepada pihak polis.

Bil  yang mula dikenali menerusi drama Cinta Jangan Pergi didakwa telah menumbuk Asfan di bahagian muka dan badan beberapa kali. Menurut beberapa sumber, ia berpunca daripada rasa tidak puas hati Bil terhadap Asfan yang dikatakan tidak dapat menjaga hati isterinya dengan baik.

Saya tidak pasti nak buat laporan polis atau tidak. Tengok dahulu situasinya bagaimana. Biar saya selesaikan beberapa urusan penting dahulu.

Pada pendapat kami, tiada orang yang akan tiba-tiba mengamuk dan menumbuk seseorang itu di khalayak ramai jika tiada sebarang perkara serius yang terjadi. Apa-apapun harapnya Asfan akan menjelaskan perkara itu dengan lebih lanjut bila beliau sudah bersedia nanti.

Sumber Berita: mStar Online

20 responses to Asfan Shah Ditumbuk Oleh Adik Iparnya Iaitu Pelakon Bil Azali

  1. Anonymous says:

    Who?! Harem x kenal…mcm paria gaduh2!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hamboi kaye noo bawak hati merajuk g paris..
      adik pon mane leh campur hal rmhtga org walaupn family sendiri

      0

      0
      • Mak Jemah Suka Baling Senduk says:

        ada forumer cari nampak si asfan ni jalan berpegangan tangan dengan pengacara WHI tv3, kata nye rina kasim tu dekat JPO, dorang nak masuk ke timberland rasa nye..
        forumer tu nampak dengan suami dia..
        mana tak si bil azali ni bengang..
        husband kakak dia curang kottt..
        mak jan ngoratt laki orang oiiiii..

        0

        0
        • jemah the series says:

          Ni mesti adik bradik dier jgk ni HAAHHA xpayah nak nyamar sangat

          0

          0
        • Mak jemah suka baling senduk says:

          Jemah the series,

          Ko pergi buka gosip ni dekat forum cari sana. Kita tengok sikit sapa yang adik beradik ke takk. iolls cuma bawa berita tu ke sini.. Da memang forumer tu nampak, ambik gambar je tidak.. Kalau tak, takkan saja2 bil azali ni nak pukul si asfan… Da buang tebiatt?

          0

          0
        • Greeny says:

          Setuju!! Sy & kwn2 kat butik mk jpo pun nmpk!! Die call wife die tp kt sebelah ada gf lain.. Siap gurau2 main cubit2 telinga dgn gf masa tgh call.. Klu kwn xbgtau die ni penyanyi, mmg xknl pun sape die ni.. Muka perempuan tu je yg mcm familiar..

          0

          0
    • minah jambu says:

      tk payah la buat laporan police ini kan hal peribadi setle sediri2 je n jangan gadoh2 tuhan marah tau…chill je ok …!

      0

      0
  2. mawar says:

    perkara boley bincang…kalo report polis pasti masalah akan berlarutan ok…so pikir2 kan lah

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Dua dua tak kenal. Malaysia ni dah kebanjiran artis2 murahan

    0

    0
  4. Jadoo says:

    Peracis. Bella..oh Bella..

    0

    0
  5. Mat K says:

    KAKAKA budak apan ni mcm celake. dari zaman sekolah dah gila.

    0

    0
  6. Shah says:

    Adik ipar xduduk serumah mna tau cite.bini pakai mahal2,beg mahal2,mkn kat luar hari2,baju htr dobi hari2,masak xpayah,basuh xpayah, part mna yg jaga xbaik

    0

    0
  7. Lara says:

    I tak setuju bila u guys kata adik beradik takleh masuk campur hal laki bini, dah tu kalau rumahtangga ada masalah, nak ngadu kat saper? kat korang?

    0

    0
  8. Rasema Mahansuri says:

    Memang betul la tak payah la nak sampai tumbuk2 abang ipar. Besok2 kalau kakak dengan abang ipar bebaik, sia-sia kau je nak tumbuk2 bagai. Tak awkward ke nanti??? Leks la brader. Aku agak si Bil Elektrik ni belum berkahwin agaknya. Tu lah over sangat.

    0

    0
  9. slash says:

    Banyak betul org marah2 kat sini.

    Cuba bayangkan. Member sendiri kahwin dgn akak sndiri. Then, dpt tahu yg mmber tu main kayu tiga dgn pompuan lain. Agak2 apa korang nak buat? DuDuk diam jer kah.

    Bil nie dah kira baik attack direct kt mmber dier. So far biler wartawan tanya dier x komen lebih2. Kalau retis lain…post gambar insta then buat caption bgtau satu msia. Attention seeker sngat.

    0

    0
  10. jemah the series says:

    Hahaha. Wife dier Dnahrazali ni kan? Dri dulu dh agak mesti ada xkena. Caption jiwang mmnjang kt insta. Dulu mnunjuk sweeet giler. Ye la kann hadiah orang bagi memahal. Selagi boleh tunjuk nak tunjuk. Hehehe. Kalau ni kes curang. Agaknya thu kot sapa salah HAHAHAHA

    0

    0
  11. Rascalkid says:

    Damn bitches calm your Tits pls

    0

    0
  12. Anonymous says:

    hbvp
    bbbfdkvh

    0

    0