September 1st, 2015

Anda masih kenal dengan penyanyi Asfan Shah yang mula-mula terkenal denga lagu Terhenti Disini? Walaupun agak lama kita tidak mendengar lagu beliau yang betul-betul melekat di hati kita, baru-baru ini namanya menjadi  berita hangat selepas didakwa telah dipukul oleh adik iparnya iaitu aktor Bil Azali.

Asfan menerusi portal mStar Online mengesahkan perkara tersebut dan menjelaskan kejadian itu berlaku ketika beliau sedang menunggu isterinya, kakak kepada Bil pulang bercuti dari Perancis di KLIA.

Benar, saya dipukul ketika menunggu isteri di balai ketibaan KLIA. Bagaimanapun saya tidak boleh mengulas lebih lanjut mengenai perkara itu kerana ia terlalu peribadi untuk saya kongsikan.

Buat masa ini Asfan masih belum membuat sebarang keputusan untuk melaporkan kejadian itu kepada pihak polis.

Bil  yang mula dikenali menerusi drama Cinta Jangan Pergi didakwa telah menumbuk Asfan di bahagian muka dan badan beberapa kali. Menurut beberapa sumber, ia berpunca daripada rasa tidak puas hati Bil terhadap Asfan yang dikatakan tidak dapat menjaga hati isterinya dengan baik.

Saya tidak pasti nak buat laporan polis atau tidak. Tengok dahulu situasinya bagaimana. Biar saya selesaikan beberapa urusan penting dahulu.

Pada pendapat kami, tiada orang yang akan tiba-tiba mengamuk dan menumbuk seseorang itu di khalayak ramai jika tiada sebarang perkara serius yang terjadi. Apa-apapun harapnya Asfan akan menjelaskan perkara itu dengan lebih lanjut bila beliau sudah bersedia nanti.

Sumber Berita: mStar Online


Comments are closed.

Loading...