Asalkan Bukan Watak Ranjang – Nur Fazura

Hiburan

Asalkan Bukan Watak Ranjang – Nur Fazura

Abang Nara memang perasan yang Nur Fazura jarang muncul di kaca TV dan di pawagam. Asyik-asyik pelakon yang sama je. Nak naik muak pun ada jugak. Rupa-rupanya Fazura lebih mementingkan kualiti berbanding kuantiti dalam bidang lakonannya.
fazura

Sesetengah pelakon main rembat je semua tawaran yang diberikan kerana takut tak ada job, namun Fazura mempunyai prinsipnya yang tersendiri. Bagi Fazura, watak yang diberikan kepadanya haruslah tidak melibat adegan di ranjang seperti berlakondi katil, berpelukan dan berbaring.

Advertisement

Saya bukan jenis yang akan buat semua benda. Bagi saya, biarlah tawaran yang saya terima itu berkualiti kerana saya mementingkan kualiti daripada kuantiti. Saya bukan memilih, tapi saya sendiri sukakan watak seperti dalam filem itu (Pisau Cukur). Asalkan saya tidak disuruh untuk berlakon dia atas katil, berpelukan, berbaring , itu sudah cukup memuaskan hati saya.

fazura

Apa yang lebih mengkagumkan Abang Nara ialah Fazura tidak mengcondemn mana-mana pelakon yang memilih watak mempunyai adegan ranjang. Bagi Fazura, itu semua terpulang kepada individu masing-masing.

Bagi saya, pelakon yang merelakan diri memegang watak di atas katil berpelukan itu adalah pilihan mereka sendiri kerana ianya terpulang bagaimana untuk mereka membawa hala tuju atau mengatur kerjaya masing-masing di dalam industri ini. Seperti yang saya katakan tadi, ianya terpulang kepada hak individu itu sendiri. Kerana semua itu akan diingati ramai pihak dan menjadi reputasi mereka sampai bila-bila.

Ada betulnya kata Fazura kan? Kalau lebih ramai pelakon sebegini, sudah tentu penerbit-penerbit drama akan lebih akur dengan kehendak mereka. Yang pastinya, skrip drama dan filem akan bertambah baik dan tidak lagi memperbodohkan penonton. Semoga selepas ini lebih ramai yang akan mengambil langkah seperti Fazura ini. Info asal portal Murai.

ryaniez promo

P.S: Hanya dengan SEMURAH RM1,100 anda sudah boleh mendapatkan jurugambar hebat untuk majlis perkahwinan anda kelak. Hubungi mereka di Facebook Ryaniez Moments Photography untuk maklumat lanjut. Anda pasti akan berpuas hati dengan kualiti gambar di hari istimewa anda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

128 Comments

  1. beauty as always

    November 1, 2012 at 3:50 pm

    princess in d making!
    luv yaaa! mmmuuaahhxxx! ;)

  2. seha

    November 1, 2012 at 3:18 pm

    kak pajuraaa cntik…kawin tan sri sudahlh k…dpt jgk bwak bmwx6.tk usah dk tkejo2 ngn TMJ.bnyk sngot halangan tuh.u x loteh ke?.

    • repot kad merah

      November 1, 2012 at 3:38 pm

      kak pajura nak buktikan, gadis suci dan cantik sepertinya ada peluang jadi permaisuri walaupun tak abis sekolah…kira nasib badan lah tu…tapi tak tau lah just wait n see…

  3. honeywellz

    November 1, 2012 at 3:09 pm

    Hmm…bertuah Fazura, putih N cantik menawan. Tulah yang buat ramai pengomen kat sini dengki. Apa2 je yang Fazura buat mesti ada yang tak kena pada sesetengah orang. Orang2 yang mengutuk tu agaknya tak pernah buat salah dlm hidupnya. Come on, nobody is perfect. We never know what they are going thru’…. So think before you start judging, criticizing or mocking others. If you judge people you have no time to love them… Cari kebaikan seseorang drp keburukan……… Anyway, You are stunning Fazura, so all you haters, eat your heart out……………………

  4. k

    November 1, 2012 at 3:01 pm

    i bet..kalau faz kahwin even isteri first pon die tak akan jadi permaisuri..kiranye isteri kedua yg kelihatan baik..educated..berketurunan baik akan jadi isteri official..and dia akan tahap isteri tak rasmi je wlaupon isteri first…susah la dia jd permaisuri..nanti akan jdi bahan lawak rakyat je..people akan tetap dig histrory even dia berubah bertudung litup mcmane pon..itu pon kalau kahwin..my humble opinion..

  5. Aku

    November 1, 2012 at 1:17 pm

    Sikap org kita…tak boleh di hapus.. Jadi baik salah jadi jahat salah mesti nk mengata, mengaib, busuk hati dan maki hamun org. Tak smua lah org kita..ade yg hapi kebahagian org lain. Tgk korang nye coment nk ketawa aku mcm c fazura tu hutang ke kacau korang ke..padahal dia cool jer.. Korang nk marah marah je lah tk perlu maki, mengata aib org smua.. Mcm korang ni sempurna lah sgt. Pergi lah tgk cermIn dulu sebelum mengata org. Dan pergi taubat sana kerana mengata bukan dan mengaib org..

Loading...